Camere Video

Oferta Variata De Camere Video la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 52 produse.

Se afiseaza 1-48 din 52 produs(e)
Nikon z-30 kit vlogger aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz) Nikon z-30 kit vlogger aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz)

Nikon z-30 kit vlogger aparat foto digital (negru, inclusiv obiectiv, mâner trepied și parbriz)

Nikon Z-30 este compact, puternic și foarte ușor de utilizat. Deschide spații pentru design creativ cu mai multă lumină, performanță și versatilitate. Această cameră fără oglindă este creată pentru creativii care au o poveste de spus. De la unboxing-uri de produse la recenzii, rețete și sfaturi practice. De la muzică la gătit, de la călătorii la parkour. Oricare ar fi subiectul: cu înregistrări cu aspect profesional, oferiți urmăritorilor dvs. mai mult. Z-30 surprinde imagini cu claritatea, profunzimea și tonul cerute de vlogerii și streamerii de profil înalt. De la filme 4K UHD (30p) la filme full HD (120p) time-lapse și slow-mo-ul fluid, Z-30 folosește toată lățimea senzorului său mare pentru a oferi un câmp vizual de aproximativ 100%. Aduceți-vă pe voi și subiectul într-un singur cadru, este foarte ușor. Cu microfonul stereo încorporat sensibil - sau, opțional, un microfon extern - puteți capta sunetul la o calitate de primă clasă. Meniul audio oferă opțiuni pentru înregistrarea vocilor sau a sunetelor ambientale precum muzică și străzi. Există și un filtru de zgomot de vânt. Monitorul cu ecran tactil de 3 inchi al lui Z-30, cu vizualizările sale neaglomerate și comenzile atent, vă permite să capturați orice tip de fotografie cu ușurință. Dacă înregistrați atât vloguri, cât și fotografii cu camera, puteți salva setări separate pentru filme și fotografii și puteți comuta între ele după cum este necesar. Modul AF film folosește focalizarea automată permanentă pentru a facilita focalizarea. Camera rămâne fixată pe subiect - indiferent

Panasonic ag-cx10ej, camera video (negru) Panasonic ag-cx10ej, camera video (negru)

Panasonic ag-cx10ej, camera video (negru)

Cu corpul său compact, Panasonic AG-CX10EJ oferă mobilitate și portabilitate și permite înregistrarea la calitate 4K 50p/60p de înaltă calitate. Cu obiectivul său cu unghi larg de 25 mm și i.ZOOM de 32x în înregistrările 4K, atinge performanțe optice ridicate și o funcție de focalizare automată de înaltă precizie oferă o focalizare rapidă și precisă atât în ​​înregistrările 4K, cât și FullHD. Camera video AG-CX10EJ este ideală pentru reportaje și înregistrarea interviurilor, precum și pentru acoperirea sporturilor și a altor evenimente. Este, de asemenea, prima cameră video Panasonic pe care utilizatorii o pot controla cu ușurință de la distanță datorită WiFi-ului integrat. AG-CX10 are două inele manuale pentru reglarea focalizării și zoom/iris, filtru selectabil 1/4, 1/16, 1/64 ND și o lumină video LED încorporată și reglabilă, precum și un audio PCM liniar pe 24 de biți functia de inregistrare. Stabilizatorul hibrid de imagine simplifică lucrul cu camera portabilă, mai ales în situații dificile de înregistrare. Pe lângă stabilizarea optică a imaginii (OIS), stabilizarea electronică a imaginii detectează și corectează mișcarea camerei pe toate cele cinci axe, inclusiv neclaritatea de rotație.

Canon xa75, camera video Canon xa75, camera video

Canon xa75, camera video

Canon XA75 compactă este o cameră video profesională 4K cu senzor CMOS de tip 1.0, Dual Pixel CMOS AF, zoom optic de 15x și stabilizare a imaginii pe 5 axe, 3G-SDI, ieșire HDMI și UVC. Această cameră video este un cal de bătaie versatil. Oferă înregistrări video 4K UHD de înaltă calitate. Pe lângă procesarea excelentă de supraeșantionare HD, Dual Pixel CMOS AF, obiectivul Canon cu zoom optic de 15x și UVC-HD live streaming prin USB-C prin intermediul unui computer, înregistrările pot fi făcute și în format XF-AVC sau MP4 . format sunt înregistrate. Senzorul CMOS de tip 4K 1.0 și procesorul de imagine DIGIC DV6 asigură înregistrări 4K UHD uimitoare și excelente Full HD. Camera video oferă, de asemenea, videoclipuri Full HD de primă clasă prin supraeșantionarea datelor senzorului. Obiectivul Canon acoperă un interval de distanță focală de 25, 5 până la 382 mm (echivalent cu formatul complet de 35 mm). Zoom-ul digital oferă o mărire combinată de 600x cu stabilizare a imaginii pe 5 axe. Viteza de focalizare reglabilă și Dual Pixel CMOS AF permit o focalizare rapidă și precisă. Punctul de focalizare dorit poate fi setat prin atingere pe ecranul LC de 3,5 inchi. AF de detectare a feței și urmărirea feței sunt disponibile, în timp ce inelul de focalizare/zoom permite focalizarea manuală. Puteți alege între XF-AVC și MP4 ca format de înregistrare. Camera video înregistrează XF-AVC 4K UHD 160Mbps 25p și Full HD 45Mbps 50p/50i/25p. Dacă se dorește fișiere mai mici, sunt disponibile MP4 4K la 150Mbps și 25p și Full HD la 35/17Mbps și 50p/25p. Opțiunile de înregistrare includ backup simultan și înregistrare continuă pe două carduri SD și modul infraroșu. De asemenea, puteți înregistra cu mișcare lentă Full HD la jumătate de viteză sau înregistrări time-lapse 4K/Full HD cu o viteză de până la 1.200x. Potrivirea culorilor cu alte camere Canon este posibilă prin meniul de setări personalizate pentru imagine.

Gopro max, camera video (negru) Gopro max, camera video (negru)

Gopro max, camera video (negru)

Trei camere într-una. Are stil HERO. Fotografii fără efort la 360°. Perfect pentru vlogging. Aici vine MAX, cea mai creativă GoPro vreodată. Vă permite să capturați videoclipuri și fotografii tradiționale GoPro cu o stabilizare solidă, să capturați tot ce vă înconjoară la 360° și să vlogați ca un profesionist. Fotografii panoramice fără panoramă - doar țineți camera sus, faceți clic și gata. Alegeți un obiectiv digital și compuneți fotografiile exact așa cum doriți să fie. Cele șase microfoane integrate oferă o experiență de sunet intensă la 360° și cel mai bun sunet GoPro vreodată. MAX oferă, de asemenea, operare hands-free cu comenzi vocale simple și este rezistent la apă până la 5 metri chiar și fără o carcasă subacvatică. De asemenea, extrem de lichid

Gopro hero11 black, cameră video (negru) Gopro hero11 black, cameră video (negru)

Gopro hero11 black, cameră video (negru)

Cu GoPro HERO11 Black, videoclipurile impresionante sunt trimise automat către un smartphone. Noul său senzor de imagine mai mare captează mai mult subiect și oferă o calitate mai bună a imaginii, astfel încât fotografiile verticale pot fi partajate instantaneu pe rețelele sociale. HyperSmooth 5.0 cu AutoBoost și blocarea orizontului încorporată oferă fotografii uimitoare, fără vibrații. Cu noile efecte de noapte, puteți elibera creativ în întuneric, iar adâncimea de culoare de 10 biți face videoclipurile să pară mai vii ca niciodată. Când se udă, încă lasă înregistrările să arate limpede, datorită rezistenței la apă de până la 10 m. Ecranul tactil din spate receptiv vă permite să vă revizuiți fotografiile rapid și fără probleme, în timp ce afișajul frontal este perfect pentru încadrarea selfie-urilor. HyperSmooth 5. 0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video la bord, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Oferă tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrare de 5,3K la 60 fps. De asemenea, poate încetini videoclipurile de până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.

Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben) Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben)

Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben)

Carcasa carcasei outdoor.case Type 3000 este realizată din polipropilenă (PP) rezistentă la impact și la căldură. Designul carcasei este adaptat la numeroasele influențe externe diferite din zona exterioară. O supapă de compensare asigură o presiune stabilă în interior în timpul călătoriei cu aerul pentru a proteja cât mai mult posibil echipamentul sensibil. Carcasa outdoor.se inchide complet etans datorita garniturii de cauciuc si protejeaza continutul de umezeala si praf (IP67). Datorită dimensiunilor sale și celor două straturi de spumă prefabricate, carcasa oferă suficient spațiu pentru până la trei GoPro Hero 9 și accesorii precum GoPro Media MOD, carcasă impermeabilă, până la 7 baterii, încărcător dublu de baterii, până la 8 microSD, plutitor rezistent la apă. prindere, suporturi, cabluri și multe altele. Un compartiment universal (195 x 60 x 60 mm) în primul strat, precum și 3 compartimente universale (2 compartimente cu 145x 90 x 33 mm fiecare / 1 compartiment cu 305 x 105 x 33 mm) permit transportul accesoriilor suplimentare. Soluția de carcasă oferă și opțiunea de a încărca două baterii direct în carcasă.

Akaso brave 7, cameră video (negru) Akaso brave 7, cameră video (negru)

Akaso brave 7, cameră video (negru)

Cu ecranele inovatoare, duble color, ale lui AKASO Brave 7, vă luați la revedere de la fotografierea tradițională, aproape oarbă, pe un singur ecran, a camerelor de acțiune convenționale. Brave 7 este impermeabil IPX8 până la 5 m/16 ft fără carcasă externă, făcând călătoria în ploaie, jocul în apă, înotul, surfingul, snorkelingul și alte sporturi acvatice sigure și ușoare, fără o reconstrucție majoră. Tehnologia cu șase axe anti-shake a AKASO (EIS 2.0) poate captura atât imagini netede, cât și videoclipuri fluide după aceea, păstrând fiecare moment stabil în ciuda mișcării violente. AKASO Brave 7 are un obiectiv super-unghi larg de 170 de grade, mult mai mare decât cel al unui telefon mobil. De asemenea, acceptă unghiuri de vizualizare de 70°/110°/140°, oferind cel mai bun unghi de fotografiere pentru poveste, vlog sau film. Camera ajustează inteligent setările pentru fotografia subacvatică, corectând culorile și aducând frumusețea văzută sub suprafață pe ecran. Modurile de înregistrare precum 4x SloMo, time-lapse, înregistrarea în buclă, precum și înregistrările standard și cele cu autodeclanșator controlat în timp deschid noi posibilități în toate direcțiile foto și video. Funcțiile video 4K/30fps și foto de 20MP ale lui AKASO Brave 7 asigură o calitate optimă a imaginii, cu care fiecare moment poate fi surprins clar și fluid și înregistrează toate aventurile cu detalii remarcabile și vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. corectează culorile și aduce pe ecran frumusețea văzută sub suprafață. Modurile de înregistrare precum 4x SloMo, time-lapse, înregistrarea în buclă, precum și înregistrările standard și cele cu autodeclanșator controlat în timp deschid noi posibilități în toate direcțiile foto și video. Funcțiile video 4K/30fps și foto de 20MP ale lui AKASO Brave 7 asigură o calitate optimă a imaginii, cu care fiecare moment poate fi surprins clar și fluid și înregistrează toate aventurile cu detalii remarcabile și vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. corectează culorile și aduce pe ecran frumusețea văzută sub suprafață. Modurile de înregistrare precum 4x SloMo, time-lapse, înregistrarea în buclă, precum și înregistrările standard și cele cu autodeclanșator controlat în timp deschid noi posibilități în toate direcțiile foto și video. Funcțiile video 4K/30fps și foto de 20MP ale lui AKASO Brave 7 asigură o calitate optimă a imaginii, cu care fiecare moment poate fi surprins clar și fluid și înregistrează toate aventurile cu detalii remarcabile și vii.Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. Înregistrările în buclă, precum și înregistrările standard și cele cu un autodeclanșator controlat în timp deschid noi posibilități în toate domeniile fotografiei și videografiei. Funcțiile video 4K/30fps și foto de 20MP ale lui AKASO Brave 7 asigură o calitate optimă a imaginii, cu care fiecare moment poate fi surprins clar și fluid și înregistrează toate aventurile cu detalii remarcabile și vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. Înregistrările în buclă, precum și înregistrările standard și cele cu un autodeclanșator controlat în timp deschid noi posibilități în toate domeniile fotografiei și videografiei. Funcțiile video 4K/30fps și foto de 20MP ale lui AKASO Brave 7 asigură o calitate optimă a imaginii, cu care fiecare moment poate fi surprins clar și fluid și înregistrează toate aventurile cu detalii remarcabile și vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. surprinzând fiecare moment cu claritate și fluiditate, surprinzând fiecare aventură cu detalii superioare, vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic. surprinzând fiecare moment cu claritate și fluiditate, surprinzând fiecare aventură cu detalii superioare, vii. Noua aplicație AKASO GO oferă funcții de editare video cu diferite moduri de fotografiere, astfel încât chiar și un începător poate crea o capodoperă cu un singur clic.

Gopro hero11 black mini, cameră video Gopro hero11 black mini, cameră video

Gopro hero11 black mini, cameră video

GoPro HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a HERO11 Black într-un design mai mic, mai ușor și mai simplu. Dimensiunea compactă le face mai confortabil de purtat pentru lucrul subiectiv cu camera, iar cele două perechi de ochiuri de atașare oferă opțiuni suplimentare de montare pe corp și pe cască. Învelișul exterior dur duce rezistența și durabilitatea legendară GoPro la un nivel cu totul nou. HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a unei camere emblematice cu o operare și mai ușoară. Țineți-l și apăsați pe trăgaci - și înregistrați deja videoclipuri impresionante la cele mai înalte rezoluții, cum ar fi 5.3K. HERO11 Black Mini are o carcasă exterioară durabilă, care o face una dintre cele mai durabile și mai robuste GoPro-uri din istorie. Tehnologia integrată a bateriei enduro îmbunătățește semnificativ performanța la temperaturi scăzute și prelungește durata de funcționare la temperaturi moderate. HyperSmooth 5.0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video încorporată, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black Mini facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Puteți oferi rapid tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrări de 5,3K la 60 fps. Și apoi puteți partaja cu ușurință videoclipurile dvs. de înaltă definiție pe rețelele sociale. În mișcare lentă, videoclipurile încetinesc până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.