Filtre (1918 products)

Brand

Afiseaza mai multe

Pret

0,00 lei - 30.240,00 lei

Tip placa video

HDD

SSD

Diagonala display

Laptop, Tablete & Telefoane

Oferta Variata De Laptopuri Tablete Telefoane la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 1918 produse.

Se afiseaza 1-48 din 1918 produs(e)
Set chei tubulare/șurubelnițe wiha softfinish electric, 5 buc Set chei tubulare/șurubelnițe wiha softfinish electric, 5 buc -21%
  • -21%

Set chei tubulare/șurubelnițe wiha softfinish electric, 5 buc

Setul de chei tubulare/șurubelnițe SoftFinish electric 29466 din 5 piese de la Wiha asigură transferul optim al puterii manuale. Înșurubarea manuală pune multă presiune asupra încheieturilor și mușchilor pe termen lung. Șurubelnița SoftFinish cu formă deosebit de ergonomică poate ajuta aici. Cu dimensiunile mânerelor lungi și subțiri, șuruburile mici pot fi înșurubate în siguranță și rapid. Pentru șuruburi mari, există dimensiuni de mâner de volum mare care pot fi folosite pentru a aplica cupluri mai mari. Poziția zonelor dure și moi de pe mâner permite accesul perfect la întoarcerea rapidă și puternică. Protecția împotriva răsturnării previne rularea supărătoare, iar simbolul șurubului imprimat la capătul mânerului asigură că dimensiunea necesară poate fi găsită rapid și eficient. Șurubelnițele cu cheie tubulară sunt testate individual la 10.000 volți AC, testate VDE și GS și aprobate pentru lucrări de până la 1000 volți AC. Sunt potrivite pentru toate lucrările de înșurubare, de ex. montaj prize, lucrari in dulap de distributie, intretinere si reparare aparate motoare si electrocasnice, instalatii de incalzire, aer conditionat si sanitare, reparatii biciclete, motociclete si masini de tuns iarba, de asemenea pentru montaj mobila si alte sarcini de insurubare in sectorul hobby.

212,51 lei Pret de baza 269,00 lei Pret

O categorie de LAPTOP, TABLETE & TELEFOANE este un mod de a clasifica aceste dispozitive electronice portabile în funcție de diferite criterii, cum ar fi dimensiunea, greutatea, performanța, designul, scopul sau prețul. Există mai multe categorii de LAPTOP, TABLETE & TELEFOANE, dar cele mai comune sunt următoarele:

  • Laptopuri: sunt dispozitive care au un ecran, o tastatură și un touchpad sau un mouse, și care pot fi folosite pentru diverse scopuri, cum ar fi navigarea pe internet, redactarea de documente, vizionarea de filme, jocuri, etc. Laptopurile pot fi clasificate în funcție de dimensiunea ecranului (de la 10 la 17 inch), greutatea (de la 1 la 4 kg), performanța (de la low-end la high-end), designul (de la simplu la sofisticat), scopul (de la office/multimedia la business/gaming/convertibile) sau prețul (de la 500 la 5000 de lei).

  • Tablete: sunt dispozitive care au doar un ecran tactil și care pot fi folosite pentru a accesa conținut digital, cum ar fi aplicații, jocuri, cărți, filme, etc. Tabletele pot fi clasificate în funcție de dimensiunea ecranului (de la 7 la 12 inch), greutatea (de la 200 la 800 g), performanța (de la low-end la high-end), designul (de la simplu la sofisticat), sistemul de operare (Android, iOS, Windows) sau prețul (de la 200 la 3000 de lei).

  • Telefoane: sunt dispozitive care au un ecran tactil și care pot fi folosite pentru a comunica prin voce sau text, dar și pentru a accesa conținut digital, cum ar fi aplicații, jocuri, muzică, fotografii, etc. Telefoanele pot fi clasificate în funcție de dimensiunea ecranului (de la 4 la 7 inch), greutatea (de la 100 la 300 g), performanța (de la low-end la high-end), designul (de la simplu la sofisticat), sistemul de operare (Android, iOS, Windows) sau prețul (de la 100 la 5000 de lei).

  • Acestea sunt doar câteva dintre categoriile de LAPTOP, TABLETE & TELEFOANE existente pe piață.