Consumabile imprimante 3d

Oferta Variata De Consumabile Imprimante 3D la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)
Imprimantă 3D-Creality CR-3040 Pro Imprimantă 3D-Creality CR-3040 Pro

Imprimantă 3D-Creality CR-3040 Pro

Creality CR-3040 Pro cu o dimensiune de imprimare de 300x300x400mm este noua actualizare a CR-3040 și mai inovatoare și mai puternică decât predecesorul său. CR-3040 Pro este echipat cu un nou kit de duze, care permite o precizie mai mare de imprimare. Două axe XY și șuruburi duble cu axe Z asigură viteze rapide de imprimare cu stabilitate și precizie absolută de imprimare. Noua platformă din sticlă Carborundum asigură o aderență excelentă la stratul de imprimare și totuși o detașare ușoară a imprimării. Patul de încălzire poate fi încălzit până la 110 °C. CR-3040 impresionează prin designul său simplu, alb și spațiul de instalare complet închis. Acest lucru nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, camera închisă permite și menținerea constantă a temperaturilor. Noul radiator răcește duza în timp, fără a se înfunda. Un termistor cu rezistență de platină îmbunătățit are o transmisie mai sensibilă a temperaturii și este mai durabil. Încălzitorul cu mai multă putere se încălzește rapid și fiabil. Un sistem integrat de purificare a aerului reduce efectiv praful din aer și evită temperaturile excesive ale carcasei.

9.110,00 lei Pret
Imprimantă 3D Creality Ender-3 S1(negru) Imprimantă 3D Creality Ender-3 S1(negru)

Imprimantă 3D Creality Ender-3 S1(negru)

Extruderul direct cu două viteze „Sprite” dezvoltat de Creality din Ender-3 S1 are două angrenaje din oțel cromat care sunt comutate cu un raport de transmisie de 1:3,5. Cu o tracțiune de până la 80 N, extruderul realizează o alimentare și descărcare lină a filamentelor fără alunecare și este excelent pentru imprimarea filamentelor flexibile, cum ar fi TPU. Cu o greutate de doar 210g, „Sprite” este mai ușor în comparație cu alte extrudere directe și se caracterizează printr-o inerție mai mică și o poziționare mai precisă. Platforma inovatoare de imprimare este o combinație între o acoperire PC, o placă de oțel cu arc și o placă magnetică. Acoperirea PC asigură o bună aderență și o îndepărtare ușoară a modelelor imprimate prin îndoirea foii imprimate. Ecranul LCD de 4 3 inchi cu buton are o interfață de utilizator nou-nouță care permite o interacțiune ușoară. Ecranul este redus automat timp de 5 minute când este inactiv, pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul. Este ușor de utilizat și este foarte precis, cu nivelare automată în 16 puncte, chiar și pentru primul strat. Ender 3 S1 are funcția de a detecta scurgerea filamentului sau ruperea/pierderea de putere și de a relua imprimarea după recuperare. Înregistrarea cu precizie a datelor de imprimare în momentul unei întreruperi de curent/se epuizează sau se rupe filamentul poate economisi filament și timp. Ecranul este redus automat timp de 5 minute când este inactiv, pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul. Este ușor de utilizat și este foarte precis, cu nivelare automată în 16 puncte, chiar și pentru primul strat. Ender 3 S1 are funcția de a detecta scurgerea filamentului sau ruperea/pierderea de putere și de a relua imprimarea după recuperare. Înregistrarea cu precizie a datelor de imprimare în momentul unei întreruperi de curent/se epuizează sau se rupe filamentul poate economisi filament și timp. Ecranul este redus automat timp de 5 minute când este inactiv, pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul. Este ușor de utilizat și este foarte precis, cu nivelare automată în 16 puncte, chiar și pentru primul strat. Ender 3 S1 are funcția de a detecta scurgerea filamentului sau ruperea/pierderea de putere și de a relua imprimarea după recuperare. Înregistrarea cu precizie a datelor de imprimare în momentul unei întreruperi de curent/se epuizează sau se rupe filamentul poate economisi filament și timp. Detectați scurgerea filamentului sau ruperea/pierderea de putere și reluați imprimarea după recuperare. Înregistrarea cu precizie a datelor de imprimare în momentul unei întreruperi de curent/se epuizează sau se rupe filamentul poate economisi filament și timp. Detectați scurgerea filamentului sau ruperea/pierderea de putere și reluați imprimarea după recuperare. Înregistrarea cu precizie a datelor de imprimare în momentul unei întreruperi de curent/se epuizează sau se rupe filamentul poate economisi filament și timp.

1.796,00 lei Pret
Imprimantă 3D Creality Ender-7(negru) Imprimantă 3D Creality Ender-7(negru)

Imprimantă 3D Creality Ender-7(negru)

Creality Ender-7 convinge prin performanță precisă, stabilă și puternică și oferă o nouă experiență în imprimarea 3D de mare viteză, cu viteza de imprimare incredibil de rapidă de până la 250 mm/s. Folosind structura Core XY, două motoare paralele funcționează coordonat pentru o viteză mai mare și o precizie mai mare. Tehnologia șină liniară reduce mișcarea, stabilizează și asigură imprimare ultra-rapidă. Durata de viață este, de asemenea, în jur de 78509 ore. Volumul camerei de topire a fost crescut la 50 mm³, iar volumul blocului de încălzire la 4000 mm³. Filamentele sunt complet topite și aplicate uniform. Extruderul complet metalic cu angrenaj dublu asigură o mușcătură puternică, o forță de extrudare mai mare și mai lină și o alimentare continuă și stabilă. Ventilatorul extruderului permite, de asemenea, o alimentare mai stabilă. Ventilatoarele duble de mare viteză sunt proiectate într-un canal de aripă în formă de fluture. În comparație cu un singur ventilator, două ventilatoare măresc volumul total de aer cu 169%, oferind răcire rapidă pentru modelele de imprimare de mare viteză.

1.633,00 lei Pret
XYZPrinting da Vinci mini w+, imprimantă 3D XYZPrinting da Vinci mini w+, imprimantă 3D

XYZPrinting da Vinci mini w+, imprimantă 3D

Da Vinci mini w+ este o imprimantă 3D pentru utilizatorii casnici. Poate fi controlat prin USB sau conectat la WLAN de acasă. Cu o dimensiune de imprimare de 15 x 15 x 15 centimetri, este potrivit pentru imprimarea articolelor de uz casnic sau jucăriilor - în mod flexibil de pe PC sau aplicație și de oriunde în rețeaua de acasă. Este deosebit de ușor de configurat și calibrat, a fost dezvoltat cu un accent special pe procese sigure și utilizează material de imprimare PLA biodegradabil.

1.383,00 lei Pret
Creality Ender-3 Max, imprimantă 3D (negru) Creality Ender-3 Max, imprimantă 3D (negru)

Creality Ender-3 Max, imprimantă 3D (negru)

Ender-3 Max este o imprimantă 3D stabilă pentru imprimare cu filament PLA, PETG, lemn, ABS sau TPU. Cu cadrul său din aluminiu în formă de H, are o construcție stabilă și imprimă obiecte cu dimensiunea de până la 30 x 34 x 30 cm (lățime x înălțime x adâncime). Ender-3 Max reprezintă imprimare precisă, cu mișcări fluide, vibrații reduse și zgomot redus. Ventilatoarele duble optimizează alimentarea cu material, un senzor de filament recunoaște starea curentă a filamentului și oprește producția în cazul unor nereguli. Proiectele pot fi continuate fără probleme chiar și după depanarea sau o pană de curent cu funcția de reluare. Ender-3 MAX este un dispozitiv fiabil și durabil pentru domeniile arhitecturii, artei, industriei, modelelor și educației.

1.139,00 lei Pret