Filtre (10 products)

Pret

1.965,00 lei - 15.045,00 lei

Claritate imagine

Camere Video

Oferta Variata De Camere Video la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Nikon Z-30 Kit Vlogger Aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz) Nikon Z-30 Kit Vlogger Aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz)

Nikon Z-30 Kit Vlogger Aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz)

Nikon Z-30 este compact, puternic și foarte ușor de utilizat. Deschide spații pentru design creativ cu mai multă lumină, performanță și versatilitate. Această cameră fără oglindă este creată pentru creativii care au o poveste de spus. De la unboxing-uri de produse la recenzii, rețete și sfaturi practice. De la muzică la gătit, de la călătorii la parkour. Oricare ar fi subiectul: cu înregistrări cu aspect profesional, oferiți urmăritorilor dvs. mai mult. Z-30 surprinde imagini cu claritatea, profunzimea și tonul cerute de vlogerii și streamerii de profil înalt. De la filme 4K UHD (30p) la filme full HD (120p) time-lapse și slow-mo-ul fluid, Z-30 folosește toată lățimea senzorului său mare pentru a oferi un câmp vizual de aproximativ 100%. Aduceți-vă pe voi și subiectul într-un singur cadru, este foarte ușor. Cu microfonul stereo încorporat sensibil - sau, opțional, un microfon extern - puteți capta sunetul la o calitate de primă clasă. Meniul audio oferă opțiuni pentru înregistrarea vocilor sau a sunetelor ambientale precum muzică și străzi. Există și un filtru de zgomot de vânt. Monitorul cu ecran tactil de 3 inchi al lui Z-30, cu vizualizările sale neaglomerate și comenzile atent, vă permite să capturați orice tip de fotografie cu ușurință. Dacă înregistrați atât vloguri, cât și fotografii cu camera, puteți salva setări separate pentru filme și fotografii și puteți comuta între ele după cum este necesar. Modul AF film folosește focalizarea automată permanentă pentru a facilita focalizarea. Camera rămâne fixată pe subiect - indiferent

5.256,00 lei Pret
Panasonic AG-CX10EJ, camera video (negru) Panasonic AG-CX10EJ, camera video (negru)

Panasonic AG-CX10EJ, camera video (negru)

Cu corpul său compact, Panasonic AG-CX10EJ oferă mobilitate și portabilitate și permite înregistrarea la calitate 4K 50p/60p de înaltă calitate. Cu obiectivul său cu unghi larg de 25 mm și i.ZOOM de 32x în înregistrările 4K, atinge performanțe optice ridicate și o funcție de focalizare automată de înaltă precizie oferă o focalizare rapidă și precisă atât în ​​înregistrările 4K, cât și FullHD. Camera video AG-CX10EJ este ideală pentru reportaje și înregistrarea interviurilor, precum și pentru acoperirea sporturilor și a altor evenimente. Este, de asemenea, prima cameră video Panasonic pe care utilizatorii o pot controla cu ușurință de la distanță datorită WiFi-ului integrat. AG-CX10 are două inele manuale pentru reglarea focalizării și zoom/iris, filtru selectabil 1/4, 1/16, 1/64 ND și o lumină video LED încorporată și reglabilă, precum și un audio PCM liniar pe 24 de biți functia de inregistrare. Stabilizatorul hibrid de imagine simplifică lucrul cu camera portabilă, mai ales în situații dificile de înregistrare. Pe lângă stabilizarea optică a imaginii (OIS), stabilizarea electronică a imaginii detectează și corectează mișcarea camerei pe toate cele cinci axe, inclusiv neclaritatea de rotație.

10.980,00 lei Pret
Canon XA70, camera video (negru) Canon XA70, camera video (negru)

Canon XA70, camera video (negru)

Compactul Canon XA70 oferă înregistrări video 4K UHD de înaltă calitate. Pe lângă procesarea excelentă de supraeșantionare HD, Dual Pixel CMOS AF, obiectivul Canon cu zoom optic de 15x și UVC-HD live streaming prin USB-C prin intermediul unui computer, înregistrările pot fi făcute și în format XF-AVC sau MP4 . format sunt înregistrate. Senzorul CMOS de tip 4K 1.0 și procesorul de imagine DIGIC DV6 asigură înregistrări 4K UHD uimitoare și excelente Full HD. Camera video oferă, de asemenea, videoclipuri Full HD de primă clasă prin supraeșantionarea datelor senzorului. Obiectivul Canon acoperă o gamă de distanțe focale de la 25,5 la 382 mm (echivalent în format complet de 35 mm). Zoom-ul digital oferă o mărire combinată de 300x cu stabilizare a imaginii pe 5 axe. Viteza de focalizare reglabilă și Dual Pixel CMOS AF permit o focalizare rapidă și precisă. Punctul de focalizare dorit poate fi setat prin atingere pe ecranul LC de 3,5 inchi. AF de detectare a feței și urmărirea feței sunt disponibile, în timp ce inelul de focalizare/zoom permite focalizarea manuală. Puteți alege între XF-AVC și MP4 ca format de înregistrare. Camera video înregistrează XF-AVC 4K UHD 160Mbps 25p și Full HD 45Mbps 50p/50i/25p. Dacă se dorește fișiere mai mici, sunt disponibile MP4 4K la 150Mbps și 25p și Full HD la 35/17Mbps și 50p/25p. Opțiunile de înregistrare includ backup simultan și înregistrare continuă pe două carduri SD și modul infraroșu. De asemenea, puteți înregistra cu mișcare lentă Full HD la jumătate de viteză sau înregistrări time-lapse 4K/Full HD cu o viteză de până la 1.200x. Potrivirea culorilor cu alte camere Canon este posibilă prin meniul de setări personalizate pentru imagine.

12.398,00 lei Pret
Canon XA75, camera video Canon XA75, camera video

Canon XA75, camera video

Canon XA75 compactă este o cameră video profesională 4K cu senzor CMOS de tip 1.0, Dual Pixel CMOS AF, zoom optic de 15x și stabilizare a imaginii pe 5 axe, 3G-SDI, ieșire HDMI și UVC. Această cameră video este un cal de bătaie versatil. Oferă înregistrări video 4K UHD de înaltă calitate. Pe lângă procesarea excelentă de supraeșantionare HD, Dual Pixel CMOS AF, obiectivul Canon cu zoom optic de 15x și UVC-HD live streaming prin USB-C prin intermediul unui computer, înregistrările pot fi făcute și în format XF-AVC sau MP4 . format sunt înregistrate. Senzorul CMOS de tip 4K 1.0 și procesorul de imagine DIGIC DV6 asigură înregistrări 4K UHD uimitoare și excelente Full HD. Camera video oferă, de asemenea, videoclipuri Full HD de primă clasă prin supraeșantionarea datelor senzorului. Obiectivul Canon acoperă un interval de distanță focală de 25, 5 până la 382 mm (echivalent cu formatul complet de 35 mm). Zoom-ul digital oferă o mărire combinată de 600x cu stabilizare a imaginii pe 5 axe. Viteza de focalizare reglabilă și Dual Pixel CMOS AF permit o focalizare rapidă și precisă. Punctul de focalizare dorit poate fi setat prin atingere pe ecranul LC de 3,5 inchi. AF de detectare a feței și urmărirea feței sunt disponibile, în timp ce inelul de focalizare/zoom permite focalizarea manuală. Puteți alege între XF-AVC și MP4 ca format de înregistrare. Camera video înregistrează XF-AVC 4K UHD 160Mbps 25p și Full HD 45Mbps 50p/50i/25p. Dacă se dorește fișiere mai mici, sunt disponibile MP4 4K la 150Mbps și 25p și Full HD la 35/17Mbps și 50p/25p. Opțiunile de înregistrare includ backup simultan și înregistrare continuă pe două carduri SD și modul infraroșu. De asemenea, puteți înregistra cu mișcare lentă Full HD la jumătate de viteză sau înregistrări time-lapse 4K/Full HD cu o viteză de până la 1.200x. Potrivirea culorilor cu alte camere Canon este posibilă prin meniul de setări personalizate pentru imagine.

15.029,00 lei Pret
GoPro HERO11 Black Mini, Cameră video GoPro HERO11 Black Mini, Cameră video

GoPro HERO11 Black Mini, Cameră video

GoPro HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a HERO11 Black într-un design mai mic, mai ușor și mai simplu. Dimensiunea compactă le face mai confortabil de purtat pentru lucrul subiectiv cu camera, iar cele două perechi de ochiuri de atașare oferă opțiuni suplimentare de montare pe corp și pe cască. Învelișul exterior dur duce rezistența și durabilitatea legendară GoPro la un nivel cu totul nou. HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a unei camere emblematice cu o operare și mai ușoară. Țineți-l și apăsați pe trăgaci - și înregistrați deja videoclipuri impresionante la cele mai înalte rezoluții, cum ar fi 5.3K. HERO11 Black Mini are o carcasă exterioară durabilă, care o face una dintre cele mai durabile și mai robuste GoPro-uri din istorie. Tehnologia integrată a bateriei enduro îmbunătățește semnificativ performanța la temperaturi scăzute și prelungește durata de funcționare la temperaturi moderate. HyperSmooth 5.0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video încorporată, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black Mini facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Puteți oferi rapid tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrări de 5,3K la 60 fps. Și apoi puteți partaja cu ușurință videoclipurile dvs. de înaltă definiție pe rețelele sociale. În mișcare lentă, videoclipurile încetinesc până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.

1.972,00 lei Pret