Filtre (38 products)

Pret

60,00 lei - 8.595,00 lei

Consumabile imprimante 3d

Oferta Variata De Consumabile Imprimante 3D la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 38 produse.

Se afiseaza 1-38 din 38 produs(e)
Imprimantă 3d-creality cr-3040 pro Imprimantă 3d-creality cr-3040 pro

Imprimantă 3d-creality cr-3040 pro

Creality CR-3040 Pro cu o dimensiune de imprimare de 300x300x400mm este noua actualizare a CR-3040 și mai inovatoare și mai puternică decât predecesorul său. CR-3040 Pro este echipat cu un nou kit de duze, care permite o precizie mai mare de imprimare. Două axe XY și șuruburi duble cu axe Z asigură viteze rapide de imprimare cu stabilitate și precizie absolută de imprimare. Noua platformă din sticlă Carborundum asigură o aderență excelentă la stratul de imprimare și totuși o detașare ușoară a imprimării. Patul de încălzire poate fi încălzit până la 110 °C. CR-3040 impresionează prin designul său simplu, alb și spațiul de instalare complet închis. Acest lucru nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, camera închisă permite și menținerea constantă a temperaturilor. Noul radiator răcește duza în timp, fără a se înfunda. Un termistor cu rezistență de platină îmbunătățit are o transmisie mai sensibilă a temperaturii și este mai durabil. Încălzitorul cu mai multă putere se încălzește rapid și fiabil. Un sistem integrat de purificare a aerului reduce efectiv praful din aer și evită temperaturile excesive ale carcasei.

6.576,00 lei Pret
Imprimantă 3d creality ender-3 s1 pro (negru) Imprimantă 3d creality ender-3 s1 pro (negru)

Imprimantă 3d creality ender-3 s1 pro (negru)

Creality Ender-3 S1 Pro este versiunea mai puternică a inovatorului Ender-3 S1. Pe lângă numeroasele caracteristici atractive ale predecesorului său, Ender-3 S1 Pro are și un extruder cu două viteze Sprite Direct Drive, care este, de asemenea, echipat cu un radiator la temperatură ridicată și o carcasă metalică. Temperatura maximă de imprimare a fost crescută de la 260 °C la 300 °C și, astfel, permite prelucrarea a și mai multe materiale precum ABS, TPU, filament de lemn și PA. Temperatura maximă a patului de încălzire a fost, de asemenea, crescută de la 100 °C la 110 °C. Platforma de imprimare PC a lui Ender-3 S1 a fost schimbată cu o placă de imprimare PEI cu mâner de platformă pe modelul Pro. Ecranul tactil de 4,3 inchi asigură o operare și mai ușoară și poate fi folosit acum și în 9 limbi. Tehnologia CR-Touch de nivelare automată a patului în 16 puncte salvează aici și nivelarea manuală. Sistemul inteligent de nivelare echilibrează automat înălțimea presiunii din diferite puncte ale patului de încălzire. Montată pe cadrul superior al imprimantei, bara de lumină cu LED oferă o lumină plăcută, caldă și facilitează verificarea unei imprimări curente sau finalizate.

1.790,00 lei Pret
Imprimantă 3d creality ender-3 v2 neo(negru) Imprimantă 3d creality ender-3 v2 neo(negru)

Imprimantă 3d creality ender-3 v2 neo(negru)

Stabilă, rapidă, sigură: Creality Ender-3 V2 Neo este o imprimantă 3D pentru obiecte cu dimensiunile de 22 x 25 x 22 cm (lățime x înălțime x adâncime). În loc de o placă de sticlă, Ender-3 V2 Neo este echipată cu o platformă de imprimare extrem de inovatoare. Combinația dintre un strat de PC, o placă de oțel cu arc și o placă magnetică asigură o bună aderență și o detașare ușoară a modelelor. Placa flexibilă din oțel cu arc din PC permite îndepărtarea ușoară și rapidă a modelelor imprimate finite. Extruderul Bowden complet din metal permite o forță de extrudare mai mare. Datorită unui buton rotativ integrat, alimentarea și îndepărtarea filamentului este mult mai lină. O funcție CR-Touch integrată simplifică nivelarea patului de imprimare: La o apăsare de buton și peste 16 puncte de măsurare, Ender-3 V2 Neo se nivelează automat! Este astfel garantată o calitate îmbunătățită a imprimării. În cazul unei pene de curent, datele de imprimare sunt salvate și imprimarea se reia după restabilirea alimentării. Aceasta înseamnă că nu există risipă de filament sau falsificare a modelului.

1.143,00 lei Pret
Imprimantă 3d creality ender-3 neo(negru) Imprimantă 3d creality ender-3 neo(negru)

Imprimantă 3d creality ender-3 neo(negru)

Cu o funcție CR-Touch integrată, nivelarea patului de imprimare al Creality Ender-3 Neo rulează complet automat la apăsarea unui buton și peste 16 puncte de măsurare. Drept urmare, calitatea imprimării este mai bună, iar printurile sunt mai precise. Placa de construcție cu un strat de carborundum permite o distribuție uniformă a căldurii, minimizând în mod eficient riscul de deformare. Imprimanta Ender 3 Neo este alimentată de o placă de bază ultra-silențioasă, ceea ce înseamnă că vă puteți desfășura cu ușurință toate activitățile zilnice obișnuite în timp ce imprimați. Chiar și munca concentrată sau somnul sunt posibile în același timp. Un extruder Bowden complet din metal asigură o forță de extrudare mai mare și face alimentarea filamentului mult mai lină. Dacă există o pană de curent, datele de imprimare sunt salvate. Odată ce alimentarea este restabilită, puteți continua imprimarea ca de obicei. Se previne astfel risipa convențională a filamentului, modelele nefiind falsificate inutil.

910,00 lei Pret
Creality ender-7, imprimantă 3d (negru) Creality ender-7, imprimantă 3d (negru)

Creality ender-7, imprimantă 3d (negru)

Creality Ender-7 convinge prin performanță precisă, stabilă și puternică și oferă o nouă experiență în imprimarea 3D de mare viteză, cu viteza de imprimare incredibil de rapidă de până la 250 mm/s. Folosind structura Core XY, două motoare paralele funcționează coordonat pentru o viteză mai mare și o precizie mai mare. Tehnologia șină liniară reduce mișcarea, stabilizează și asigură imprimare ultra-rapidă. Durata de viață este, de asemenea, în jur de 78509 ore. Volumul camerei de topire a fost crescut la 50 mm³, iar volumul blocului de încălzire la 4000 mm³. Filamentele sunt complet topite și aplicate uniform. Extruderul complet metalic cu angrenaj dublu asigură o mușcătură puternică, o forță de extrudare mai mare și mai lină și o alimentare continuă și stabilă. Ventilatorul extruderului permite, de asemenea, o alimentare mai stabilă. Ventilatoarele duble de mare viteză sunt proiectate într-un canal de aripă în formă de fluture. În comparație cu un singur ventilator, două ventilatoare măresc volumul total de aer cu 169%, oferind răcire rapidă pentru modelele de imprimare de mare viteză.

1.080,00 lei Pret
Creality CR-10 Smart Pro, imprimantă 3D (negru) Creality CR-10 Smart Pro, imprimantă 3D (negru)

Creality CR-10 Smart Pro, imprimantă 3D (negru)

Un corp din aluminiu de calitate aerospațială, o structură portal și tiranți diagonali formează un triunghi solid de fier pentru a face din Creality CR-10 Smart Pro o imprimantă 3D extrem de stabilă. Patul de incalzire este sustinut de 16 coloane. Două tije de tragere pe axa Z și două diagonale pot reduce în mod eficient rezonanța generată în timpul imprimării pentru a îmbunătăți stabilitatea și precizia tipăririi. Extruderul cu acționare directă Sprite și designul modular precis asigură o performanță îmbunătățită, mai multă precizie și flux constant atunci când imprimați TPU, PA, fibră de carbon și alte filamente speciale. Ruptura termică din aliaj de titan, care poate rezista până la 400°C, asigură o izolare termică puternică și alimentare lină a filamentului. Duza de crom-ziconiu cu o rezistență la căldură de până la 300°C are o durată de viață de 4 ori mai mare datorită rezistenței sale crescute la uzură. În calitate de succesor actualizat al Creality CR-10 Smart, CR-10 Smart Pro oferă o gamă cuprinzătoare de upgrade-uri cu o varietate de îmbunătățiri pentru experiența ideală de imprimare 3D. Spre deosebire de CR-10 Smart, CR-10 Smart Pro nu este echipat cu un extruder Bowden, ci cu un extruder cu antrenament direct din metal. În plus, versiunea Pro este susținută de o cameră AI HD cu control portabil inteligent în timp real. Permite controlul deplin oricând și oriunde. un 4,

3.054,00 lei Pret
Creality CR-200B Pro, imprimantă 3D (negru) Creality CR-200B Pro, imprimantă 3D (negru)

Creality CR-200B Pro, imprimantă 3D (negru)

Creality CR-200B Pro dispune de extruderul său Sprite, cunoscut pentru durabilitatea și fiabilitatea sa. Folosind autonivelarea, CR-200B Pro recunoaște automat înălțimea patului de imprimare pe baza a 16 puncte și, prin urmare, poate imprima cu o precizie deosebită. CR-200B Pro poate fi conectat la Internet prin LAN, astfel încât imprimările și starea acestora să poată fi monitorizate de oriunde. Designul închis nu numai că vă împiedică să atingeți accidental părțile imprimate, ci și filtrează particulele dăunătoare și mirosurile printr-un filtru de aer.

2.624,00 lei Pret
Creality K1, imprimantă 3D Creality K1, imprimantă 3D

Creality K1, imprimantă 3D

K1 de la Creality atinge viteza de imprimare de 600 mm/s în doar 0,03 secunde cu o accelerație de 20000 mm/s². Și menține viteza maximă pentru aproximativ 90% din timpul de imprimare. Pentru a face acest lucru, combină tehnologia de imprimare rapidă XY core cu un cap de imprimare ușor de 190 de grame. Construcția ușoară a tuturor pieselor mobile în legătură cu construcția stabilă a cadrului permite mișcări fără vibrații. Acest lucru permite fluxuri de lucru rapide și fluide. Hotend-ul este echipat cu un bloc de încălzire ceramic nou dezvoltat. Atinge 200° Celsius în puțin mai puțin de 40 de secunde și poate încălzi uniform cantități mari de filament pe o perioadă lungă de timp, făcându-l rapid de procesat. Extruderul direct cu două viteze are fiecare material de filament sub control. Hotend-ul cu radiator de titan și duză de presiune din oțel călit atinge temperaturi de până la 300° Celsius. Un ventilator radial puternic este instalat în capul de imprimare, care răcește straturile proaspăt imprimate din două părți. Un ventilator intern suplimentar al carcasei de 18 wați susține și ventilatorul capului de imprimare printr-o bună circulație a aerului în spațiul de instalare. Modelele sunt astfel implementate cu o formare mică a firului (înșiruire), punți mai mari (punte) sunt fezabile fără structuri de susținere. Creality K1 este livrat complet asamblat și calibrat. După despachetare, ghidul de pornire rapidă preinstalat ghidează utilizatorul prin punerea în funcțiune, astfel încât imprimanta este gata de utilizare la doar câteva minute după despachetare. care răcește straturile proaspăt imprimate din două fețe. Un ventilator intern suplimentar al carcasei de 18 wați susține și ventilatorul capului de imprimare printr-o bună circulație a aerului în spațiul de instalare. Modelele sunt astfel implementate cu o formare mică a firului (înșiruire), punți mai mari (punte) sunt fezabile fără structuri de susținere. Creality K1 este livrat complet asamblat și calibrat. După despachetare, ghidul de pornire rapidă preinstalat ghidează utilizatorul prin punerea în funcțiune, astfel încât imprimanta este gata de utilizare la doar câteva minute după despachetare. care răcește straturile proaspăt imprimate din două fețe. Un ventilator intern suplimentar al carcasei de 18 wați susține și ventilatorul capului de imprimare printr-o bună circulație a aerului în spațiul de instalare. Modelele sunt astfel implementate cu o formare mică a firului (înșiruire), punți mai mari (punte) sunt fezabile fără structuri de susținere. Creality K1 este livrat complet asamblat și calibrat. După despachetare, ghidul de pornire rapidă preinstalat ghidează utilizatorul prin punerea în funcțiune, astfel încât imprimanta este gata de utilizare la doar câteva minute după despachetare. O punte mai mare (punte) este fezabilă fără structuri de sprijin. Creality K1 este livrat complet asamblat și calibrat. După despachetare, ghidul de pornire rapidă preinstalat ghidează utilizatorul prin punerea în funcțiune, astfel încât imprimanta este gata de utilizare la doar câteva minute după despachetare. O punte mai mare (punte) este fezabilă fără structuri de sprijin. Creality K1 este livrat complet asamblat și calibrat. După despachetare, ghidul de pornire rapidă preinstalat ghidează utilizatorul prin punerea în funcțiune, astfel încât imprimanta este gata de utilizare la doar câteva minute după despachetare.

2.870,00 lei Pret
Creality PLA+ Filament White, cartus 3D Creality PLA+ Filament White, cartus 3D

Creality PLA+ Filament White, cartus 3D

Filamentul Creality PLA+ mărește duritatea construcției; poate fi îndoit în mod repetat și este mai puțin predispus la rupere. Performanța de imprimare mai stabilă răspunde nevoilor pasionaților de bricolaj care doresc filamente de calitate superioară. Controlul precis al diametrului filamentului și aranjamentul automat de înfășurare EPC asigură o alimentare mai lină pentru a obține o imprimare fără erori.

81,00 lei Pret
Creality Hyper PLA Filament Red, cartus 3D Creality Hyper PLA Filament Red, cartus 3D

Creality Hyper PLA Filament Red, cartus 3D

Datorită formulei foarte fluide și cu răcire rapidă, Creality Hyper Series PLA acceptă o viteză de imprimare de până la 600 mm/s. Fluibilitatea ridicată asigură o topire și extrudare suficientă, în timp ce răcirea rapidă permite modelarea rapidă pentru imprimare de mare viteză.

111,00 lei Pret
Creality PLA+ Filament Black, cartus 3D Creality PLA+ Filament Black, cartus 3D

Creality PLA+ Filament Black, cartus 3D

Filamentul Creality PLA+ mărește duritatea construcției; poate fi îndoit în mod repetat și este mai puțin predispus la rupere. Performanța de imprimare mai stabilă răspunde nevoilor pasionaților de bricolaj care doresc filamente de calitate superioară. Controlul precis al diametrului filamentului și aranjamentul automat de înfășurare EPC asigură o alimentare mai lină pentru a obține o imprimare fără erori.

81,00 lei Pret
Creality CR-PLA Filament Red, cartus 3D Creality CR-PLA Filament Red, cartus 3D

Creality CR-PLA Filament Red, cartus 3D

Cu CR-PLA de la Creality aveți cele mai bune condiții prealabile pentru o imprimare perfectă și precisă. CR-PLA are rezistență și duritate ridicate, făcându-l mai puțin predispus la rupere. Este fabricat din materii prime de înaltă calitate și este cel mai potrivit pentru toate imprimantele 3D FFF de 1,75 mm

101,00 lei Pret
Creality CR-PLA Filament Yellow, cartus 3D Creality CR-PLA Filament Yellow, cartus 3D

Creality CR-PLA Filament Yellow, cartus 3D

Cu CR-PLA de la Creality aveți cele mai bune condiții prealabile pentru o imprimare perfectă și precisă. CR-PLA are rezistență și duritate ridicate, făcându-l mai puțin predispus la rupere. Este fabricat din materii prime de înaltă calitate și este cel mai potrivit pentru toate imprimantele 3D FFF de 1,75 mm

101,00 lei Pret
Filament Creality CR-PLA Gri, cartus 3D Filament Creality CR-PLA Gri, cartus 3D

Filament Creality CR-PLA Gri, cartus 3D

Cu CR-PLA de la Creality aveți cele mai bune condiții prealabile pentru o imprimare perfectă și precisă. CR-PLA are rezistență și duritate ridicate, făcându-l mai puțin predispus la rupere. Este fabricat din materii prime de înaltă calitate și este cel mai potrivit pentru toate imprimantele 3D FFF de 1,75 mm

101,00 lei Pret
Creality PLA+ Filament Orange, cartus 3D Creality PLA+ Filament Orange, cartus 3D

Creality PLA+ Filament Orange, cartus 3D

Filamentul Creality PLA+ mărește duritatea construcției; poate fi îndoit în mod repetat și este mai puțin predispus la rupere. Performanța de imprimare mai stabilă răspunde nevoilor pasionaților de bricolaj care doresc filamente de calitate superioară. Controlul precis al diametrului filamentului și aranjamentul automat de înfășurare EPC asigură o alimentare mai lină pentru a obține o imprimare fără erori.

81,00 lei Pret
Creality CR-PETG Filament Red, cartus 3D Creality CR-PETG Filament Red, cartus 3D

Creality CR-PETG Filament Red, cartus 3D

Filamentul Creality CR-PETG are o rezistență excelentă la intemperii și la substanțe chimice, este inodor și netoxic în procesare. Produsul finit are o suprafață fină cu detalii rafinate. Stabilitatea sa excelentă și rezistența la umiditate îl fac un mediu ideal pentru structurile care sunt supuse la sarcini mai grele.

72,00 lei Pret
Creality CR-PLA Filament Green, cartus 3D Creality CR-PLA Filament Green, cartus 3D

Creality CR-PLA Filament Green, cartus 3D

Cu CR-PLA de la Creality aveți cele mai bune condiții prealabile pentru o imprimare perfectă și precisă. CR-PLA are rezistență și duritate ridicate, făcându-l mai puțin predispus la rupere. Este fabricat din materii prime de înaltă calitate și este cel mai potrivit pentru toate imprimantele 3D FFF de 1,75 mm

101,00 lei Pret
Creality PLA+ Filament Blue, cartus 3D Creality PLA+ Filament Blue, cartus 3D

Creality PLA+ Filament Blue, cartus 3D

Filamentul Creality PLA+ mărește duritatea construcției; poate fi îndoit în mod repetat și este mai puțin predispus la rupere. Performanța de imprimare mai stabilă răspunde nevoilor pasionaților de bricolaj care doresc filamente de calitate superioară. Controlul precis al diametrului filamentului și aranjamentul automat de înfășurare EPC asigură o alimentare mai lină pentru a obține o imprimare fără erori.

81,00 lei Pret
Creality CR-PETG Filament Blue, cartus 3D Creality CR-PETG Filament Blue, cartus 3D

Creality CR-PETG Filament Blue, cartus 3D

Filamentul Creality CR-PETG are o rezistență excelentă la intemperii și la substanțe chimice, este inodor și netoxic în procesare. Produsul finit are o suprafață fină cu detalii rafinate. Stabilitatea sa excelentă și rezistența la umiditate îl fac un mediu ideal pentru structurile care sunt supuse la sarcini mai grele.

72,00 lei Pret
Creality CR-PETG Filament White, cartus 3D Creality CR-PETG Filament White, cartus 3D

Creality CR-PETG Filament White, cartus 3D

Filamentul Creality CR-PETG are o rezistență excelentă la intemperii și la substanțe chimice, este inodor și netoxic în procesare. Produsul finit are o suprafață fină cu detalii rafinate. Stabilitatea sa excelentă și rezistența la umiditate îl fac un mediu ideal pentru structurile care sunt supuse la sarcini mai grele.

72,00 lei Pret
Creality CR-PLA Filament Blue, cartus 3D Creality CR-PLA Filament Blue, cartus 3D

Creality CR-PLA Filament Blue, cartus 3D

Cu CR-PLA de la Creality aveți cele mai bune condiții prealabile pentru o imprimare perfectă și precisă. CR-PLA are rezistență și duritate ridicate, făcându-l mai puțin predispus la rupere. Este fabricat din materii prime de înaltă calitate și este cel mai potrivit pentru toate imprimantele 3D FFF de 1,75 mm

101,00 lei Pret
Creality CR-PETG Filament Yellow, cartus 3D Creality CR-PETG Filament Yellow, cartus 3D

Creality CR-PETG Filament Yellow, cartus 3D

Filamentul Creality CR-PETG are o rezistență excelentă la intemperii și la substanțe chimice, este inodor și netoxic în procesare. Produsul finit are o suprafață fină cu detalii rafinate. Stabilitatea sa excelentă și rezistența la umiditate îl fac un mediu ideal pentru structurile care sunt supuse la sarcini mai grele.

72,00 lei Pret
Creality Sermoon D3, imprimantă 3D Creality Sermoon D3, imprimantă 3D

Creality Sermoon D3, imprimantă 3D

Creality Sermoon D3 este adaptat pentru design profesional și industrial. Fie că este vorba despre prototipuri, verificarea designului sau realizarea de scule: toate domeniile pot fi acoperite. Este posibilă chiar și producția de masă de piese mici, dar speciale. Și în ciuda aplicației extrem de specializate, imprimările rămân stabile, de înaltă calitate și rentabile. Construcția robustă a imprimantei CoreXY ajută și aici: Un cadru stabil cu plăci metalice groase și patru profile verticale din aluminiu aerospațial. Toate axele X, Y și Z sunt echipate cu arbori liniari din oțel inoxidabil cu o duritate de 60HRC. Astfel, imprimanta rezistă bine forței de inerție a capului de imprimare care se mișcă foarte rapid. Sermoon D3 oferă un volum de construcție generos de 300 x 250 x 300 mm. În același timp, această mașină stabilă și precisă produce printuri uimitor de fine, cu o precizie de 0,1 mm, cu structura stratificată abia vizibilă. Sistemul integrat de axe XY este prelucrat CNC cu o precizie de 0,01 mm și este integrat perfect în cadru. Motoarele de precizie cu cuplu mare și curelele de distribuție și scripetele durabile reduc și mai mult erorile mecanice și măresc precizia. Extruderul cu acționare directă „Sprite” cu două trepte oferă o forță puternică de extrudare și retragere. Duza din aliaj de cupru lustruit intern și blocul de încălzire bimetal funcționează fără probleme la temperaturi constant ridicate și cu o generare mai mică de căldură. Capul de imprimare are și două ventilatoare mari 5015. Odată ce imprimanta este conectată la LAN sau la Internet prin WiFi sau portul Ethernet RJ45, utilizatorii pot imprima de pe un computer sau telefon utilizând software-ul Creality Print sau aplicația Creality Cloud. Cu camera web încorporată, utilizatorii pot monitoriza procesul de imprimare în timp real pe Creality Cloud. Este posibilă și filmarea în timp. Patul de căldură, care se încălzește până la 110°C, se potrivește bine cu carcasa de reținere a căldurii: imprimarea are acum o atmosferă uniformă, constantă și fierbinte, fără curenți de aer ambiental, rezultând mai puține crăpături și ondulare a marginilor. Cele două filtre de aer HEPA încorporate curăță, de asemenea, particulele PM0.3 și compușii toxici generați la imprimarea cu ABS și alte filamente. utilizatorii pot imprima de pe un PC sau de pe telefon utilizând software-ul Creality Print sau aplicația Creality Cloud. Cu camera web încorporată, utilizatorii pot monitoriza procesul de imprimare în timp real pe Creality Cloud. Este posibilă și filmarea în timp. Patul de căldură, care se încălzește până la 110°C, se potrivește bine cu carcasa de reținere a căldurii: imprimarea are acum o atmosferă uniformă, constantă și fierbinte, fără curenți de aer ambiental, rezultând mai puține crăpături și ondulare a marginilor. Cele două filtre de aer HEPA încorporate curăță, de asemenea, particulele PM0.3 și compușii toxici generați la imprimarea cu ABS și alte filamente. utilizatorii pot imprima de pe un PC sau de pe telefon utilizând software-ul Creality Print sau aplicația Creality Cloud. Cu camera web încorporată, utilizatorii pot monitoriza procesul de imprimare în timp real pe Creality Cloud. Este posibilă și filmarea în timp. Patul de căldură, care se încălzește până la 110°C, se potrivește bine cu carcasa de reținere a căldurii: imprimarea are acum o atmosferă uniformă, constantă și fierbinte, fără curenți de aer ambiental, rezultând mai puține crăpături și ondulare a marginilor. Cele două filtre de aer HEPA încorporate curăță, de asemenea, particulele PM0.3 și compușii toxici generați la imprimarea cu ABS și alte filamente. Este posibilă și filmarea în timp. Patul de căldură, care se încălzește până la 110°C, se potrivește bine cu carcasa de reținere a căldurii: imprimarea are acum o atmosferă uniformă, constantă și fierbinte, fără curenți de aer ambiental, rezultând mai puține crăpături și ondulare a marginilor. Cele două filtre de aer HEPA încorporate curăță, de asemenea, particulele PM0.3 și compușii toxici generați la imprimarea cu ABS și alte filamente. Este posibilă și filmarea în timp. Patul de căldură, care se încălzește până la 110°C, se potrivește bine cu carcasa de reținere a căldurii: imprimarea are acum o atmosferă uniformă, constantă și fierbinte, fără curenți de aer ambiental, rezultând mai puține crăpături și ondulare a marginilor. Cele două filtre de aer HEPA încorporate curăță, de asemenea, particulele PM0.3 și compușii toxici generați la imprimarea cu ABS și alte filamente.

8.591,00 lei Pret