Filtre (7 products)

Pret

795,00 lei - 2.985,00 lei

Camere de actiune

Oferta Variata De Camere De Actiune la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Gopro hero11 black, cameră video (negru) Gopro hero11 black, cameră video (negru) -21%
  • -21%

Gopro hero11 black, cameră video (negru)

Cu GoPro HERO11 Black, videoclipurile impresionante sunt trimise automat către un smartphone. Noul său senzor de imagine mai mare captează mai mult subiect și oferă o calitate mai bună a imaginii, astfel încât fotografiile verticale pot fi partajate instantaneu pe rețelele sociale. HyperSmooth 5.0 cu AutoBoost și blocarea orizontului încorporată oferă fotografii uimitoare, fără vibrații. Cu noile efecte de noapte, puteți elibera creativ în întuneric, iar adâncimea de culoare de 10 biți face videoclipurile să pară mai vii ca niciodată. Când se udă, încă lasă înregistrările să arate limpede, datorită rezistenței la apă de până la 10 m. Ecranul tactil din spate receptiv vă permite să vă revizuiți fotografiile rapid și fără probleme, în timp ce afișajul frontal este perfect pentru încadrarea selfie-urilor. HyperSmooth 5. 0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video la bord, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Oferă tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrare de 5,3K la 60 fps. De asemenea, poate încetini videoclipurile de până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.

1.873,09 lei Pret de baza 2.371,00 lei Pret
Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben) Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben) -21%
  • -21%

Exterior alb-negru.carcasa tip 3000 gopro9, valiza (galben)

Carcasa carcasei outdoor.case Type 3000 este realizată din polipropilenă (PP) rezistentă la impact și la căldură. Designul carcasei este adaptat la numeroasele influențe externe diferite din zona exterioară. O supapă de compensare asigură o presiune stabilă în interior în timpul călătoriei cu aerul pentru a proteja cât mai mult posibil echipamentul sensibil. Carcasa outdoor.se inchide complet etans datorita garniturii de cauciuc si protejeaza continutul de umezeala si praf (IP67). Datorită dimensiunilor sale și celor două straturi de spumă prefabricate, carcasa oferă suficient spațiu pentru până la trei GoPro Hero 9 și accesorii precum GoPro Media MOD, carcasă impermeabilă, până la 7 baterii, încărcător dublu de baterii, până la 8 microSD, plutitor rezistent la apă. prindere, suporturi, cabluri și multe altele. Un compartiment universal (195 x 60 x 60 mm) în primul strat, precum și 3 compartimente universale (2 compartimente cu 145x 90 x 33 mm fiecare / 1 compartiment cu 305 x 105 x 33 mm) permit transportul accesoriilor suplimentare. Soluția de carcasă oferă și opțiunea de a încărca două baterii direct în carcasă.

633,58 lei Pret de baza 802,00 lei Pret
Gopro hero11 black mini, cameră video Gopro hero11 black mini, cameră video -21%
  • -21%

Gopro hero11 black mini, cameră video

GoPro HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a HERO11 Black într-un design mai mic, mai ușor și mai simplu. Dimensiunea compactă le face mai confortabil de purtat pentru lucrul subiectiv cu camera, iar cele două perechi de ochiuri de atașare oferă opțiuni suplimentare de montare pe corp și pe cască. Învelișul exterior dur duce rezistența și durabilitatea legendară GoPro la un nivel cu totul nou. HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a unei camere emblematice cu o operare și mai ușoară. Țineți-l și apăsați pe trăgaci - și înregistrați deja videoclipuri impresionante la cele mai înalte rezoluții, cum ar fi 5.3K. HERO11 Black Mini are o carcasă exterioară durabilă, care o face una dintre cele mai durabile și mai robuste GoPro-uri din istorie. Tehnologia integrată a bateriei enduro îmbunătățește semnificativ performanța la temperaturi scăzute și prelungește durata de funcționare la temperaturi moderate. HyperSmooth 5.0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video încorporată, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black Mini facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Puteți oferi rapid tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrări de 5,3K la 60 fps. Și apoi puteți partaja cu ușurință videoclipurile dvs. de înaltă definiție pe rețelele sociale. În mișcare lentă, videoclipurile încetinesc până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.

1.400,67 lei Pret de baza 1.773,00 lei Pret
DJI Action 2 Dual Screen Combo, cameră video (Gri) DJI Action 2 Dual Screen Combo, cameră video (Gri) -21%
  • -21%

DJI Action 2 Dual Screen Combo, cameră video (Gri)

DJI Action 2 poate captura fotografii clare de 12 MP și videoclipuri stabile de până la 4K/120 fps. Datorită unui design inovator cu magnet, puteți schimba rapid accesoriile, cum ar fi modulul de ecran tactil frontal, care vă permite să vedeți vizualizarea live și să operați camera atunci când faceți selfie-uri. Datorită stabilizării electronice a imaginii de la DJI, puteți înregistra și imagini extrem de stabile. HorizonSteady menține imaginile la nivel în fiecare situație, în timp ce RockSteady 2.0 oferă imagini mai stabile decât oricând. În plus, DJI Action 2 poate fi conectat wireless la DJI Mimo printr-un dispozitiv mobil pentru a afișa videoclipuri la calitate înaltă și în timp real. Combo cu ecran dublu include camera, modulul de ecran tactil frontal, șnurul magnetic, suportul adaptor magnetic, suportul adaptor pentru articulație sferică magnetică și un cablu de alimentare. Această combinație oferă ecrane tactile duble și versatilitate magnetică pentru diferite scenarii de fotografiere. Pe lângă accesoriile deja incluse în combo, DJI Action 2 este compatibil și cu pachetul de baterii, curea magnetică pentru cap, stâlp de extensie pentru telecomandă, lentilă macro, microfon DJI, carcasă impermeabilă, prindere plutitoare și multe altele.

1.873,09 lei Pret de baza 2.371,00 lei Pret