Set de udare pentru vacanță gardena, control udare (gri, cu rezervor de 10,5 litri)

Set de udare pentru vacanță gardena, control udare (gri, cu rezervor de 10,5 litri)



Cu setul de udare de vacanță GARDENA 13366-20, până la 36 de plante în ghiveci pot fi udate automat din recipientul de depozitare. Setul complet cu pompa submersibila, furtunuri, diverse duze de udare si transformator cu temporizator integrat poate fi folosit imediat. Transformatorul cu cronometru integrat activează udarea timp de un minut în fiecare zi. Setul include trei distribuitoare de picurare cu rate diferite de aplicare pe zi. Fiecare colector de picurare are 12 racorduri pentru furtunuri de picurare. Gri deschis pentru plantele cu nevoie redusă de apă (15 ml pe zi = 1 pahar de shot slab), gri mediu pentru plante cu necesități medii de apă (30 ml pe zi = 1,5 pahare de shot), gri închis pentru plante cu cerințe mari de apă (60 ml pe zi = 3 pahare de shot). Dacă o plantă are nevoie de și mai multă apă de 60 ml pe zi, puteți pune mai multe furtunuri de picurare în ghiveciul acestei plante. Transformatorul de joasă tensiune încapsulat poate fi utilizat atât în ​​interior, cât și în exterior.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Scopul de utilizare Pentru udarea automată a până la 36 de plante în ghivece
Numar de piese 70 bucati
modul de operare conexiune la putere
service Pur și simplu conectați adaptorul de rețea la o priză și udarea începe timp de 1 minut. Apoi udarea se repetă zilnic, în același timp când sursa de alimentare cu priză a fost conectată. Nu trebuie programat nimic.
indicator luminos de afișare
Securitate Filtru de murdărie, protecție împotriva funcționării uscate, protecție împotriva blocării
cicluri de direcție pe zi 1 cicluri de udare
durata de udare pana la 1 min
ritm de udare Zilnic la aceeași oră
zona de aplicare in interior, exterior
Accesorii disponibile Transformator (14 V) cu temporizator incorporat, pompa submersibila, 3 distribuitoare de picurare cu 12 orificii fiecare, furtun de distributie 9m, furtun de picurare 30m, 36 suporturi de furtun, 20 capace, 6 mansoane de prindere, rezervor de apa de 10,5 litri

GARDENA
13366-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare