Wrl access point chateau lte12/5hacd2hnd-tc&eg12-ea mikrotik

Wrl access point chateau lte12/5hacd2hnd-tc&eg12-ea mikrotik



Chateau LTE12 - un singur router pentru a-i încânta pe toți - prezentând cel mai bun punct de acces pentru acasă cu suport LTE

Să recunoaștem – majoritatea punctelor de acces standard nu pot satisface cu adevărat baza de clienți extrem de diversificată – fie le lipsesc funcții, utilizatorii doresc mai multă viteză și câștig mai mare, prețul este prea mare sau arată ciudat. Am decis să luăm toate aspectele care sunt importante pentru majoritatea utilizatorilor casnici și să creăm un singur dispozitiv care să-i facă fericiți - acesta este MikroTik Chateau.

Este un punct de acces acasă de mare viteză, dual-band, cu CAT12 LTE – pentru un internet foarte rapid oriunde și oricând. Dar LTE nu este singura opțiune – Chateau are și 5 porturi Gigabit Ethernet și un port USB de dimensiune completă.

Wireless puternic dual-chain dual-band de 2,4/5 GHz pentru acoperire simultană va rezolva majoritatea problemelor de interferență într-un mediu aglomerat. De exemplu, un client poate folosi simultan canalul de 2,4 GHz pentru toate dispozitivele mobile de uz casnic și poate rezerva canalul de 5 GHz pentru sarcini care sunt sensibile la pierderea pachetelor – cum ar fi transmiterea în flux a videoclipurilor de înaltă calitate.

Nu numai software-ul nostru RouterOS vine cu opțiuni de securitate robuste, ci ne concentrăm și pe securitatea producției. Nu există externalizare, fiecare dispozitiv este asamblat în sediul nostru și toate componentele provin de la parteneri reputați și de încredere - cum ar fi Qualcomm. Cooperăm cu legiuitorii europeni și muncim din greu pentru a asigura respectarea deplină a tuturor politicilor de siguranță necesare. MikroTik este totul despre o cooperare lină, pe termen lung, fără surprize.

Atingeți viteze de până la 600 Mbps cu agregarea operatorului, deoarece CAT12 permite dispozitivelor să folosească trei benzi în același timp. Acesta este un avantaj imens atunci când există o mulțime de utilizatori LTE în zonă. Chateau LTE12 oferă o mai bună capacitate de răspuns într-un mediu aglomerat și o eficiență mai mare pentru situații de semnal mai slab în mediul rural.

În funcție de furnizorul de servicii, am observat dublarea vitezei internetului în zonele rurale după trecerea la agregarea operatorului, așa că nu este nevoie să așteptăm extinderea rețelei de cablu.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


CPU(frecventa): 716MHz
CPU(tip): IPQ-4019
CPU(nuclee): 4
RAM: 256MB
Criptare hardware IPsec: DA
Storage: 16 MB FLASH
Port Gigabit: 5
USB: USB type A
Castig antena dBi: 2.5dBi 2.4GHz / 2.5dBi 5GHz
Numar chains: 2 - 2GHz & 2 - 5GHz
Standard Wi-Fi: 802.11a/n/ac & 802.11b/g/n
Sim Slot: DA
Castig antena LTE dBi: 4
Mikrotik
5HACD2HND-TC&EG12-EA

Fisa tehnica

Network Device Type
Wireless Access Point
Included Accessories
24V 1.2A power adapter
Unit Net Weight
0.5 kg
Shipping box quantity
1
Colour
White Grey / Black
Unit Brutto Volume
0.003168 cubm
Model name
Chateau LTE12 // RBD53G-5HacD2HnD-TC&
Data transmission speed
600 Mbps
Network standard
IEEE 802.11 b/g
IEEE 802.11n
Fixed ports
USB 2.0
Wireless Frequency Range
2.4, 5 GHz
Category Code
WAP
thumbnailImagePath
https -//static.elkogroup.com/ProductImagesThumbs/bf2923cd-3a53-455f-86d8-dba9ce1fe4a6.Jpeg

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare