Set de biți hazet smartcase 2200sc-2, 50 buc

Set de biți hazet smartcase 2200sc-2, 50 buc



întrucât învârtirea sau alunecarea este aproape imposibilă. Setul de biți 2200SC-2 este furnizat într-un SmartCase. SmartCase inovator permite un set de instrumente compact, pliabil, cu material ușor de șters și o senzație plăcută. Combină avantajele unei carcase textile subțiri și ușoare cu robustețea cutiilor de scule rigide. Suporturile de cleme durabile și robuste împiedică sculele să zboare sau să zbârnească și asigură depozitarea stabilă, ușor accesibilă a multor unelte în cel mai mic spațiu, cu cea mai bună imagine de ansamblu. Închiderea magnetică fără uzură poate fi deschisă rapid, unealta este ușor de îndepărtat, iar SmartCase poate fi fie deschis plat, fie configurat ca o husă pentru tabletă. SmartCase inovator permite un set de instrumente compact, pliabil, cu material ușor de șters și o senzație plăcută. Combină avantajele unei carcase textile subțiri și ușoare cu robustețea cutiilor de scule rigide. Suporturile de cleme durabile și robuste împiedică sculele să zboare sau să zbârnească și asigură depozitarea stabilă, ușor accesibilă a multor unelte în cel mai mic spațiu, cu cea mai bună imagine de ansamblu. Închiderea magnetică fără uzură poate fi deschisă rapid, unealta este ușor de îndepărtat, iar SmartCase poate fi fie deschis plat, fie configurat ca o husă pentru tabletă. SmartCase inovator permite un set de instrumente compact, pliabil, cu material ușor de șters și o senzație plăcută. Combină avantajele unei carcase textile subțiri și ușoare cu robustețea cutiilor de scule rigide. Suporturile de cleme durabile și robuste împiedică sculele să zboare sau să zbârnească și asigură depozitarea stabilă, ușor accesibilă a multor unelte în cel mai mic spațiu, cu cea mai bună imagine de ansamblu. Închiderea magnetică fără uzură poate fi deschisă rapid, unealta este ușor de îndepărtat, iar SmartCase poate fi fie deschis plat, fie configurat ca o husă pentru tabletă. Combină avantajele unei carcase textile subțiri și ușoare cu robustețea cutiilor de scule rigide. Suporturile de cleme durabile și robuste împiedică sculele să zboare sau să zbârnească și asigură depozitarea stabilă, ușor accesibilă a multor unelte în cel mai mic spațiu, cu cea mai bună imagine de ansamblu. Închiderea magnetică fără uzură poate fi deschisă rapid, unealta este ușor de îndepărtat, iar SmartCase poate fi fie deschis plat, fie configurat ca o husă pentru tabletă. Combină avantajele unei carcase textile subțiri și ușoare cu robustețea cutiilor de scule rigide. Suporturile de cleme durabile și robuste împiedică sculele să zboare sau să zbârnească și asigură depozitarea stabilă, ușor accesibilă a multor unelte în cel mai mic spațiu, cu cea mai bună imagine de ansamblu. Închiderea magnetică fără uzură poate fi deschisă rapid, unealta este ușor de îndepărtat, iar SmartCase poate fi fie deschis plat, fie configurat ca o husă pentru tabletă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Facut in Germania
scopul utilizării Sortiment de biți mobile
Numar de piese 50 bucati
Unelte incluse Biți, clichet, șurubelniță, cheie tubulară
Profiluri incluse Soclu hexagonal, TORX T, Phillips (PH), cap Phillips Pozidriv (PZ), Slot, TORX rezistent la manipulare (TH)
material otel
instrument de operare Mâner din plastic cu clichet reversibil
forță de presiune 1/4", hex
biți 35 piese: Drive 1/4", potrivite pentru operare manuală
Phillips (PH) 6 bucăți
Phillips (PZ) 6 bucăți
slot 4 piese
TORX 10 bucati
hexagon intern 9 buc
Prize 12 buc: hexagon, antrenare 1/4", cu profil de tractiune HAZET
marimi 4 / 5 / 5.5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14
reînnoire Drive 1/4", pătrat, lungime 100mm
Adaptor bit Drive 1/4", hexagon, ieșire 1/4", hexagon, cu magnet permanent
container HAZET SmartCase
zona de aplicare casă, atelier, mașină
Informații suplimentare Clichet reversibil HiPer cu dinți fini: Unghiul mic de operare (4°) permite utilizarea în cele mai înguste spații, 90 de dinți, blocare cu arc pentru a ține în siguranță biți, mâner HAZET cu 2 componente, cuplu static 120 Nm, opțiune integrată de agățare în mânerul
Dimensiuni latime: 130 mm x inaltime: 50 mm x adancime: 118 mm

Hazet
2200SC-32

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare