Boxe Portabile

Oferta Variata De Boxe Portabile la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)
Difuzor technisat bluspeaker tws xl (gri, bluetooth, nfc, 30 w, mufă) Difuzor technisat bluspeaker tws xl (gri, bluetooth, nfc, 30 w, mufă)

Difuzor technisat bluspeaker tws xl (gri, bluetooth, nfc, 30 w, mufă)

TechniSat BLUSPEAKER TWS XL este o boxă stereo mare cu Bluetooth, cu două drivere și o putere totală de 30 W (RMS). Bateria mare de 2.200 mAh este suficientă pentru a asculta muzică continuu timp de până la 9 ore. Smartphone-urile pot fi încărcate chiar și prin portul USB existent în timp ce redă muzică. BLUSPEAKER TWS XL acceptă Bluetooth 4.2 și profiluri precum A2DP sau AVCRP pentru transfer de fișiere convenabil și de înaltă calitate. Un cip NFC este integrat pentru o conexiune și mai simplă, cu care dispozitivul final poate fi conectat direct fără o căutare complicată a dispozitivului. Pe lângă transmisia wireless, difuzorul este echipat și cu o intrare jack analogică de 3,5 mm, care poate fi folosită și pentru a conecta playere MP3 sau notebook-uri.

390,00 lei Pret
Difuzor bluetooth black+decker 18v (negru/portocaliu, bluetooth, jack) Difuzor bluetooth black+decker 18v (negru/portocaliu, bluetooth, jack)

Difuzor bluetooth black+decker 18v (negru/portocaliu, bluetooth, jack)

Difuzorul Bluetooth BLACK+DECKER 18 V este un difuzor robust și durabil pe care îl puteți lua oriunde. Pe lângă opțiunea de conectare a smartphone-urilor și tabletelor sau a tuturor celorlalte dispozitive la difuzor prin Bluetooth, există și o intrare AUX disponibilă. Datorită driverului mare de 10 cm, difuzorul oferă un bas atrăgător și poate fi transportat cu ușurință cu mânerul practic de transport.

276,00 lei Pret
Apple homepod mini, difuzoare (portocaliu, wifi, bluetooth, siri) Apple homepod mini, difuzoare (portocaliu, wifi, bluetooth, siri)

Apple homepod mini, difuzoare (portocaliu, wifi, bluetooth, siri)

Apple Homepod mini oferă un sunet care umple camera și este echipat cu un asistent inteligent. Casa ta inteligentă poate fi controlată prin Homepod mini, în timp ce toate datele rămân în siguranță și private. Homepod mini oferă un sunet spațial bogat la 360° și, datorită sunetului computațional, produce un sunet complet și detaliat. Forma elegantă a Homepod mini este îmbrăcată într-o țesătură de plasă fără cusături care lasă sunetul de ieșire să treacă aproape complet. În partea de sus, o suprafață tactilă iluminată din spate asigură o operare rapidă și ușoară. Cu ajutorul asistentului inteligent Siri, puteți face o mare varietate de sarcini, puteți controla dispozitivele inteligente de acasă sau pur și simplu puneți întrebări - Siri are întotdeauna un răspuns pregătit.

593,00 lei Pret
Creative muvo go, difuzor Creative muvo go, difuzor

Creative muvo go, difuzor

Conceput pentru aer liber, Creative MUVO Go rezistent la apă, clasificat IPX7, este pregătit pentru orice tip de vreme și aventură - drumeții, petreceri la piscină, grătare în curte și multe altele. Pur și simplu asociați orice dispozitiv de redare Bluetooth prin Bluetooth 5.3 și cu o durată de viață remarcabilă a bateriei de până la 18 ore, veți fi mereu pe ritmul melodiei dvs. preferate. Două Creative MUVO Go pot fi asociate fără fir prin conexiune stereo pentru a crea o experiență audio extinsă.

382,00 lei Pret