Beurer tl 85, terapie cu lumină (lampa alba, lumina zilei)

Beurer tl 85, terapie cu lumină (lampa alba, lumina zilei)



Lampa de zi TL 85 impresionează prin tehnologia inovatoare a luminii pentru o distribuție uniformă a luminii. Lampa de lumină naturală TL 85 produce lumină care corespunde luminii naturale din punct de vedere al intensității și calității. Este potrivit pentru utilizarea în simptome de deficiență luminoasă, cum ar fi dezechilibru, dispoziție depresivă, lipsă de energie și apatie. TL 85 oferă până la 12.000 de lux fără a vă orbi cu lumină puternică. Funcționarea este confortabilă datorită butoanelor tactile și cronometrului cu oprire automată, precum și funcției de memorie pentru timpul de tratament completează echipamentul. Datorită bazei detașabile, lampa economisește spațiu în mod deosebit și atrage ochiul absolut în fiecare casă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Observații Lungimea cablului aprox. 300 cm
modul de funcționare a sursei de alimentare funcționare la rețea
Performanță de funcționare 60 wați
cronometru Da
oprire automată de securitate
material Stand detasabil
service Operare convenabilă prin butoane tactile, afișare a timpului de tratament cu 4 nivele (de la 30 la 120 de minute)
Informații suplimentare Pentru utilizare atunci când există o lipsă de lumină, simulare a luminii solare, distribuție uniformă a luminii, fără pâlpâire și fără UV, tehnologie LED care economisește energie; CRI (indice de redare a culorilor) > 90 | | Temperatura de culoare: 6500 Kelvin (alb rece) | Zona de iluminare: aprox. 37 x 30 cm | limită lungime de undă scurtă 460 - 670 nm | Putere luminoasă maximă 52,27 W/m²
Dimensiuni Latime: 300 mm x Inaltime: 452 mm x Adancime/Lungime: 235 mm
greutate 1,3 kg

Beurer
60842

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare