Suporturi de tavan și asamblare bessey ste300-set-bag (argintiu/roșu, 1.700mm - 3.000mm, cu mâner pompă, 2 bucăți inclusiv geantă)

Suporturi de tavan și asamblare bessey ste300-set-bag (argintiu/roșu, 1.700mm - 3.000mm, cu mâner pompă, 2 bucăți inclusiv geantă)



Suportul de tavan și asamblare BESSEY STE300, cunoscut și sub denumirea de bară de încărcare, permite poziționarea și ținerea precisă a atașamentelor, cum ar fi gips-carton, plăci de lemn, panouri, șipci de acoperiș, benzi metalice, folii sau lămpi. Suportul poate fi folosit și pe acoperișuri înclinate, deoarece plăcile mari de susținere din PVC cauciucate pot fi rotite cu 45° la dreapta și la stânga. Construcția tubulară stabilă din oțel este ușor de utilizat și rapid gata de utilizare. Fixarea are loc în trei etape: Pentru a preseta suportul de tavan, butonul de eliberare este apăsat și tubul interior telescopic este tras la lungimea dorită. Reglarea fină se face prin acţionarea pârghiei pompei până când placa de contact a suportului este în contact cu piesa de prelucrat. Apoi rotiți mânerul în sensul acelor de ceasornic până când se ajunge la forța de reținere dorită. Tavanul și suportul de asamblare STE300 sunt rezistente și anti-alunecare, chiar și pe suprafețe sensibile. Setul STE300-SET-BAG constă din două suporturi de tavan și asamblare STE300 cu un mâner de pompă și noua geantă combinată STE-BAG, rezistentă, atât pentru suporturi de tavan, cât și pentru accesorii. Este foarte confortabil datorită curelei de transport căptușite și posibilității de a regla lungimea genții la suporturile de tavan pe care o conține. Fermoarul lung și cele patru buzunare exterioare pentru spațiu suplimentar de depozitare sunt de asemenea practice. Este foarte confortabil datorită curelei de transport căptușite și posibilității de a regla lungimea genții la suporturile de tavan pe care o conține. Fermoarul lung și cele patru buzunare exterioare pentru spațiu suplimentar de depozitare sunt de asemenea practice. Este foarte confortabil datorită curelei de transport căptușite și posibilității de a regla lungimea genții la suporturile de tavan pe care o conține. Fermoarul lung și cele patru buzunare exterioare pentru spațiu suplimentar de depozitare sunt de asemenea practice.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria STE
Scopul de utilizare Pentru fixarea plăcilor de gips-carton, plăcilor de lemn, panourilor, șipcilor de acoperiș și multe altele.
continut 2 bucati
furat material
răspândit de la 1.700 mm la 3.000 mm
capacitate de încărcare max. 350 kg
zona de aplicare casă, atelier
caracteristică Suprafețe de contact din PVC antiderapante, cauciucate (9 x 7 cm), pivotare de la -45° la +45°, operare cu o singură mână datorită mânerului din plastic din 2 componente cu mecanism de pompă
Informații suplimentare Tub interior telescopic și blocabil, dispozitiv anti-alunecare integrat în mâner
Notă Capacitate de încărcare la max. lungime extensie 130 kg
accesorii prezente Geanta combinata STE-BAG pentru recuzita podelei incl. accesorii

BESSEY
STE300-SET-BAG

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare