Placi de sunet

Oferta Variata Placi De Sunet la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)
Silverstone sst-ecu05, controler Silverstone sst-ecu05, controler -21%
  • -21%

Silverstone sst-ecu05, controler

SilverStone ECU05 este o placă de expansiune PCI-E 2.0 x2 cu un conector reversibil USB 3.2 (10 Gbps) și doi conectori USB 3.2 (5 Gbps). ECU05 este, de asemenea, compatibil cu USB 2.0/1.1. Dacă doriți să faceți upgrade sau să adăugați porturi USB suplimentare la computer, ECU05 este un loc minunat pentru a începe.

216,46 lei Pret de baza 274,00 lei Pret
Genki Audio Neon, interfață audio USB (Rosu albastru) Genki Audio Neon, interfață audio USB (Rosu albastru) -21%
  • -21%

Genki Audio Neon, interfață audio USB (Rosu albastru)

Genki Audio Neon este partenerul perfect pentru consolele Nintendo Switch, este ușor de utilizat și compatibil cu toate căștile și difuzoarele Bluetooth. Genki Audio Neon poate fi conectat la două dispozitive audio Bluetooth în același timp. Genki Audio Neon oferă sunet sincronizat cu codecuri premium, cu latență redusă. Datorită conexiunii native USB Type-C, Genki Audio Neon poate fi folosit pe consola Nintendo Switch fără adaptor. Genki Audio Neon poate fi operat pe dock-ul Nintendo Switch sau PlayStation 4, Mac/PC, Android și iPad Pro folosind adaptorul furnizat.

116,13 lei Pret de baza 147,00 lei Pret
Creative Sound Blaster Audigy Fx, placa de sunet (cu amănuntul) Creative Sound Blaster Audigy Fx, placa de sunet (cu amănuntul) -21%
  • -21%

Creative Sound Blaster Audigy Fx, placa de sunet (cu amănuntul)

Sound Blaster Audigy Fx este o placă de sunet la jumătate de înălțime cu tehnologie puternică SBX Pro Studio sub capotă. În cel mai scurt timp, transformă sistemul PC-ului de acasă într-un sistem de divertisment 5.1 cu sunet surround în stil cinematografic, care oferă filmelor, muzicii și jocurilor atingerea finală perfectă. În plus, Sound Blaster Audigy Fx convinge cu un convertor D/A de înaltă calitate (24 de biți, 192 kHz în timpul redării), raport semnal-zgomot de 106 dB și un amplificator pentru căști de 600 ohmi din segmentul high-end. pentru monitorizare la calitate studio.

156,42 lei Pret de baza 198,00 lei Pret