Ceas alarmă cu proiecție tfa cu wifi view show (negru)

Ceas alarmă cu proiecție tfa cu wifi view show (negru)



Ceasul deșteptător de proiecție versatil VIEW SHOW cu WiFi este o combinație de ceas de proiecție, ceas cu alarmă și contor pentru climatul camerei. Cu o conexiune la Internet, devine și o stație meteo cu prognoze profesionale de la un serviciu meteo online. Noaptea, VIEW SHOW proiectează ora curentă pe peretele sau tavanul dormitorului. Datorită proiectorului, care poate fi rotit cu 270°, afișajul poate fi ajustat în mod ideal la propria perspectivă și estompat în trei etape. Dacă preferați să vedeți alte informații în proiecție în loc de sau în alternanță cu ora, sunt disponibile și alte setări. Dispozitivul în sine are un afișaj color cu contrast ridicat care poate fi reglat în trei niveluri de luminozitate și estompat automat noaptea. Pe lângă ora curentă, este afișată data cu ziua întreagă a săptămânii și faza lunii. Alarma te trezește punctual la ora stabilită, dar datorită funcției de amânare cu durată reglabilă, poți să beneficiezi în continuare de câteva minute de somn suplimentar. Funcția de pui de somn integrată te trezește în mod fiabil după un pui de somn scurt. De asemenea, puteți urmări temperatura și umiditatea interioară și, astfel, puteți menține întotdeauna climatul camerei în zona de confort prin încălzire și ventilație direcționate. Dacă apare OK, valorile sunt optime. Acest lucru creează un climat plăcut și sănătos în dormitor. Ceasul cu alarmă de proiecție oferă opțiunea de a conecta până la patru transmițătoare radio, de ex. pentru controlul temperaturii si umiditatii in alte incaperi sau pentru zona exterioara. Valorile măsurate sunt transmise direct către VIEW SHOW cu o rază de până la 100 m (în aer liber) și afișate pe afișaj sau chiar ca proiecție. Toate aceste funcții sunt posibile fără o conexiune la internet. Integrarea ceasului cu alarmă de proiecție în rețeaua WLAN locală se realizează prin aplicația gratuită TFA VIEW. Dacă ceasul deșteptător este conectat la Internet, afișajul se schimbă și un mic simbol indică informațiile care sunt acum importate prin intermediul serviciului meteo online. Afișajul se schimbă și, în loc de faza lunii, acum obțineți o prognoză profesională și actualizată continuu pe 12 ore pentru propria dumneavoastră regiune. În locul zonei de confort apar temperaturile maxime și minime așteptate. Dacă doriți, temperatura exterioară actuală pentru propria dumneavoastră regiune poate fi afișată în locul orei de trezire. Ora și calendarul sunt actualizate regulat, iar mesajele personale sau informații suplimentare despre vreme pot fi programate prin intermediul aplicației VIEW pentru a fi afișate pe afișajul ceasului cu alarmă. Cu utilizarea aplicației gratuite VIEW, gama de servicii este și mai mare decât înainte. Până la 50 de transmițătoare și dispozitive pot fi asociate prin intermediul aplicației.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


alimentare Funcționare la rețea, funcționare cu baterie reîncărcabilă
semnal de timp semnal radio DCF77
conectivitate ACCES INTERNET FĂRĂ FĂRĂ
senzor exterior Wireless
frecventa radio 868MHz
raza de actiune in camp deschis 100 de metri
Max. număr de emițătoare 4 bucăți (stație), 50 bucăți (aplicație)
format de afișare Digital
reclamă Ore, minute, secunde, data, ziua săptămânii
funcții Timp comutabil (12/24 h), reglare automată a orei, alarmă de trezire, amânare, cronometru, iluminare
Funcții suplimentare Aplicație, funcție de încărcare USB
Reclame climatice Temperatura interioară, temperatura exterioară, umiditatea interioară, prognoza meteo, faza lunii
intervalul de măsurare a temperaturii în interior de la 0 °C la 50 °C
umiditate în interior de la 10% la 99%
Asamblare Pentru montaj
Material carcasă plastic
cadran/afișaj Afișaj color cu 3 niveluri de luminozitate și funcție de reglare a luminii
Observații Cerințe pentru aplicație: iOS 9 sau o versiune ulterioară sau Android 5.0 sau o versiune ulterioară
Caracteristică Proiecție în trei niveluri de luminozitate (rotire cu 270°), cronometru scurt de repaus, posturi pot fi adăugate și afișate pe ceas cu alarmă (disponibil opțional), funcții suplimentare pe stație prin WLAN (inclusiv prognoza meteo profesională pentru regiune timp de 12 ore în avans cu temperatura exterioară actuală, valori estimate ridicate și scăzute și probabilitatea de ploaie de la un serviciu meteo online, texte cu informații personale)
Informații suplimentare Prognoze bazate pe un serviciu meteo online, funcții suplimentare prin aplicația gratuită VIEW (inclusiv preluarea la nivel mondial a valorilor măsurate, limite de alarmă reglabile și notificări push în cazul unei alarme)
accesorii prezente adaptor AC, baterie de rezervă (CR2032), manual de utilizare
opțional transmițător termo-higro (30.3800.02 / 30.3239.02), anemometru (30.3801.02), transmițător pentru piscină (30.3238.06)
Dimensiuni Latime: 154 mm x Inaltime: 106 mm x Adancime: 53 mm
Greutate 230 grame

TFA
35.8002.01

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare