Filre (1178 products)

Brand

Afiseaza mai multe

Pret

0,00 lei - 28.905,00 lei

Tip alimentare

Auto

Oferta Variata De Sisteme Auto la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 1178 produse.

Se afiseaza 1-48 din 1178 produs(e)
Continental xynotal downhill, cauciucuri (negru, etrto 60-584) Continental xynotal downhill, cauciucuri (negru, etrto 60-584)

Continental xynotal downhill, cauciucuri (negru, etrto 60-584)

Xynotal Downhill oferă cea mai robustă carcasă din gama Gravity. Anvelopa este perfectă pentru utilizare atât pe suprafețe dure, cât și pe suprafețe ușor libere. Numeroase suprafețe de contact printr-un profil pozitiv pronunțat asigură o tracțiune constantă. În plus, anvelopa convinge cu o rezistență scăzută la rulare și o aderență îmbunătățită pe suprafețe dure. Compusul moale asigură o relație echilibrată între aderență și rezistență la rulare pentru aplicații grele în coborâre. Anvelopa este o opțiune pentru a optimiza proprietățile de rulare ale roții din spate pe bicicletele de downhill sau ca o combinație optimă pentru plimbări enduro sau trail.

Continental xynotal enduro, cauciucuri (negru, etrto 60-584) Continental xynotal enduro, cauciucuri (negru, etrto 60-584)

Continental xynotal enduro, cauciucuri (negru, etrto 60-584)

Xynotal Enduro are o carcasă cu un singur strat cu protecție la perforare. Anvelopa este perfectă pentru utilizare atât pe suprafețe dure, cât și pe suprafețe ușor libere. Numeroase suprafețe de contact printr-un profil pozitiv pronunțat asigură o tracțiune constantă. În plus, anvelopa convinge cu o rezistență scăzută la rulare și o aderență îmbunătățită pe suprafețe dure. Compusul moale asigură o relație echilibrată între aderență și rezistență la rulare pentru aplicații grele în coborâre. Anvelopa este o opțiune pentru a optimiza proprietățile de rulare ale roții din spate pe bicicletele de downhill sau ca o combinație optimă pentru plimbări enduro sau trail.

Anvelope schwalbe magic mary super downhill (negru, etrto: 65-584) Anvelope schwalbe magic mary super downhill (negru, etrto: 65-584)

Anvelope schwalbe magic mary super downhill (negru, etrto: 65-584)

Magic Mary Super Downhill de la Schwalbe este anvelopa gravitațională supremă și prima alegere indiscutabilă a tuturor sportivilor Schwalbe de downhill și enduro. Oferă proprietăți complete perfecte pentru aproape toate rutele și condițiile. Profilul intermediar, care a fost rafinat până la ultimul detaliu, este combinat cu cele mai bune compuși și construcții, împingând astfel limitele în dimensiuni neimaginate. Umeri puternici și un design agresiv, cu profil deschis asigură tracțiune maximă la frânare și aderență optimă în viraje, chiar și pe teren noroios. Cu V-Groves dezvoltate pentru Magic Mary, fiecare știft individual are și mai mulți dinți pe sol pentru și mai multă aderență. Urechile plate teșite în centrul benzii de rulare optimizează comportamentul la rulare

Supapă fără tub schwalbe schwalb, 100 mm (negru, set de 2) Supapă fără tub schwalbe schwalb, 100 mm (negru, set de 2)

Supapă fără tub schwalbe schwalb, 100 mm (negru, set de 2)

Vanele fără tub Schwalbe impresionează prin manevrarea lor ușoară. Baza supapei poate fi montată ferm în jantă cu cheia hexagonală fără strângere excesivă. Conul scurtat asigură o înălțime redusă de instalare și astfel mai mult spațiu pentru talonele anvelopei. Datorită diametrului interior mare al supapei, anvelopa poate fi umplută cu aer/etanșant în mod deosebit de eficient și nu se înfundă. Vanele fără tub Schwalbe sunt vândute în seturi de 2.

Bandă pentru jantă schwalbe tubeless 37 mm (10 metri) Bandă pentru jantă schwalbe tubeless 37 mm (10 metri)

Bandă pentru jantă schwalbe tubeless 37 mm (10 metri)

Banda de jantă fără cameră 887037 de la Schwalbe permite utilizarea anvelopelor fără cameră pe roți convenționale. Este extrem de usor de manevrat si in acelasi timp foarte stabil la presiune mare. Un strat este suficient și pentru bicicletele de curse. Este potrivit pentru toate roțile care au fost aprobate de producător pentru utilizare fără cameră.

Schwalbe dirty dan super gravity, cauciucuri (negru, etrto: 60-584) Schwalbe dirty dan super gravity, cauciucuri (negru, etrto: 60-584)

Schwalbe dirty dan super gravity, cauciucuri (negru, etrto: 60-584)

Dirty Dan de la Schwalbe este specialistul pentru noroi, podele adânci și suprafețe moi. Profilul agresiv, deschis, cu blocuri uriașe, asigură nu numai o tracțiune excelentă în soluri adânci și moi, dar și o tracțiune fiabilă la frânare. În plus, este asigurată o bună autocurățare. Ghearele speciale curbate asigură o aderență excepțională în afara camberului.

Bicicleta fischer urban plus miami, casca (rosu, l/xl) Bicicleta fischer urban plus miami, casca (rosu, l/xl)

Bicicleta fischer urban plus miami, casca (rosu, l/xl)

Alegerea căștii potrivite pentru bicicletă nu este întotdeauna ușoară - ar trebui să protejeze, să stea bine pe cap și, de asemenea, să arate bine. Casca FISCHER Urban PLUS combină toate cele trei criterii. O carcasă din policarbonat extrem de stabilă și carcasa interioară EPS de înaltă rezistență protejează în mod fiabil capul. Benzile reflectorizante pe cască, o lumină spate mare și strălucitoare cu trei funcții de iluminare diferite și sistemul de centură reflectorizant asigură mai multă vizibilitate în trafic. O protecție specială împotriva ciupitului previne strângerea pielii atunci când cureaua căștii este închisă. Pe langa mai multa siguranta, casca ofera o potrivire optima pentru fiecare cap: sistemul de inel interior usor de reglat se adapteaza perfect la cap, iar tampoanele lavabile din material respirabil imbunatatesc confortul la purtare.