Suflantă de frunze fără fir einhell gp-lb 18/200 li gk - solo, 18 volți, suflantă de frunze (rosu/negru, fara baterie si incarcator, cu set de curatare a jgheaburilor)

Suflantă de frunze fără fir einhell gp-lb 18/200 li gk - solo, 18 volți, suflantă de frunze (rosu/negru, fara baterie si incarcator, cu set...



Suflantul de frunze fără fir GP-LB 18/200 Li GK - Solo de la Einhell este un dispozitiv puternic care permite curățarea rapidă și ușoară a zonelor proprietății, curți, alei, trotuare, garaje, terase și mobilier de grădină. Când se face o curățare mare primăvara și toamna, jgheaburile în special necesită o atenție deosebită, motiv pentru care în pachetul de livrare este inclus un set de curățare a jgheaburilor, care poate fi asamblat fără unelte. Greutatea redusă permite un lucru deosebit de confortabil, independent de rețea. Cu controlul electronic al vitezei cu afișaj LED practic, în mai multe etape, puterea de suflare poate fi dozată cu precizie, după cum este necesar. Tehnologia ventilatorului axial asigură performanțe optime, iar puterea maximă de suflare poate fi activată cu comutatorul turbo. Tubul, care poate fi îndepărtat fără unelte, poate fi depozitat pentru a economisi spațiu. Inelul metalic robust de la capătul tubului servește ca protecție la impact și asigură o durată lungă de viață a tubului suflantei. Datorită mânerului moale, suflantul de frunze fără fir se așează confortabil și în siguranță în mână. GP-LB 18/200 Li GK - Solo are și un indicator al nivelului bateriei cu trei LED-uri, pe care se poate citi dintr-o privire nivelul actual de încărcare. Livrarea se face fara baterie si fara incarcator. Pentru a opera suflantul de frunze GP-LB 18/200 Li GK - Solo, este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change, așa cum este utilizată și în alte unelte și echipamente de grădină Einhell. Datorită mânerului moale, suflantul de frunze fără fir se așează confortabil și în siguranță în mână. GP-LB 18/200 Li GK - Solo are și un indicator al nivelului bateriei cu trei LED-uri, pe care se poate citi dintr-o privire nivelul actual de încărcare. Livrarea se face fara baterie si fara incarcator. Pentru a opera suflantul de frunze GP-LB 18/200 Li GK - Solo, este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change, așa cum este utilizată și în alte unelte și echipamente de grădină Einhell. Datorită mânerului moale, suflantul de frunze fără fir se așează confortabil și în siguranță în mână. GP-LB 18/200 Li GK - Solo are și un indicator al nivelului bateriei cu trei LED-uri, pe care se poate citi dintr-o privire nivelul actual de încărcare. Livrarea se face fara baterie si fara incarcator. Pentru a opera suflantul de frunze GP-LB 18/200 Li GK - Solo, este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change, așa cum este utilizată și în alte unelte și echipamente de grădină Einhell.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 18 volți
service Control electronic al vitezei cu afisaj LED practic, comutator turbo
display Indicator de nivel al bateriei cu 3 LED-uri
Mâner prindere moale
debit de aer 200 km/h
debit 670 m³/h
funcții Foliage Blisters
motor Motor fără perii
turatie turatie ralanti max. 18.000 rpm
Viteza reglabila de la 13.000 rpm la 18.000 rpm
nivel de presiune sonoră de zgomot de funcționare 87,46 dB(A)
nivel de putere sonoră 101,3 dB(A)
incertitudine K 3dB(A)
informații despre vibrații valoarea emisiei de vibrații ah 2,03 m/s²
incertitudine K 1,5 m/s²
caracteristică Suflantă atașabilă/detașabilă fără scule
Informații suplimentare Suport de perete integrat
Notă Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
Accesorii prezente Instrucțiuni de utilizare, suflantă, set de curățare a jgheaburilor din 5 piese
nevoie de baterie de sistem de 18 volți din seria Power X-Change
Kit de jgheab opțional, 5 bucăți (3433559)
Greutate 2,2 kg

Einhell
3433550

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare