Șurub de reglare fischer fafs 5.0 x 80 tx25 (100 bucăți)

Șurub de reglare fischer fafs 5.0 x 80 tx25 (100 bucăți)



Șurubul de reglare FAFS 5.0 x 80 TX25 de la fischer este potrivit pentru montarea reglabilă la infinit a substructurilor din lemn, tocurilor de ferestre, tocurilor de uși sau acoperirilor de pereți pe suprafețe denivelate sau înclinate. Instrumentul de reglare, care este disponibil separat, este atașat de bit pentru asamblarea și înșurubarea șurubului de reglare fischer FAFS. Șurubul de reglare FAFS poate fi înșurubat în atașament la nivel cu suprafața sau ușor înfundat. Șurubul pentru PAL fischer folosit PowerFast II asigură o mușcătură rapidă și o înșurubare rapidă. Pentru reglarea fină ulterioară a șurubului FAFS cu atașamentul, bitul TX este utilizat fără instrumentul de reglare, iar capul șurubului rămâne la același nivel cu suprafața în poziția sa în atașament. Clema înfundată a șurubului nu se rotește în timpul ajustării și rămâne ferm în atașament. Cu bitul și instrumentul de reglare atașate, șurubul de reglare poate fi demontat din nou, rotind la stânga dacă este necesar.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

număr de bucăți 100 bucăți/buc
material Otel, zincat
antrenare TORX T intern, dimensiune T 25
Dimensiuni diametru 5mm
lungime 80 mm
Exemple de aplicare De preferință îmbinări lemn-lemn, adăugare de elemente, scânduri, asamblare rame de ferestre
Materiale de construcție adecvate Lemn, lemn de esență tare (pregăurit), PAL și PAL grosier (de exemplu, plăci OSB), placaj, lemn de esență moale
Caracteristică Principiul funcțional special permite reglarea continuă, atașamentul poate fi aliniat foarte precis
Informații suplimentare Lungime filet 45 mm, max. distanta 60mm, min. adâncime de ancorare 20 mm. Pregaurirea Ø 6mm este recomandata pentru sipci de lemn cu grosimea < 30mm, pentru lemn de esenta tare si de asemenea pentru montaj aproape de margine. Utilizarea în zidărie este posibilă cu fischer DuoPower 6x50 sau UX 6x50 și pre-găurire Ø 6mm.
Notă Potrivit pentru montare prin orificii traversante
Accesorii necesare Instrument de reglare + bit, pentru reglarea șurubului FAFS

fischer
558879

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare