Filtre (24 products)

Pret

0,00 lei - 2.520,00 lei

Boxe

Oferta Variata De Boxe la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)
Creative t60, difuzoare (negru) Creative t60, difuzoare (negru)

Creative t60, difuzoare (negru)

Difuzorul Creative T60 vine cu Clear Dialog și Surround, tehnologii audio care se bazează pe experiențele audio Sound Blaster, oferind dialog mai clar și sunet surround pentru o experiență captivantă. Acustica puternică oferită de un amplificator digital integrat și tehnologia BasXPort, care reproduce basul și mai puternic, vor schimba pentru totdeauna experiența de redare a filmelor pe computer.

370,00 lei Pret
Boxe pentru pc creative gigaworks t40 series ii (negru, vânzare cu amănuntul) Boxe pentru pc creative gigaworks t40 series ii (negru, vânzare cu amănuntul)

Boxe pentru pc creative gigaworks t40 series ii (negru, vânzare cu amănuntul)

Cu sistemul de difuzoare GigaWorks T40 Series II de la Creative, muzica poate fi experimentată la o calitate cu totul nouă. Sistemul 2.0 conceput pentru sunetul hi-fi pe PC cu un finisaj negru lucios combină componente de înaltă calitate și performanță impresionantă cu toate avantajele renumitei familii GigaWorks pentru a reda muzică la cea mai bună calitate, nealterată. Fiecare difuzor are drivere duble pentru medii cu conuri din fibră de sticlă pentru medii calde și un tweeter cu dom din material textil pentru înalte clare.

521,00 lei Pret
Boxe steelseries arena 9 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth, intrare optică) Boxe steelseries arena 9 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth, intrare optică)

Boxe steelseries arena 9 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth, intrare optică)

Sistemul de difuzoare SteelSeries Arena 9 maximizează sunetul și oferă o imersiune care face fiecare moment de joc și mai real. Un driver de sunet mare de 4" (driver pentru subwoofer de 6,5") pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Pentru a face instalarea cât mai ușoară posibil, Arena 9 poate fi conectat cu ușurință la computer prin USB - difuzoarele funcționează fără fir. Dispozitivele finale pot fi conectate cu ușurință prin mufa de 3,5 mm, cablu optic sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 9 cu iluminarea sa PrimSync RGB oferă, de asemenea, o soluție ideală pentru o experiență de joc optimizată complet, care poate fi personalizată și ajustată folosind software-ul Sonar Audio. poate sa.

2.510,00 lei Pret
Difuzoare pentru pc  edifier r1280db(maro) Difuzoare pentru pc  edifier r1280db(maro)

Difuzoare pentru pc edifier r1280db(maro)

Sunet clar și design atemporal - Edifier R1280DB impresionează prin caracteristicile sale de sunet și este versatil datorită intrărilor sale stereo duale, intrărilor sale optice și coaxiale și Bluetooth. Sistemul de boxe compacte pentru bibliotecă din seria Edifier Studio produce rezultate de sunet impresionante și spațiale cu puterea sa de ieșire de 42 de wați RMS. Difuzoarele au canale bass reflex în față, care asigură un bas puternic și precis. Datorită amplificatorului integrat, sistemul de sunet poate fi conectat direct la toate sursele stereo precum un televizor sau un PC. Muzica poate fi redată direct de pe smartphone-ul iPhone sau Android sau iPad/tabletă prin Bluetooth. Difuzoarele sunt găzduite în carcase din lemn real, ceea ce contribuie la calitatea excelentă a sunetului a sistemului 2.0. Comenzile sunt pe partea laterală a difuzorului activ. Intensitatea basului, înaltele și volumul pot fi setate exact la nivelul dorit folosind trei comenzi rotative. În plus, telecomanda elegantă cu infraroșu poate fi folosită pentru a regla în mod convenabil volumul, pentru a opri sistemul, pentru a activa sau dezactiva Bluetooth și pentru a selecta sursa audio de la distanță.

729,00 lei Pret
Boxe steelseries arena 3 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth) Boxe steelseries arena 3 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth)

Boxe steelseries arena 3 (negru, mufă de 3,5 mm, bluetooth)

SteelSeries Arena 3 maximizează sunetul și sunt extrem de compacte. Un driver de sunet mare de 4" pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Dispozitivele finale pot fi conectate cu ușurință printr-o mufă de 3,5 mm sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 3 cu software-ul său Sonar Audio oferă, de asemenea experiență sonoră.

665,00 lei Pret
Difuzoare pentru pc edifier r1280db(negru) Difuzoare pentru pc edifier r1280db(negru)

Difuzoare pentru pc edifier r1280db(negru)

Sunet clar și design atemporal - Edifier R1280DB impresionează prin caracteristicile sale de sunet și este versatil datorită intrărilor sale stereo duale, intrărilor sale optice și coaxiale și Bluetooth. Sistemul de boxe compacte pentru bibliotecă din seria Edifier Studio produce rezultate de sunet impresionante și spațiale cu puterea sa de ieșire de 42 de wați RMS. Difuzoarele au canale bass reflex în față, care asigură un bas puternic și precis. Datorită amplificatorului integrat, sistemul de sunet poate fi conectat direct la toate sursele stereo precum un televizor sau un PC. Muzica poate fi redată direct de pe smartphone-ul iPhone sau Android sau iPad/tabletă prin Bluetooth. Difuzoarele sunt găzduite în carcase din lemn real, ceea ce contribuie la calitatea excelentă a sunetului a sistemului 2.0. Comenzile sunt pe partea laterală a difuzorului activ. Intensitatea basului, înaltele și volumul pot fi setate exact la nivelul dorit folosind trei comenzi rotative. În plus, telecomanda cu infraroșu elegantă poate fi folosită pentru a regla în mod convenabil volumul, pentru a opri sistemul, pentru a activa sau dezactiva Bluetooth și pentru a selecta sursa audio de la distanță.

729,00 lei Pret
Creative sbs e2500, difuzoare (negru, aux, usb, bluetooth) Creative sbs e2500, difuzoare (negru, aux, usb, bluetooth)

Creative sbs e2500, difuzoare (negru, aux, usb, bluetooth)

Creative SBS E2500 este un sistem puternic de difuzoare 2.1 care oferă un sunet bogat și puternic printr-o varietate de opțiuni de conectare. Puteți transmite în flux complet fără fir prin Bluetooth, puteți asculta posturile de radio FM preferate sau puteți reda muzică direct de pe orice dispozitiv USB. O intrare auxiliară de 3,5 mm este disponibilă pentru conectivitate prin cablu. Puteți alege să accesați comenzile de volum și redare direct pe difuzor sau să reglați diferitele presetări EQ.

261,00 lei Pret
Edifier r1700bt, boxe pc (maro, bluetooth) Edifier r1700bt, boxe pc (maro, bluetooth)

Edifier r1700bt, boxe pc (maro, bluetooth)

Echipat cu două prize stereo Cinch, sistemul de difuzoare active Edifier 1700BT oferă o putere de ieșire de până la 66 de wați și opțiunea de a primi muzică fără fir prin Bluetooth. Un driver de mediu/bas de 4,5 inchi și un port bass reflex din față permit bas tactil și sunet de calitate. De asemenea, 1700BT vă permite să conectați până la două dispozitive în același timp, iar comenzile rotative pentru volum, bas și înalte de pe partea laterală a difuzorului activ permit sunetul să fie reglat și mai precis la preferințele personale. De asemenea, este inclusă o telecomandă pentru a controla volumul și funcția de mute.

885,00 lei Pret
Creative pebble, boxe pentru pc (negru, mufă, usb) Creative pebble, boxe pentru pc (negru, mufă, usb)

Creative pebble, boxe pentru pc (negru, mufă, usb)

Difuzoarele Creative Pebble pentru PC au un design elegant, inspirat de elementele arhitecturii Zen. Difuzoarele, care sunt teșite la un unghi de 45°, oferă o rezonanță de bas vizibilă și sunt plăcut de tare cu un total de 4,4 W (RMS). Practic: Alimentarea este furnizată exclusiv prin USB, astfel încât să nu fie necesară alimentarea externă. Dispozitivele de redare pot fi conectate la difuzoarele Pebble printr-o mufă de 3,5 mm. Controlul volumului din față îl face ușor de reglat și este ușor accesibil.

139,00 lei Pret
Edifier mr4, difuzoare (negru) Edifier mr4, difuzoare (negru)

Edifier mr4, difuzoare (negru)

Edifier MR4 sunt difuzoare elegante pentru conectarea la un PC și, datorită combinației lor de tweeter de mătase de 1" + woofer de 4", produc un sunet moale, bogat și în același timp clar. Carcasa MDF reduce rezonanțe nedorite, iar conectivitatea versatilă facilitează conectarea difuzoarelor în orice configurație.

521,00 lei Pret
Edifier R1280DB, difuzoare (alb, 2 piese, bluetooth, optic, coaxial) Edifier R1280DB, difuzoare (alb, 2 piese, bluetooth, optic, coaxial)

Edifier R1280DB, difuzoare (alb, 2 piese, bluetooth, optic, coaxial)

Difuzoarele Edifier R1280DB dispun de un woofer de 4" combinat cu un tweeter cu dom de mătase de 13 mm care lucrează împreună pentru a oferi frecvențe înalte precise și bas extra profund. Dulapul cu finisaj din lemn reduce interferențele din interiorul cabinetului, îmbunătățind calitatea audio Cinch, intrare optică sau digitală, precum și fără fir prin Bluetooth, sunt compatibile cu numeroase dispozitive finale și pot fi integrate cu ușurință în orice mediu de viață.

729,00 lei Pret
Razer Nommo V2, difuzoare Razer Nommo V2, difuzoare

Razer Nommo V2, difuzoare

Cu Razer Nommo V2 mergeți spre victorie - cu suport audio optim. Setul Nommo V2 constă din cele două difuzoare satelit, fiecare cu un driver full-range de 3", precum și un subwoofer puternic și un driver de 5,5". Muzica nu numai că sună limpede, ci și intensă și realistă. Pe lângă iluminarea Razer Chroma RGB, Nommo V2 THX acceptă audio spațial și poate fi folosit fie prin cablu (prin USB), fie fără fir prin Bluetooth.

1.468,00 lei Pret