Scaune Gaming

Oferta Variata De Scaune Gaming la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 77 produse.

Se afiseaza 1-48 din 77 produs(e)
Sharkoon SKILLER SHC10, pernă (negru) Sharkoon SKILLER SHC10, pernă (negru) -21%
  • -21%

Sharkoon SKILLER SHC10, pernă (negru)

Dacă vrei să-ți protejezi mușchii gâtului atunci când stai o perioadă lungă de timp, poți folosi o pernă pentru cap și gât. Aici intervine SKILLER SHC10: susține o postură sănătoasă a capului și asigură o relaxare semnificativă a mușchilor gâtului. Spuma cu memorie sprijină acest lucru, adaptându-se flexibil la forma propriei cap, în timp ce revine la forma sa inițială imediat ce presiunea este îndepărtată. SKILLER SHC10 este potrivit pentru orice scaun cu spătar înalt. Husa de pernă este confecționată dintr-o țesătură confortabilă, foarte ușor de curățat: pur și simplu întoarceți-l pe dos, închideți fermoarul și spălați-l manual separat. Căptușeala interioară și spuma cu memorie nu trebuie curățate în niciun caz.

86,90 lei Pret de baza 110,00 lei Pret
Sharkoon SKILLER SLC10, pernă (negru) Sharkoon SKILLER SLC10, pernă (negru) -21%
  • -21%

Sharkoon SKILLER SLC10, pernă (negru)

Pernele lombare facilitează o postură sănătoasă în șezut, mai ales atunci când stai pe perioade lungi de timp. Dar asta nu este tot ce oferă SKILLER SLC10: umplutura cu spumă cu memorie se adaptează elastic și, prin urmare, promovează o postură sănătoasă. În același timp, își ia forma de bază atunci când nu mai este încărcat. Acest lucru promovează o postură sănătoasă în orice moment. Feta de pernă SKILLER SLC10 este confecționată dintr-o țesătură confortabilă și foarte ușor de curățat: odată răsturnată și închisă cu fermoar, poate fi curățată manual separat, în timp ce spuma cu memorie și căptușeala interioară sunt lăsate nespălate.

105,86 lei Pret de baza 134,00 lei Pret
Sharkoon SKILLER SHC20, pernă (negru) Sharkoon SKILLER SHC20, pernă (negru) -21%
  • -21%

Sharkoon SKILLER SHC20, pernă (negru)

Pernele confortabile pentru gât sunt bune pentru ameliorarea mușchilor gâtului atunci când stai pe o perioadă lungă de timp. Cu SKILLER SHC20, Sharkoon oferă acum o pernă pentru cap și gât care susține o postură sănătoasă și relaxează mușchii gâtului. Acest lucru este posibil în primul rând prin spuma cu memorie cu care este umplută perna: în timp ce se adaptează optim la propria formă a capului, revine întotdeauna la forma inițială imediat ce presiunea este îndepărtată. Acest lucru este util și pentru călătorii mai lungi. Forma cuprinzătoare susține în mod optim capul și relaxează astfel mușchii. SKILLER SHC20 are o husă de pernă drăgălaș care este ușor de curățat manual. Fetele de pernă pot fi spălate numai manual, pe dos, cu fermoarul închis.

95,59 lei Pret de baza 121,00 lei Pret