Frumusete

Oferta Variata De Machiaj Frumusete la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 32 produse.

Se afiseaza 1-32 din 32 produs(e)
Aparat de masaj pentru gât medisana nm 885 m 885 (gri) Aparat de masaj pentru gât medisana nm 885 m 885 (gri)

Aparat de masaj pentru gât medisana nm 885 m 885 (gri)

Aparatul de masaj Shiatsu pentru gat NM 885 ofera un masaj Shiatsu relaxant in 3 viteze de masaj pentru gat si umeri. Intensitatea poate fi reglată individual trăgând de bretele. Panoul de control integrat asigură o operare ușoară, fără fir. Deoarece poate fi folosit fie pe baterie, fie pe rețea, este ideal atât acasă, cât și în deplasare. Căptușeala confortabilă din spumă și funcția de căldură comutabilă asigură întotdeauna confort și căldură. Husa din poliester este usor de intretinut, iar husa detasabila si lavabila pentru gat completeaza designul functional al dispozitivului.

Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb) Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Aparatul de manichiura si pedichiura Beurer MP 42 este echipat cu accesorii de inalta calitate. Versiunea de bază vine cu 7 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul continuu al vitezei și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel este de imaginat doar pentru un pedichiurist. Lumina LED practică și capacul de protecție pentru praful de unghii oferă confort suplimentar în timpul utilizării. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 42.

Baia cu bule pentru picioare fb 65 Baia cu bule pentru picioare fb 65

Baia cu bule pentru picioare fb 65

Lovitura de prospețime pentru picioarele stresate. Spa-ul wellness pentru picioare FB 65 inspiră prin masaj cu bule și vibrații, încălzirea apei în 3 zone de temperatură și iluminare ambientală comutabilă. Așa funcționează starea de bine acasă. Nubs și role extra largi oferă un masaj relaxat al părții inferioare a piciorului. Programele de masaj prestabilite și setările manuale de masaj asigură relaxare simplă și individuală. Stația de pedichiură cu 3 accesorii rotative de pedichiură asigură picioare bine îngrijite. Este operat prin intermediul unui display tactil premium. Protecția împotriva stropilor într-un design confortabil din lemn, un mâner practic de transport, picioarele din cauciuc anti-alunecare și înfășuratorul de cablu asigură confort în utilizare și depozitare.

Set manichiura/pedichiura beurer mp 84, ingrijirea unghiilor (turcoaz/auriu) Set manichiura/pedichiura beurer mp 84, ingrijirea unghiilor (turcoaz/auriu)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 84, ingrijirea unghiilor (turcoaz/auriu)

Cu aparatul de manichiura si pedichiura MP 84, unghiile pot fi ingrijite fara bataia de cap datorita bateriei reincarcabile incorporate. Sunt incluse 10 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul vitezei în trei trepte și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a piciorului și a unghiilor, ceea ce este de altfel conceput doar pentru un pedichiurist. In plus, lumina LED integrata asigura conditii optime de iluminare in timpul utilizarii. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în carcasa practică de încărcare și depozitare a MP 84.

Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb) Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Acest dispozitiv de manichiură și pedichiură este echipat cu accesorii de înaltă calitate. Sunt incluse 10 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul continuu al vitezei și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel este de imaginat doar pentru un pedichiurist. In plus, lumina LED integrata asigura conditii optime de iluminare in timpul utilizarii. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 62.

Set manichiura/pedichiura beurer mp 64, ingrijirea unghiilor (aur alb) Set manichiura/pedichiura beurer mp 64, ingrijirea unghiilor (aur alb)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 64, ingrijirea unghiilor (aur alb)

Cu aparatul de manichiura si pedichiura MP 64, unghiile pot fi ingrijite fara bataia de cap datorita bateriei reincarcabile incorporate. Sunt incluse 10 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul vitezei în trei trepte și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a piciorului și a unghiilor, ceea ce este de altfel conceput doar pentru un pedichiurist. In plus, lumina LED integrata asigura conditii optime de iluminare in timpul utilizarii. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 64.

Proficare pc-fm 3027, baie pentru picioare (alb roșu) Proficare pc-fm 3027, baie pentru picioare (alb roșu)

Proficare pc-fm 3027, baie pentru picioare (alb roșu)

Spa-ul pentru picioare PC-FM 3027 masează picioarele cu un efect intens de vârtej, în timp ce butoanele de masaj stimulează zonele reflexe ale picioarelor. Patru role de masaj suplimentare pot fi folosite pentru reflexoterapie selectivă a piciorului. Funcționarea se face printr-un comutator în 4 trepte. Caracteristicile includ un suport pentru picioare încălzit, un indicator de nivel al apei și un gura de scurgere. Mânerul de transport integrat și picioarele din cauciuc antiderapante asigură confort în timpul utilizării și depozitării.

Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm) Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Cine nu o știe? Tensiune și durere în zona umerilor și gâtului după o zi plină la birou. PC-SNH 3097 de la ProfiCare este o pernă de încălzire pentru umeri/gât, cu o formă ergonomică. Pernuța de încălzire promovează fluxul de sânge către mușchii strânși ai umerilor și gâtului, ajutând să vă relaxați confortabil după o zi grea. Controlul electronic și precis al temperaturii permite o furnizare constantă de căldură. Puternici 100 de wați încălzesc rapid aprox. 52 x 50 cm pernă de încălzire. În plus, PC-SNH 3097 este echipat cu un sistem de siguranță și încălzire rapidă. Tehnologia senzorului electronic previne supraîncălzirea plăcuței de încălzire prin oprirea automată după 90 de minute. Husa detasabila si lavabila la masina (pana la 40°C) este realizata din material usor de intretinut si stocheaza caldura pentru caldura constanta. Suprafața foarte moale asigură o potrivire deosebit de confortabilă.

Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365) Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365)

Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365)

Cureaua neagră din piele Makita este o curea modernă din piele naturală, realizată din piele de vacă dintr-o singură bucată, cu margini prelucrate pentru un design perfect. Logo-ul Maktia este pe bucla metalică. O buclă suplimentară din piele menține capătul proeminent al centurii pe corp. Lungimea poate fi reglată prin slăbirea șurubului din spatele cataramei. Cureaua are margini bine finisate și o cataramă lustruită pentru un design perfect.

Sanitas sma 35 manicure/pedicure set, nail care (white/grey) Sanitas sma 35 manicure/pedicure set, nail care (white/grey)

Sanitas sma 35 manicure/pedicure set, nail care (white/grey)

Acest dispozitiv de manichiură și pedichiură este echipat cu accesorii de înaltă calitate. Versiunea de bază vine cu 7 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul vitezei în 2 trepte și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel poate fi conceput doar cu un pedichiurist. In plus, lumina LED integrata asigura conditii optime de iluminare in timpul utilizarii.

Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul) Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul)

Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul)

Masajul shiatsu pentru picioare Beurer FM60 cu cele 18 capete de masaj asigură o atmosferă plăcută în cei patru pereți. Fie că este masaj în zona reflexă a picioarelor sau masaj Shiatsu al picioarelor, aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare FM60 cu funcție de căldură comutabilă nu lasă nimic de dorit. Unghiul de înclinare reglabil individual și controlul cu piciorul completează factorul de simțire al aparatului de masaj pentru picioare Shiatsu FM60.

Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri) Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri)

Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri)

Dispozitivul de masaj MG 55 oferă un masaj profund eficient și relaxant. Cu mișcări puternice și ritmice, acest tip de masaj lucrează în straturile musculare mai profunde și poate asigura astfel o relaxare profundă. Intensitatea masajului poate fi reglată continuu, iar căldura poate fi pornită separat pentru o relaxare și mai liniștitoare. Domeniul de livrare include trei accesorii de masaj interschimbabile (atașament cu butuci, atașament rotund, atașament pentru cilindru) cu fixare rotativă pentru o prindere sigură și o manipulare ușoară. Există un mâner ergonomic, antiderapant, pentru zonele inaccesibile ale spatelui și ale picioarelor.

Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru) Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru)

Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru)

MassageGun de la Xiaomi poate elibera tensiunea musculară, poate reduce durerea musculară, poate ajuta la încălzire. Amplitudinea, frecvența și puterea sunt componentele cheie ale unui bun pistol de masaj pentru a calma durerile musculare post-antrenament și pentru a îmbunătăți performanța atletică. Motorul rapid, cu cuplu ridicat, fără perii, poate genera până la 570 mN de forță și chiar 3200 rpm. Acest lucru permite dispozitivului să pătrundă cu 10 mm în țesutul muscular pentru a elibera tensiunea și fascia profundă, precum și pentru a calma durerile musculare după exercițiu. Motorul silențios fără perii și tehnologia de reducere a zgomotului fac din pistolul de masaj Xiaomi un dispozitiv extrem de silentios cu 45dB(A). Designul echilibrului dinamic asigură stabilitatea aparatului de masaj în timpul funcționării. Mânerul care absoarbe șocurile din cauciuc moale este deosebit de ergonomic și previne amorțeala mâinii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o durată de viață a bateriei de până la 
5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii.

Antrenor de vene Beurer Pro FM 150, aparat de masaj (gri roșu) Antrenor de vene Beurer Pro FM 150, aparat de masaj (gri roșu)

Antrenor de vene Beurer Pro FM 150, aparat de masaj (gri roșu)

Antrenorul de vene Beurer FM 150 Pro îmbunătățește circulația venoasă a sângelui prin masaj cu presiunea aerului a coapselor și a picioarelor. Pernele de aer care cresc și scad alternativ revitalizează, ameliorează tensiunea și astfel ameliorează picioarele grele și obosite și pot preveni varicele și venele păianjen. Manșetele picioarelor pot fi ajustate individual folosind elemente de fixare Velcro. Manșetele picioarelor sunt umflate alternativ, iar pernele de aer se golesc rapid din nou folosind funcția de pompare. Antrenorul de vene FM 150 poate fi folosit în multe feluri - acasă și în deplasare.

Beurer MG 70, aparat de masaj Beurer MG 70, aparat de masaj

Beurer MG 70, aparat de masaj

Aparatul de masaj cu infraroșu Beurer MG 70 oferă un masaj profund eficient și relaxant. Cu mișcări puternice și ritmice, acest tip de masaj lucrează în straturile musculare mai profunde și poate asigura astfel o relaxare profundă. Intensitatea masajului poate fi reglată continuu, iar căldura în infraroșu poate fi activată separat. Există un mâner ergonomic, antiderapant, pentru zonele inaccesibile ale spatelui și ale picioarelor. Pentru o aplicare mai directă și mai puternică, mânerul poate fi îndepărtat cu ușurință.

Medisana pernă de căldură pană OL 300, pernă de încălzire (negru) Medisana pernă de căldură pană OL 300, pernă de încălzire (negru)

Medisana pernă de căldură pană OL 300, pernă de încălzire (negru)

Datorită formei sale speciale de pană, perna de încălzire OL 300 ajută la îmbunătățirea posturii șezând prin stimularea activă a mușchilor spatelui și prevenirea posturii incorecte a coloanei vertebrale. Funcția de căldură comutabilă poate fi selectată în trei niveluri de temperatură și promovează circulația sângelui în mușchi. Perna poate fi folosita atat ca perna normala de scaun cat si pe verticala ca suport lombar. Husa este detasabila si lavabila, miezul din spuma ofera confort suplimentar. Perna cu pană de căldură OL 300 este la îndemână și are un mâner pe lateral.

Medisana XL HP 650, placa de incalzire Medisana XL HP 650, placa de incalzire

Medisana XL HP 650, placa de incalzire

HP 650 este o placă de încălzire într-o dimensiune confortabilă XL de 45 x 35 cm. Puterea de 100 de wați asigură încălzirea rapidă a celor patru niveluri diferite de temperatură. Datorită unui sistem de siguranță cu protecție integrată la supraîncălzire și oprire automată după 90 de minute, HP 650 este, de asemenea, o alegere bună atunci când vine vorba de siguranță. Materialul deosebit de moale din fleece confortabil poate fi spălat la 30° pe un ciclu delicat datorită panoului de control detașabil.

Placa termica electrica cu piatra de cires Medisana HS 200, placa incalzita Placa termica electrica cu piatra de cires Medisana HS 200, placa incalzita

Placa termica electrica cu piatra de cires Medisana HS 200, placa incalzita

Tampoanele electrice de căldură pentru groapa de cireșe HS 200 oferă o căldură de lungă durată și liniștitoare prin utilizarea combinată a plăcuțelor electrice de căldură și a plăcuțelor de cireșe. Datorită sâmburelor naturale de cireș, perna se adaptează contururilor individuale ale corpului și asigură un confort deosebit. De asemenea, este posibilă utilizarea separată a pernelor cu groapă de cireșe și a plăcuțelor electrice de încălzire. Placa de încălzire electrică are 4 setări de temperatură cu un indicator luminos de încălzire și se oprește automat după 90 de minute. Datorită comutatorului detașabil, placa de încălzire poate fi spălată la 30° pe un ciclu delicat.