Pompa de apa curata fara acumulator einhell ge-sp 18 ll li, pompa submersibila / sub presiune (roșu/negru, baterie li-ion 4ah)

Pompa de apa curata fara acumulator einhell ge-sp 18 ll li, pompa submersibila / sub presiune (roșu/negru, baterie li-ion 4ah)



Pompa de apă curată fără fir GE-SP 18 LL Li de la Einhell este un membru puternic al familiei Power X-Change de înaltă calitate și funcționează cu aceleași baterii ca și uneltele Einhell. Oferă libertate wireless și un motor puternic. Grădina are nevoie de cantități mari de apă, mai ales vara, și mult prea des aceasta vine de la robinet. Este mai ecologic și mai ieftin să folosești apa naturală de ploaie sau apă subterană, fie din cisterne, fântâni sau din butoiul de ploaie. Oriunde urmează să fie pompată apa limpede, departe de rețeaua electrică convențională, pompa de apă curată fără fir GE-SP 18 LL Li își face treaba chiar și în locații îndepărtate. Conexiunea prin cablu de 5 metri lungime a cutiei flexibile pentru baterii cu suport de cablu integrat permite o adâncime mai mare de imersie de până la 4 metri. Comutatorul în trei trepte oferă și o funcție de funcționare continuă. Motorul puternic atinge un debit de până la 4.500 litri/h. Apa este îndepărtată prin aspirare plată până la 1 mm, cu ștergere. Carcasa pompei de înaltă calitate din plastic rezistent la impact este robustă și durabilă, iar racordul furtunului este ușor accesibil pe partea superioară a pompei.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tip pompă pompă de irigare
Scopul de utilizare Pentru irigarea grădinii din fântâni și cisterne
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii Power X-Change (Einhell, Kraftronic, Gardol)
Baterie Li-ion, 18 volți, 4 Ah
service Întrerupător în trei trepte cu funcție de funcționare continuă, racord de furtun ușor accesibil în partea de sus a pompei
capacitate de transport Imprimare 0,8 bari
debit 4.500 litri/oră (1,25 litri pe secundă)
cap 8 metri
racorduri linie de presiune 1" (33,3 mm) filet exterior
apa iese 1 bucata
pompa submersibila adancime de imersie max. 4 metri
dimensiunea boabelor max. 1 mm
aspirație până la 1 mm
temperatura de transport max. 35°C
Securitate Clasa de protectie pompa: IPX8, cutie baterie: IPX4, protectie la functionare uscata
caracteristică Conexiune prin cablu lung pentru o adâncime mai mare de scufundare
Informații suplimentare Carcasa pompei de înaltă calitate din plastic rezistent la impact, nivel minim de apă la pornire 5 mm
Notă Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
Accesorii disponibile Încărcător rapid, 1x baterie Li-ion (18V 4Ah), instrucțiuni de utilizare
Greutate 2,2 kg

Einhell
4181561

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare