Filtre (20 products)

Pret

30,00 lei - 8.565,00 lei

Data lansare

Rating PEGI (varsta recomandata)

Ochelari VR

Oferta Variata De Ochelari VR la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
Htc vive tracker 3.0, senzor (negru) Htc vive tracker 3.0, senzor (negru)

Htc vive tracker 3.0, senzor (negru)

Noul Vive Tracker 3.0 creează o conexiune perfectă între obiectele reale și experiența virtuală. Înregistrează mișcările întregului corp cu cel mai înalt nivel de precizie. Dispozitivele externe suplimentare pot fi integrate cu ușurință. Acesta este modul în care duceți VR la un nou nivel cu Vive Tracker 3.0. Este mai mic, mai ușor și mai durabil ca niciodată.

Pimax Crystal, ochelari VR Pimax Crystal, ochelari VR

Pimax Crystal, ochelari VR

Ochelarii Pimax Crystal VR au fost construiți pentru a oferi suport mobil pentru conținutul mainstream disponibil în prezent pe piață - inclusiv Steam VR. Vă puteți scufunda imediat în lumi virtuale, fără a fi nevoie să conectați mai întâi periferice suplimentare. Are capacitatea de a comuta între două perechi de lentile, fiecare permițând o calitate a imaginii de 35 PPD (pixeli pe grad) sau 42 PPD. Lentilele cu 35 PPD au un câmp vizual mai mare (FOV) de 140° pe diagonală, iar lentilele cu 42PPD au încă un câmp vizual mare de 120° pe diagonală. Acest lucru, împreună cu o rezoluție uriașă de 5760 x 2880, adică 2880 x 2880 per ochi, și o rată de reîmprospătare maximă de până la 160Hz, plasează cu siguranță Crystal în gama high-end a căștilor VR. Tehnologia de afișare care intră în joc aici este o combinație de afișaje QLED și mini-LED care permit un spațiu de culoare foarte larg și chiar HDR. Cu un timp de răspuns de numai aproximativ 15 ms, acest afișaj oferă o experiență cu adevărat captivantă în lumile virtuale. Pentru a rămâne mobil, Pimax Crystal poate transmite conținut de pe un PC conectat la WLAN prin Wi-Fi 6E și permite un tip de utilizare deosebit de gratuit cu urmărirea din interior și ochi. Există, de asemenea, un cablu DisplayPort 3-în-1 cu o lungime de 5 metri pentru o transmisie mai directă a datelor. Datorită unei baterii reîncărcabile integrate de 120 mAh, bateriile reîncărcabile puternice de 6000 mAh pot fi schimbate în timpul funcționării, atât în ​​stare fără fir, cât și cu fir,

HTC Vive XR Elite, ochelari VR HTC Vive XR Elite, ochelari VR

HTC Vive XR Elite, ochelari VR

Noul HTC Vive XR Elite vă permite să experimentați XR (realitatea extinsă) oriunde într-un factor de formă portabil, convertibil. Cu o rezoluție de trecere de vârf în industrie, seria Vive XR îmbunătățește jocul în realitate augmentată și extinde orice spațiu de lucru virtual pentru productivitate și creativitate. Convertibil și compact, este un set cu cască XR all-in-one puternic, care se transformă în ochelari de protecție imersivi. Alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon XR2, oferă performanțe grafice robuste și capacitate de trecere viu, de înaltă rezoluție, într-un factor de formă remarcabil de mic. Desigur, funcții precum reglarea individuală pentru o experiență de vizionare confortabilă cu IPD (distanță interpupilară) și reglarea dioptriilor sunt, de asemenea, la bord. Patru camere de urmărire cu câmp vizual larg, o cameră color RGB de înaltă rezoluție și un senzor de adâncime permit utilizatorului să experimenteze realitatea intensă, augmentată, cu o interacțiune precisă între utilizator și mediu. Oferă o rezoluție combinată de 3840x1920 pixeli și un câmp vizual de până la 110° și o rată de reîmprospătare de 90 Hz în ochelari care cântăresc doar 240 g (fără baterie). Controlerele au 6 DoF (grade de libertate) și butoane, declanșatoare și senzori tactili plasați ergonomic.