Volan thrustmaster t-248 (negru/argintiu, playstation 5, playstation 4, pc)



Volanul de curse Thrustmaster T248 dispune de un nou sistem Hybrid Drive optimizat, cu o curea combinată și un mecanism de transmisie pentru un feedback puternic, realist și versatil al forței. T248 oferă cu 70% mai multă putere (comparativ cu roțile de curse hibride din seria Thrustmaster T150 anterioare) și oferă noi funcții inovatoare, cum ar fi presetări cu feedback-ul de forță care pot fi modificate în timpul jocului, palete magnetice de schimbare, un afișaj interactiv cu peste 20 de afișaje diferite. opțiuni și un set de pedale magnetice cu 4 moduri de presiune de frână pentru pedala de frână. T248 este conceput pentru toți jucătorii care caută performanță și imersiune - inclusiv cei care doresc să se elibereze de tastatură, mouse sau gamepad și cei care doresc să-și ducă jocul de curse la nivelul următor după ce au început cu o roată destinată începătorilor. Acest volan de curse este licențiat oficial pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 și este compatibil cu PC.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

domeniul de aplicare al jocurilor de noroc
simulare de curse cu scop
Potrivit pentru PlayStation 5, PlayStation 4, PC
butoanele/butoanele numărul 25
panou de control Da
unghi de virare 1080°
palete de schimbare 2
pedale 3
tip de conexiune Cablu
conexiuni 1 x USB
funcția de comutare analog/digital nr
feedback forțat Da
Particularități Volan îmbrăcat în piele, 25 de butoane de acțiune, 4 codificatoare personalizabile, T-HD (Thrustmaster Hybrid Drive) Sistem hibrid de feedback al forței de următoarea generație, ecran T-RDD (Thrustmaster Race Dashboard Display) pentru controlul tuturor zonelor de cursă (20 de opțiuni diferite de afișare) , Setarea directă a nivelului de feedback al forței (3 moduri presetate) prin intermediul ecranului, schimbători de palete magnetice T-MP pentru o precizie maximă datorită tehnologiei HEART, set de pedale magnetice T3PM cu forță de presiune de frânare reglabilă (precizie de 12 biți, 4 moduri diferite de presiune de frânare)
Sisteme de operare acceptate Windows 10
o notificare Volanul de curse are un port USB-C pentru actualizări de firmware.
Informații suplimentare T248 oferă afișări în timp real cu diverse informații despre cursă: viteză, turații, poziția în cursă, cel mai bun timp pe tur și multe altele. Lista de jocuri compatibile este disponibilă pe site-ul de asistență tehnică Thrustmaster și este actualizată în mod regulat.
Accesorii prezente set de pedale T3PM, alimentare 48W + cablu de alimentare, sistem de montare + șuruburi, cablu USB, cheie hexagonală, ghid de pornire rapidă
Dimensiuni Latime: 280 mm x Inaltime: 280 mm x Adancime/Lungime: 300 mm
greutate 5,7 kg

Thrustmaster
4160783

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare