Set de pornire pentru ștergătoare de podea Swiffer (1 băț + 11 cârpe de podea) Ediție limitată (roz, 8 prosoape uscate și 3 umede)

Set de pornire pentru ștergătoare de podea Swiffer (1 băț + 11 cârpe de podea) Ediție limitată (roz, 8 prosoape uscate și 3 umede)



Mopul de podea Swiffer în ediția limitată roz culege de până la 3 ori mai multă murdărie, praf și păr de pe toate podelele decât o mătură convențională și le blochează. Curățarea podelei nu a fost niciodată mai ușoară decât cu ștergătorul de podea Swiffer, care este potrivit pentru ambele cârpe de podea Swiffer uscate și umede. Șervețelele uscate pentru podea sunt ideale pentru a culege praful fin, părul de animale și alergenii casnici. Pânza groasă special dezvoltată, cu structura unică 3D, se adaptează la suprafața podelei. În plus, datorită capului Swiffer Floor Mop care se rotește la 360°, puteți curăța oriunde, inclusiv în locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, sobe și paturi, și chiar și în colțurile unde o mătură convențională sau un mop convențional nici măcar nu poate ajunge. . Swiffer Floor Mop este atât de versatil încât curăță eficient ceramică, vinil, lemn și alte podele dure. Șervețelele umede pentru podea mențin podelele curate și parfumate datorită soluției unice de curățare care dizolvă petele și murdăria persistente, le absoarbe adânc în șervețel și este ușor de utilizat pe podelele cu gresie și linoleum. Pentru a îndepărta murdăria persistentă, pur și simplu rotiți capul ștergătoarei de podea și tratați zonele cu banda de spălat verde. Chiar și podelele din lemn etanșate pot fi curățate cu ușurință cu el. o absoarbe adânc în șervețel și este ușor de utilizat pe pardoseli din gresie și linoleum. Pentru a îndepărta murdăria persistentă, pur și simplu rotiți capul ștergătoarei de podea și tratați zonele cu banda de spălat verde. Chiar și podelele din lemn etanșate pot fi curățate cu ușurință cu el. o absoarbe adânc în șervețel și este ușor de utilizat pe pardoseli din gresie și linoleum. Pentru a îndepărta murdăria persistentă, pur și simplu rotiți capul ștergătoarei de podea și tratați zonele cu banda de spălat verde. Chiar și podelele din lemn etanșate pot fi curățate cu ușurință cu el.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


stergator de podea de serie
capacitate 11 buc
Potrivit pentru podele dure din casă
Scopul de utilizare Pentru curățarea ceramicii, vinilului, lemnului și a altor podele dure
domeniul de aplicare casă, electrocasnice
Observații Set de pornire cu 1 ștergător de podea, 3 cârpe umede și 8 uscate
dispune de cap pivotant la 360° pentru locuri greu accesibile sub mobilier
Informații suplimentare Șervețele umede pentru podea cu o formulă puternică de curățare care dizolvă murdăria, șervețele uscate pentru podea cu o structură 3D unică
Observație 1. Puneți tija de împământare împreună, 2. atașați cârpa, 3. doar ștergeți

Swiffer
8006540634127

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare