șurub fischer pentru PAL Power-Fast II 4.0x16 cap înecat TX

șurub fischer pentru PAL Power-Fast II 4.0x16 cap înecat TX



Fischer PowerFast II FPF II CTF BC 4.0x16 este un șurub pasivizat albastru, galvanizat, cu filet complet și antrenare TX 20. Electrogalvanizarea nu conține nicio piesă de crom VI și, prin urmare, este foarte ecologică. Șurubul din PAL cu cap înecat poate fi înfundat la același nivel cu suprafața lemnului. Power-Fast II cu acoperire cu ceară de înaltă performanță reduce cuplul de înșurubare și, de asemenea, permite înșurubarea aproape de margine fără probleme. Șurubul din PAL are un comportament semnificativ redus în comparație cu alte șuruburi disponibile în comerț. Filetul continuu pe toata lungimea surubului asigura o transmisie optima a puterii. Șurubul este ideal pentru fixarea îmbinărilor generale din lemn, scândurilor, plintelor, precum și îmbinărilor metal-lemn, cum ar fi de ex.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

drive Intern TORX T, dimensiune TX 20
Dimensiuni diametru 4mm
lungime 16 mm
cutie pliabilă container
Exemple de aplicații generale Îmbinări din lemn, scânduri, plinte, uși și feronerie metalice
Materiale de construcție adecvate Lemn, panouri din placaj furniruit (de exemplu, multiplex), lemn de esență tare (pregăurit), PAL și PAL grosier (de exemplu, panouri OSB), placaj, lemn de esență moale
caracteristică Acoperirea cu ceară de înaltă performanță reduce cuplul de înșurubare
Informații suplimentare Vârful șurubului cu cele trei nervuri asigură un comportament rapid de mușcare și pre-frezare, iar nervurile de frezare a tijei în combinație cu geometria frezei miez reduc vizibil rezistența la înșurubare.
Observație Power-Fast II este un șurub cu sarcini testate în diblul fischer (de exemplu, DUOPOWER sau UX)

fischer
670147

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare