Gardena aparat de curățat fără fir cu presiune medie aquaclean 24/18v p4a set premium gata de utilizare (gri/turcoaz, baterie li-ion 2.5ah p4a, power for all alliance)

Gardena aparat de curățat fără fir cu presiune medie aquaclean 24/18v p4a set premium gata de utilizare (gri/turcoaz, baterie li-ion 2.5ah...



Aparatul mobil de curățare cu presiune medie, alimentat de baterii, AquaClean 24/18V de la GARDENA este extrem de flexibil când vine vorba de curățarea rapidă și temeinică în aer liber. Pentru suprafețe mici, mobilier de grădină, biciclete, mașini, bărci sau doar coșurile de gunoi, este gata de utilizare în cel mai scurt timp fără prea mult timp de pregătire. AquaClean 24/18V funcționează independent de o sursă de alimentare cu energie de la baterie și este întotdeauna gata pentru utilizare mobilă acolo unde este nevoie. De asemenea, nu este necesară o conexiune fixă ​​de apă. Un recipient cu apă sau un butoi de ploaie este suficient, deoarece poate aspira apa necesară de la o adâncime de până la 2 metri. Poate fi folosit chiar și pe barcă fără prea multă pregătire, deoarece apa poate fi aspirată direct din lac cu conducta de aspirație lungă de 5 metri. Cu duza de spumă, detergentul este dozat optim, de exemplu atunci când curățați vehicule sau mobilier de terasă. Datorită rezervorului de apă pliabil cu o capacitate de 20 de litri, AquaClean 24/18V poate fi folosit și în deplasare. După un tur amplu, murdăria și noroiul pot fi îndepărtate de pe bicicletă înainte de a fi împachetate înapoi în mașină. Nu este necesară nicio altă sursă de apă. Datorită conexiunii originale pentru robinet GARDENA System, dacă este necesar, se poate conecta și un furtun de grădină. AquaClean 24/18V curăță puternic cu o presiune maximă de 24 bar. Aceasta este de aproximativ 4 până la 6 ori mai puternică decât presiunea din conducta de apă. Dar materialele și suprafețele mai sensibile pot fi curățate și cu o presiune mai scăzută de 9 bari datorită controlului electronic al puterii în 3 trepte cu modul de curățare delicată. sau 14 bar pot fi curățate. Trei duze de curățare diferite (0°, 15° sau 45°) pot fi setate în direcția de pulverizare dorită și nu oferă murdăriei nicio șansă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Akku-Mitteldruckreiniger AquaClean 24/18V P4A Premium Ready-To-Use Set
GARDENA
14800-31

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare