Filre (10 products)

Pret

75,00 lei - 975,00 lei

Frumusete

Oferta Variata De Machiaj Frumusete la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Set manichiura/pedichiura Beurer MP 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb) Set manichiura/pedichiura Beurer MP 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Set manichiura/pedichiura Beurer MP 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Aparatul de manichiura si pedichiura Beurer MP 42 este echipat cu accesorii de inalta calitate. Versiunea de bază vine cu 7 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul continuu al vitezei și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel este de imaginat doar pentru un pedichiurist. Lumina LED practică și capacul de protecție pentru praful de unghii oferă confort suplimentar în timpul utilizării. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 42.

220,00 lei Pret
Baia cu bule pentru picioare FB 65 Baia cu bule pentru picioare FB 65

Baia cu bule pentru picioare FB 65

Lovitura de prospețime pentru picioarele stresate. Spa-ul wellness pentru picioare FB 65 inspiră prin masaj cu bule și vibrații, încălzirea apei în 3 zone de temperatură și iluminare ambientală comutabilă. Așa funcționează starea de bine acasă. Nubs și role extra largi oferă un masaj relaxat al părții inferioare a piciorului. Programele de masaj prestabilite și setările manuale de masaj asigură relaxare simplă și individuală. Stația de pedichiură cu 3 accesorii rotative de pedichiură asigură picioare bine îngrijite. Este operat prin intermediul unui display tactil premium. Protecția împotriva stropilor într-un design confortabil din lemn, un mâner practic de transport, picioarele din cauciuc anti-alunecare și înfășuratorul de cablu asigură confort în utilizare și depozitare.

966,00 lei Pret
ProfiCare PC-FM 3027, baie pentru picioare (Alb roșu) ProfiCare PC-FM 3027, baie pentru picioare (Alb roșu)

ProfiCare PC-FM 3027, baie pentru picioare (Alb roșu)

Spa-ul pentru picioare PC-FM 3027 masează picioarele cu un efect intens de vârtej, în timp ce butoanele de masaj stimulează zonele reflexe ale picioarelor. Patru role de masaj suplimentare pot fi folosite pentru reflexoterapie selectivă a piciorului. Funcționarea se face printr-un comutator în 4 trepte. Caracteristicile includ un suport pentru picioare încălzit, un indicator de nivel al apei și un gura de scurgere. Mânerul de transport integrat și picioarele din cauciuc antiderapante asigură confort în timpul utilizării și depozitării.

237,00 lei Pret
Placă de încălzire ProfiCare pentru umeri și gât PC-SNH 3097 (gri, 52 x 50 cm) Placă de încălzire ProfiCare pentru umeri și gât PC-SNH 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Placă de încălzire ProfiCare pentru umeri și gât PC-SNH 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Cine nu o știe? Tensiune și durere în zona umerilor și gâtului după o zi plină la birou. PC-SNH 3097 de la ProfiCare este o pernă de încălzire pentru umeri/gât, cu o formă ergonomică. Pernuța de încălzire promovează fluxul de sânge către mușchii strânși ai umerilor și gâtului, ajutând să vă relaxați confortabil după o zi grea. Controlul electronic și precis al temperaturii permite o furnizare constantă de căldură. Puternici 100 de wați încălzesc rapid aprox. 52 x 50 cm pernă de încălzire. În plus, PC-SNH 3097 este echipat cu un sistem de siguranță și încălzire rapidă. Tehnologia senzorului electronic previne supraîncălzirea plăcuței de încălzire prin oprirea automată după 90 de minute. Husa detasabila si lavabila la masina (pana la 40°C) este realizata din material usor de intretinut si stocheaza caldura pentru caldura constanta. Suprafața foarte moale asigură o potrivire deosebit de confortabilă.

176,00 lei Pret
Curea din piele Makita dimensiune neagra. L, centură de scule (negru, E-05365) Curea din piele Makita dimensiune neagra. L, centură de scule (negru, E-05365)

Curea din piele Makita dimensiune neagra. L, centură de scule (negru, E-05365)

Cureaua neagră din piele Makita este o curea modernă din piele naturală, realizată din piele de vacă dintr-o singură bucată, cu margini prelucrate pentru un design perfect. Logo-ul Maktia este pe bucla metalică. O buclă suplimentară din piele menține capătul proeminent al centurii pe corp. Lungimea poate fi reglată prin slăbirea șurubului din spatele cataramei. Cureaua are margini bine finisate și o cataramă lustruită pentru un design perfect.

147,00 lei Pret
Xiaomi MassageGun Mi Fascia Gun Massager (negru) Xiaomi MassageGun Mi Fascia Gun Massager (negru)

Xiaomi MassageGun Mi Fascia Gun Massager (negru)

MassageGun de la Xiaomi poate elibera tensiunea musculară, poate reduce durerea musculară, poate ajuta la încălzire. Amplitudinea, frecvența și puterea sunt componentele cheie ale unui bun pistol de masaj pentru a calma durerile musculare post-antrenament și pentru a îmbunătăți performanța atletică. Motorul rapid, cu cuplu ridicat, fără perii, poate genera până la 570 mN de forță și chiar 3200 rpm. Acest lucru permite dispozitivului să pătrundă cu 10 mm în țesutul muscular pentru a elibera tensiunea și fascia profundă, precum și pentru a calma durerile musculare după exercițiu. Motorul silențios fără perii și tehnologia de reducere a zgomotului fac din pistolul de masaj Xiaomi un dispozitiv extrem de silentios cu 45dB(A). Designul echilibrului dinamic asigură stabilitatea aparatului de masaj în timpul funcționării. Mânerul care absoarbe șocurile din cauciuc moale este deosebit de ergonomic și previne amorțeala mâinii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o durată de viață a bateriei de până la 
5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii.

644,00 lei Pret