Purificatoare

Oferta Variata De Purificatoare la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 38 produse.

Se afiseaza 1-38 din 38 produs(e)
Purificator de aer beurer lr 220(alb) Purificator de aer beurer lr 220(alb) -21%
 • -21%

Purificator de aer beurer lr 220(alb)

Cu purificatorul de aer LR 220 de la Beurer, poți respira profund acasă. Polen, praf fin și altele. nu ai nicio sansa. Sistemul de filtrare cu trei straturi cu filtru HEPA H13 filtrează până la 99,95% din toate particulele mai mari de 0,3 µm din aer. Purificatorul de aer LR 220 este potrivit pentru încăperi de la 13 m² la 37 m² și are trei niveluri de putere, inclusiv o funcție turbo pentru purificarea rapidă a aerului și o funcție de cronometru. Purificatorul de aer LR 220 asigură aer curat în cameră în timp ce dormiți în modul de noapte, cu o funcționare silențioasă și un panou de control estompat. Indicatorul de schimbare a filtrului și o oprire automată de siguranță asigură longevitatea.

402,90 lei Pret de baza 510,00 lei Pret
Umidificator beurer lb 45(argintiu alb) Umidificator beurer lb 45(argintiu alb) -21%
 • -21%

Umidificator beurer lb 45(argintiu alb)

LB 45 asigură umidificarea naturală a aerului acasă. Umiditatea joacă un rol major într-un climat interior bun. Mai ales în lunile reci, umiditatea este adesea prea scăzută. Până la 300 ml/h se vaporizează prin atomizare microfină cu ultrasunete. LB 45 are un rezervor de apă detașabil de patru litri cu un indicator color al nivelului de apă și două duze de ceață reglabile la 360°. Intensitatea de umidificare poate fi reglată la infinit printr-un control rotativ cromat. Aparatul este potrivit pentru încăperi de până la cca. 30 m² și poate fi folosit și pentru parfumarea camerelor cu uleiuri aromatice. Deoarece LB 45 funcționează silențios, poate fi folosit și în dormitor. Când vine vorba de siguranță, LB 45 are o oprire automată.

257,54 lei Pret de baza 326,00 lei Pret
Umidificator beurer lb 88 (alb) Umidificator beurer lb 88 (alb) -21%
 • -21%

Umidificator beurer lb 88 (alb)

Umidificatorul Beurer LB 88 asigura o umiditate placuta - fie acasa, fie la birou. LB 88 funcționează cu un nebulizator cu ultrasunete continuu și un evaporator de aer care poate fi pornit în trei trepte. LB 88 are un rezervor de apă detașabil de șase litri și un recipient pentru aromă cu care puteți adăuga substanțe aromatice care sunt apoi eliberate în aer și dau încăperii un parfum individual. În ceea ce privește siguranța, LB 88 dispune de o oprire automată de siguranță pentru a preveni incidentele.

388,68 lei Pret de baza 492,00 lei Pret
Steba lr 10 plasma, purificator de aer (alb/albastru deschis) Steba lr 10 plasma, purificator de aer (alb/albastru deschis) -21%
 • -21%

Steba lr 10 plasma, purificator de aer (alb/albastru deschis)

Purificatorul de aer cu plasmă Steba LR 10 este potrivit pentru încăperi de până la cca. 20 m² sau 55 m³. Un sistem de filtrare în 2 trepte format din HEPA (H13) și filtre cu cărbune activ reduce praful fin, polenul și mirosurile din aerul camerei. Generatorul de plasmă produce aer care conțin ioni, care se leagă de poluanți precum viruși, germeni sau spori și îi descompune. Ideal pentru cei care suferă de alergii. Plasma LR 10 are 2 niveluri de putere și funcționează silențios (45 dB). Se acționează folosind un comutator glisant pe partea laterală a dispozitivului.

285,98 lei Pret de baza 362,00 lei Pret
Steba lr 12, purificator de aer (alb) Steba lr 12, purificator de aer (alb) -21%
 • -21%

Steba lr 12, purificator de aer (alb)


Purificatorul de aer LR 12 de la Steba este potrivit pentru încăperi de până la cca. 30 m² și are un senzor de praf fin pentru măsurarea în timp real a calității aerului. Un sistem de filtrare în 2 trepte format din HEPA (H13) și filtre cu cărbune activ reduce praful fin, polenul și mirosurile din aerul camerei. Sterilizarea UV acționează împotriva virușilor, bacteriilor și alergenilor, iar generatorul de ioni asigură o climă plăcută a încăperii. Ionii leagă praful și mirosurile și măresc starea de bine. Ideal pentru cei care suferă de alergii. Un senzor de particule PM 2.5 măsoară calitatea aerului în timp real, iar rezultatele sunt prezentate vizual. LR 12 are 4 niveluri de putere și un program automat cu ajustare independentă a nivelului de putere la calitatea aerului. Este operat prin intermediul panoului de control din partea superioară a dispozitivului.

583,81 lei Pret de baza 739,00 lei Pret
Steba lr 9, purificator de aer (alb/albastru deschis) Steba lr 9, purificator de aer (alb/albastru deschis) -21%
 • -21%

Steba lr 9, purificator de aer (alb/albastru deschis)

Purificatorul de aer Steba LR 9 este potrivit pentru încăperi de până la cca. 20 m² sau 55 m³. Un sistem de filtrare în 2 trepte format din HEPA (H13) și filtre cu cărbune activ reduce praful fin, polenul și mirosurile din aerul camerei. Un generator de ioni asigură o climă plăcută a încăperii. Ionii leagă praful și mirosurile și măresc starea de bine. Ideal pentru cei care suferă de alergii. LR 9 are 2 niveluri de putere și funcționează silențios (45 dB). Se acționează folosind un comutator glisant pe partea laterală a dispozitivului.

240,16 lei Pret de baza 304,00 lei Pret
Umidificator smartmi (alb) Umidificator smartmi (alb) -21%
 • -21%

Umidificator smartmi (alb)

Sistemul inovator de evaporare simulează umidificarea naturală și asigură o creștere ușoară a umidității acasă. Umidificarea are loc fără aburire și, prin urmare, este deosebit de potrivită pentru utilizatorii sensibili. Rezervorul de apă integrat de 4 litri permite evaporarea a până la 240 ml pe oră. Indicatorul de nivel al apei controlat de senzor folosește LED-uri pentru a indica când trebuie umplută apa. Pentru o funcționare în siguranță și o curățare ușoară, rezervorul de apă și componentele electronice sunt instalate separat.

483,48 lei Pret de baza 612,00 lei Pret
Purificator de aer beurer lr 400 Purificator de aer beurer lr 400 -21%
 • -21%

Purificator de aer beurer lr 400

LR 400 controlat de aplicație curăță aerul din încăperi de la 24 m² la 68 m². LR 400 are un senzor PM 2,5 care detectează praful fin de până la 2,5 μm și un sistem de filtrare în trei trepte. Sistemul de filtrare îndepărtează praful din casă, părul de animale, mirosurile, polenul, diverse bacterii și viruși, precum și gazele nocive din aer. Lumina ultravioletă poate fi, de asemenea, pornită pentru purificarea suplimentară a aerului. Dispozitivul are un panou de control iluminat. În plus, LR 400 poate fi adaptat cu ușurință la nevoile individuale. Există, de asemenea, aplicația „beurer FreshHome”, patru niveluri de putere, un mod turbo și o funcție de cronometru (2, 4 sau 8 ore). Acest purificator de aer sincronizează datele prin Bluetooth. În modul de noapte, dispozitivul funcționează liniștit și cu iluminare redusă.

1.016,73 lei Pret de baza 1.287,00 lei Pret
Proficare pc-lr 3075, purificator de aer (alb, cu iluminare ambientală) Proficare pc-lr 3075, purificator de aer (alb, cu iluminare ambientală) -21%
 • -21%

Proficare pc-lr 3075, purificator de aer (alb, cu iluminare ambientală)

Purificatorul de aer confort PC-LR 3075 într-un design atractiv asigură o climă plăcută a încăperii cu iluminare ambientală decorativă. Este potrivit pentru curățarea aerului în încăperi de până la 20 m² și fără aditivi chimici. Aerul este curățat prin 2 trepte de filtrare. Prefiltrul pentru particule grosiere precum păr, păr de animale, particule de piele este lavabil. În a doua etapă, filtrul EPA, până la 99,5% dintre alergeni/particulele în suspensie, cum ar fi praful, polenul, fumul, nicotina, sunt filtrate din aerul camerei. Funcția suplimentară de ioni asigură aer proaspăt, neutru electrostatic. Această funcție face ca particulele de praf să devină încărcate electrostatic. Ca rezultat, se combină pentru a forma particule mai mari și sunt prinse mai sigur în filtrul EPA. PC-LR 3075 are trei niveluri de putere. În modul sleep/mod de economisire a energiei, purificatorul de aer funcționează extrem de silențios și cu iluminarea ambientală oprită pentru un consum minim de energie. Datorită operațiunii convenabile Senor Touch, funcției de cronometru și patru lumini indicatoare cu 4 LED-uri, manipularea este ușoară și convenabilă, iar filtrul poate fi, de asemenea, schimbat cu ușurință.

210,14 lei Pret de baza 266,00 lei Pret
Purificator de aer confort beurer lr 330 2-in-1 (alb) Purificator de aer confort beurer lr 330 2-in-1 (alb) -21%
 • -21%

Purificator de aer confort beurer lr 330 2-in-1 (alb)

Aerul poluat, nefiltrat poate avea efecte negative asupra sănătății. Pentru un climat interior sănătos și o viață sănătoasă, purificatorul de aer 2-în-1 LR 330 de la Beurer poate fi utilizat, prin urmare, pentru a elimina aerul contaminat cu particule de praf, polen, păr de animale, mirosuri, gaze dăunătoare și diverse bacterii și viruși folosind un prefiltru, filtru EPA și pentru curățarea filtrului de cărbune activ. Mai presus de toate, persoanele care suferă de alergii beneficiază de utilizarea unui purificator de aer. LR 330 asigură o climă plăcută a încăperii datorită umidificării aerului, care poate fi reglată (40 - 80%).

967,75 lei Pret de baza 1.225,00 lei Pret
ProfiCare PC-LR 3083, air purifier (white) ProfiCare PC-LR 3083, air purifier (white) -21%
 • -21%

ProfiCare PC-LR 3083, air purifier (white)

Aer mai sănătos și mai bun datorită ProfiCare. Majoritatea oamenilor își petrec de obicei o mare parte din viață în interior. În special pentru cei care suferă de alergii, nu sunt excluse restricțiile de bunăstare sau chiar de sănătate. Cu purificatorul de aer confort PC-LR 3083 de la ProfiCare, aerul din încăperile de până la 60 m² poate fi filtrat eficient și impuritățile precum praful, virușii sau bacteriile pot fi îndepărtate. Aerul este curățat printr-un sistem de filtrare cu patru ori. Un prefiltru lavabil îndepărtează particulele grosiere, cum ar fi părul, părul de animale sau particulele de piele. Particulele fine precum praful, polenul, fumul sau nicotina sunt filtrate prin filtrul HEPA. Un filtru de cărbune activ leagă și neutralizează mirosurile de ex. B. Nicotina sau alimente. Un filtru catalitic neutralizează gazele nocive pentru mediu, cum ar fi formaldehida, benzenul, amoniacul sau nicotina. O funcție suplimentară ionică asigură aer proaspăt, neutru electrostatic. Ionizarea electrică a aerului face ca particulele de praf să devină încărcate electrostatic. Ca rezultat, se combină pentru a forma particule mai mari și se blochează în mod fiabil în filtrul HEPA. Senzorul APD (Air Pollution Detection) asigură că aerul este monitorizat în mod constant și că calitatea aerului este afișată color (afișare în timp real). Dispozitivul poate fi controlat convenabil printr-o aplicație gratuită, dedicată, conexiunea se face prin WLAN-ul de acasă sau prin panoul de control tactil cu senzor de pe dispozitiv. În plus, PC-LR 3083 marchează cu un cronometru de 12 ore, blocare pentru copii și funcționare cu zgomot redus. că particulele de praf devin încărcate electrostatic. Ca rezultat, se combină pentru a forma particule mai mari și se blochează în mod fiabil în filtrul HEPA. Senzorul APD (Air Pollution Detection) asigură că aerul este monitorizat în mod constant și că calitatea aerului este afișată color (afișare în timp real). Dispozitivul poate fi controlat convenabil printr-o aplicație gratuită, dedicată, conexiunea se face prin WLAN-ul de acasă sau prin panoul de control tactil cu senzor de pe dispozitiv. În plus, PC-LR 3083 marchează cu un cronometru de 12 ore, blocare pentru copii și funcționare cu zgomot redus. că particulele de praf devin încărcate electrostatic. Ca rezultat, se combină pentru a forma particule mai mari și se blochează în mod fiabil în filtrul HEPA. APD-ul senzorul (Air Pollution Detection) asigură că aerul este monitorizat în mod constant și că calitatea aerului este afișată color (afișare în timp real). Dispozitivul poate fi controlat convenabil printr-o aplicație gratuită, dedicată, conexiunea se face prin WLAN-ul de acasă sau prin panoul de control tactil cu senzor de pe dispozitiv. În plus, PC-LR 3083 marchează cu un cronometru de 12 ore, blocare pentru copii și funcționare cu zgomot redus. Senzorul APD (Air Pollution Detection) asigură că aerul este monitorizat în mod constant și că calitatea aerului este afișată color (afișare în timp real). Dispozitivul poate fi controlat convenabil printr-o aplicație gratuită, dedicată, conexiunea se face prin WLAN-ul de acasă sau prin panoul de control tactil cu senzor de pe dispozitiv. În plus, PC-LR 3083 marchează cu un cronometru de 12 ore, blocare pentru copii și funcționare cu zgomot redus. Senzorul APD (Air Pollution Detection) asigură că aerul este monitorizat în mod constant și că calitatea aerului este afișată color (afișare în timp real). Dispozitivul poate fi controlat convenabil printr-o aplicație gratuită, dedicată, conexiunea se face prin WLAN-ul de acasă sau prin panoul de control tactil cu senzor de pe dispozitiv. În plus, PC-LR 3083 marchează cu un cronometru de 12 ore, blocare pentru copii și funcționare cu zgomot redus.

409,22 lei Pret de baza 518,00 lei Pret
Xiaomi Humidifier 2 Lite, umidificator (alb) Xiaomi Humidifier 2 Lite, umidificator (alb) -21%
 • -21%

Xiaomi Humidifier 2 Lite, umidificator (alb)

Umidificatorul Xiaomi 2 Lite asigură un climat plăcut în cameră cu o capacitate de umidificare de 300 ml/h. Rezervorul de apă de 4 litri permite o funcționare constantă până la 30 de ore. Interiorul rezervorului de apă asigură apă fără germeni cu materialul său antimicrobian cu ioni de argint. Datorită ieșirii de ceață rotativă la 360° din partea superioară, direcția poate fi ajustată pentru umidificare completă. Echipat cu un motor cu zgomot redus, nivelul de zgomot al Umidificatorului Xiaomi 2 Lite este sub 38 dB(A) chiar și cu performanțe ridicate.

142,99 lei Pret de baza 181,00 lei Pret
Honeywell HPA710WE, purificator de aer (Alb negru) Honeywell HPA710WE, purificator de aer (Alb negru) -21%
 • -21%

Honeywell HPA710WE, purificator de aer (Alb negru)

Poluarea aerului din interior poate fi semnificativ mai mare decât cea din exterior. Purificatorul de aer Honeywell HPA710WE poate filtra particulele microscopice din aer. Sistemul de filtrare constă dintr-un prefiltru pentru particule mai mari, un filtru de cărbune activ care sprijină absorbția mirosurilor, gazelor și compușilor organici volatili, un filtru puternic True HEPA și un ionizator. Aerul este aspirat continuu și curățat de cinci ori pe oră. Aerul mai curat și mai proaspăt curge în cameră. Afișajul calității aerului arată calitatea aerului din încăpere în funcție de condiții, folosind senzori de miros și particule. În modul automat, viteza ventilatorului comută automat.

460,57 lei Pret de baza 583,00 lei Pret
Beurer LR 310, purificator de aer (alb) Beurer LR 310, purificator de aer (alb) -21%
 • -21%

Beurer LR 310, purificator de aer (alb)

În sfârșit, respir din nou corect? Cu purificatorul de aer LR 310 de la Beurer, praful de casă, părul de animale, mirosurile, polenul, praful fin și diverse bacterii și viruși sunt filtrate din aer. Mai presus de toate, persoanele care suferă de alergii beneficiază de utilizarea unui purificator de aer. Aerul este curățat printr-un sistem de filtrare cu trei straturi cu un prefiltru, filtru de cărbune activ și filtru HEPA H13. Senzorul sensibil este utilizat pentru detectarea rapidă a particulelor fine de praf și pentru monitorizarea aerului din încăpere. Lumina ultravioletă care poate fi aprinsă distruge germenii din aer. Panoul de control este iluminat și clar. În ciuda celor trei niveluri de putere, LR 310 funcționează silențios. Cronometrul și funcția automată, în care controlul este adaptat la calitatea aerului, fac funcționarea și mai comodă.

463,73 lei Pret de baza 587,00 lei Pret