Electronice

Oferta Variata De Electronice la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)
Imperial dabman 61 plus, transmițător (negru, dab+) Imperial dabman 61 plus, transmițător (negru, dab+)

Imperial dabman 61 plus, transmițător (negru, dab+)

DABMAN 61 plus este accesoriul ideal pentru modernizarea radioului auto pentru a primi DAB+. Semnalele digitale DAB+ sunt recepționate de DABMAN 61 plus și transmise prin FM la o frecvență VHF setată în radioul auto. În plus, DABMAN 61 plus poate fi folosit și pentru a conecta dispozitive externe la radioul auto, de exemplu pentru a reda fișiere muzicale de pe un smartphone. Receptorul compact are și o funcție hands-free.

309,00 lei Pret
Bicicleta fischer protec fks110, blocare (negru, 110 cm, nivel de protecție 8) Bicicleta fischer protec fks110, blocare (negru, 110 cm, nivel de protecție 8)

Bicicleta fischer protec fks110, blocare (negru, 110 cm, nivel de protecție 8)


Încuietoarea pliabilă, ușor de utilizat, care poate fi încuiată, cu o lungime de 110 cm, asigură în mod fiabil două biciclete împotriva furtului. Impresionează prin flexibilitate, greutate redusă și design compact - o combinație ideală de rezistență, flexibilitate, greutate și dimensiune de transport. Pentru a proteja vopseaua roții, marginile sunt protejate cu un material deosebit de moale.

166,00 lei Pret
Selfsat h50dq, antenă (alb) Selfsat h50dq, antenă (alb)

Selfsat h50dq, antenă (alb)

SelfSat H50DQ este o antenă de satelit discretă, care este potrivită pentru Astra 19.2° East, Eutelsat 16° East, Sirius și multe altele. Selfsat H50DQ DQ are patru conexiuni (HH, HL, VH, VL) si impresioneaza printr-o performanta de receptie care este aceeasi cu cea a unui antena de 80 cm.

1.207,00 lei Pret
Garmin bc50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte) Garmin bc50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte)

Garmin bc50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte)

Garmin BC50 poate fi asociat cu un GPS Garmin compatibil și datorită unei rezoluții de până la 720p HD veți fi uimit de imaginea clară a împrejurimilor. Cu un câmp vizual de 160 de grade, puteți vedea ce se află în spatele vehiculului atunci când mergeți în marșarier. Tehnologia de vedere nocturnă NightGlo luminează zona din spatele vehiculului în întuneric. Semnalul de la camera de marșarier are o rază de acțiune de până la 15 m, astfel încât sistemul de navigație se poate conecta și wireless la case mobile, camioane și remorci mai lungi. Camera BC50 oferă o imagine clară pe drum și în afara drumului. Designul este rezistent la intemperii la IP67 și sfidează elementele. BC 50 trebuie conectat la o sursă de alimentare comutată, cum ar fi luminile de marșarier ale vehiculului (se recomandă instalarea de către personal calificat).

1.473,00 lei Pret
Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru) Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru)

Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru)

Încărcătorul goobay Dual-USB încărcător rapid pentru mașină USB-C PD (Power Delivery) în format mini încarcă două dispozitive în același timp pe brichetă prin USB-A sau USB-C. Încărcătorul rapid a fost dezvoltat special pentru Apple iPhone și iPad. De asemenea, este compatibil cu smartphone-uri precum Samsung Galaxy, Nokia, Xiaomi, Google Pixel, LG, Huawei, Blackberry, tablete, power bank-uri și baterii externe.

78,00 lei Pret