Instrument multifuncțional fără fir einhell varrito, 18 volți (rosu/negru, fara baterie si incarcator)

Instrument multifuncțional fără fir einhell varrito, 18 volți (rosu/negru, fara baterie si incarcator)



Instrumentul multifuncțional fără fir Einhell VARRITO este un ajutor foarte flexibil și de înaltă calitate pentru lucrări de extindere, renovare și renovare. Datorită echipamentului extins, lucrări precum tăierea, șlefuirea și răzuirea pot fi efectuate rapid. Instrumentul multifuncțional fără fir este de înaltă calitate și are un design ergonomic. Elementul de fixare cu eliberare rapidă vă permite să schimbați accesoriile fără unelte, iar suportul magnetic pentru scule face schimbarea rapidă și ușoară. Suportul de scule cu 12 pini permite poziționarea flexibilă a accesoriilor. Controlul electronic al numărului de oscilații permite lucrul specific materialului și aplicației. VARRITO funcționează în intervalul de la 22.000 la 40.000 de vibrații și, astfel, permite întotdeauna o utilizare precisă. Mânerul moale permite lucrul sigur și confortabil. Echipamentul extins include o placă de șlefuit triunghiulară și un set de nouă hârtie de șlefuit cu granule diferite (3x P60, 3x P80, 3x P120). Livrarea include, de asemenea, o racletă, o lamă de ferăstrău pentru lemn și plastic (HCS), o lamă de ferăstrău BIM suplimentară pentru metal, o lamă de ferăstrău segment pentru lemn, plastic și metal moale (HSS) și un segment de diamant. pânză de ferăstrău pentru rosturi de plăci. Avantajul sculei multifuncționale fără fir este evident, cablurile enervante, pericolele de împiedicare și distracția nedorită din cauza unei game limitate de mișcare sunt de domeniul trecutului cu noul, puternic și durabil VARRITO. Livrarea se face fara baterie si fara incarcator. Pentru a utiliza VARRITO este necesară o baterie de sistem de 18 volți disponibilă separat din seria Power X-Change.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Scopul de utilizare Pentru tăiere, răzuire, tăiere și șlefuire
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 18 volți
suport pentru scule Suport pentru scule cu 12 pini
service Control electronic al vitezei vibrațiilor, schimbarea accesoriilor fără scule
Mâner prindere moale
Set din mai multe piese, inclusiv inserții de scule
oscilație oscilație în gol de la 22.000 rpm la 40.000 rpm
unghi de oscilație 3,2° în total, 1,6° pe fiecare parte
Informații suplimentare Dimensiunea șmirghelului 90mm x 90mm x 90mm
Notă Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
accesorii prezente Placă de șlefuit triunghiulară, șmirghel 9x, racletă, lamă de ferăstrău pentru lemn și plastic (HCS), lamă de ferăstrău BIM pentru metal, lamă de ferăstrău segment pentru lemn, plastic și metal moale (HSS), lamă de ferăstrău cu segment diamant pt. rosturi de țiglă
nevoie de baterie de sistem de 18 volți din seria Power X-Change
Dimensiuni General Latime: 75 mm x Inaltime: 167 mm x Adancime/Lungime: 268 mm
Greutate 1 kg

Einhell
4465160

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare