Set de întrerupătoare keychron gateron ks-3x, complet negru, albastru, întrerupătoare cu cheie (albastru/negru, 110 bucăți)

Set de întrerupătoare keychron gateron ks-3x, complet negru, albastru, întrerupătoare cu cheie (albastru/negru, 110 bucăți)



Comutatorul Gateron KS-3X Full Black dispune de un corp din nailon complet negru și o tijă POM pentru a oferi o senzație de tastare lină și o experiență audio unică. Contactele sale din aliaj de aur și arcul din oțel inoxidabil cresc rezistența la oxidare și asigură o durată de viață de până la 50 de milioane de apăsări de taste. Cu structura sa cu 5 pini, comutatorul Gateron KS-3X Full Black poate fi montat direct pe placa de circuite fara lipire.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Potrivit pentru tastatură
Modele compatibile Gateron G Pro Versiuni de tastatură mecanică (interschimbabilă la cald), versiuni de tastatură Keychron Mechanical (interschimbabilă la cald), tastaturi Keychron Q-Series sau V-Series
Denumirea comutatorului Gateron KS-3X Full Black Blue
caracteristic Clicky
eliberare presiune 60g
calea declanșatorului 2,3 mm
cursa 4 mm
durata de viață 50 de milioane de apăsări de taste
numarul 110 buc
material Tijă: POM | Carcasa superioara si baza carcasei: Nylon PA66 (negru) | Arc de otel
Notă Datorită designului carcasei comutatoarelor Gateron KS-3X Full Black, efectul de iluminare de fundal nu este la fel de vizibil.
Informații suplimentare 5 pini, tijă MX

Keychron
G96

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare