Gamepad / Controller

Oferta Variata De Gamepad Controller la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 82 produse.

Se afiseaza 1-48 din 82 produs(e)
Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal) Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal)

Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal)

Cârma pendulară Thrustmaster TPR este o cârmă profesională de simulare a zborului cu tehnologie PENDUL_R pentru precizie maximă și manevre fluide. Mecanismul unic de suspensie asigură mișcări fine și fluide. Împreună cu senzorii magnetici, mecanismul asigură o precizie perfectă chiar și cu corecții minime de zbor. Două frâne diferențiale extrem de precise asigură, de asemenea, o frânare perfect proporțională. Pozițiile arcurilor sunt ajustabile pentru a ajusta rezistența la preferințele jucătorului. Pedalele pot fi, de asemenea, reglate în cinci poziții la un unghi între 35° și 75°. Potrivită atât pentru luptă corp la corp, cât și pentru simularea spațială, cârma utilizează software-ul TARGET pentru a îmbunătăți experiența de joc. Abilitatea de a amesteca și potrivi alte dispozitive Thrustmaster face ca modularitatea și adaptabilitatea în controalele jocului să devină realitate. Cârma pendulară TPR poate fi folosită sub un birou sau într-un cockpit. Piciorul metalic oferă o stabilitate excelentă chiar și atunci când este utilizat fără cabină.

2.459,00 lei Pret
Thrustmaster t.16000m fcs flight pack, hotas (negru) Thrustmaster t.16000m fcs flight pack, hotas (negru)

Thrustmaster t.16000m fcs flight pack, hotas (negru)

Pachetul de zbor Thrustmaster T.16000M FCS este special adaptat nevoilor jucătorilor experimentați de simulare a zborului. Deoarece elementele de control cuprinzătoare și realiste permit un control mai precis decât cu un mouse și tastatură. Pachetul de zbor T.16000M FCS este format din stick-ul de zbor T.16000M FCS (Flight Control System) și clapeta de accelerație TWCS (Thrustmaster Weapon Control System), precum și TFRP (Thrustmaster Flight Rudder Pedals). Pentru a oferi jucătorilor control complet, glisorul TWCS are 14 butoane și un comutator cu cap POV cu 8 direcții adăugat la cele ale joystick-ului.

1.004,00 lei Pret
Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu) Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu)

Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu)

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition este o replică la scară 1:1 a volanului legendarei mașini de curse Ferrari SF1000 cu un singur loc. Prezintă inscripțiile iconice și marcajele oficiale găsite pe roata reală, precum și un afișaj LCD IPS de 109 mm care afișează până la 69 de informații despre cursă. Display-ul cursei are diferite skin-uri pentru tipul de joc sau mașina de condus și 21 de LED-uri: 15 pentru turația motorului și 2 câte 3 pentru steagurile de control al cursei. Structura 100% din fibră de carbon a plăcii frontale a volanului oferă un feedback echilibrat al forței pentru mișcări extrem de precise în timpul curselor, în special în jocurile care se concentrează pe vehiculele cu un singur loc. Mânerele din cauciuc texturate și paletele interschimbabile Thrustmaster T-Chrono Paddles (vândute separat) fac din acest volan replică un instrument de curse cu adevărat versatil, care se poate adapta nevoilor oricărui șofer. Licențiată oficial de Ferrari, volanul este compatibil cu toate bazele pentru roți de curse Thrustmaster T-Series (vândute separat) și este complet funcțională pe PC (Windows 10), PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

1.626,00 lei Pret
Thrustmaster t-gt ii servo baza + volan (negru) Thrustmaster t-gt ii servo baza + volan (negru)

Thrustmaster t-gt ii servo baza + volan (negru)

Volanul de curse T-GT II este un adevărat pachet de putere format din tehnologii extrem de inovatoare. Este rezultatul unui studiu foarte amănunțit al tuturor impresiilor cruciale care sunt esențiale pentru o experiență de curse ultra-realistă. T-GT II a fost rafinat și perfecționat prin mai mult de 23.000 de ore de cercetare și dezvoltare intensă pentru a duce performanța uimitoare a feedback-ului de forță a predecesorului său (T-GT) la un nivel și mai ridicat. Cu T-GT II, ​​jucătorii se pot bucura de un nivel cu totul nou de precizie și durabilitate pe PlayStation 5, PlayStation 4 și PC. Licențiat oficial pentru PlayStation 5 și Gran Turismo, volanul de curse T-GT II oferă tehnologii inovatoare precum T-LIN,

2.965,00 lei Pret
Gamepad hori split pad compact (gri deschis x galben) (gri deschis/galben) Gamepad hori split pad compact (gri deschis x galben) (gri deschis/galben)

Gamepad hori split pad compact (gri deschis x galben) (gri deschis/galben)

HORI Split Pad Compact oferă o experiență de joc în modul portabil, care este comparabilă cu confortul unui controler profesionist. Este echipat cu stick-uri analogice convenabile și ușor de utilizat, pad direcțional și butoane de umăr. Caracteristicile avansate includ taste spate atribuibile, funcții turbo și multe altele. Minunat potrivit pentru o varietate de jocuri Nintendo Switch. Designul ergonomic al Split Pad Compact se potrivește perfect mâinilor, oferind confort și control maxim.

272,00 lei Pret
Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu) Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu)

Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu)

HORI Split Pad Compact oferă o experiență de joc în modul portabil, care este comparabilă cu confortul unui controler profesionist. Este echipat cu stick-uri analogice convenabile și ușor de utilizat, pad direcțional și butoane de umăr. Caracteristicile avansate includ taste spate atribuibile, funcții turbo și multe altele. Minunat potrivit pentru o varietate de jocuri Nintendo Switch. Designul ergonomic al Split Pad Compact se potrivește perfect mâinilor, oferind confort și control maxim.

276,00 lei Pret
Controler compact nacon pro, gamepad Controler compact nacon pro, gamepad

Controler compact nacon pro, gamepad

Cu o ergonomie potrivită pentru o gamă largă de dimensiuni ale mâinilor și multe opțiuni rezervate în mod normal controlerelor profesionale, controlerul compact Nacon Pro conceput pentru Xbox este o alternativă pentru jucătorii care caută confort și performanță. Pe lângă funcțiile clasice ale controlerului Xbox Wireless, modul avansat poate fi accesat printr-o aplicație disponibilă în Microsoft Store pentru a vă crea propriul profil de joc. Controlerul Pro Compact are o serie de caracteristici personalizabile, cum ar fi: B. Maparea butoanelor, stick-uri reglabile și sensibilitate la declanșare, precum și motoare cu vibrații.

205,00 lei Pret
Gamepad 8bitdo pro 2 wired g classic(gri) Gamepad 8bitdo pro 2 wired g classic(gri)

Gamepad 8bitdo pro 2 wired g classic(gri)

8BitDo Pro 2 este un controler retro confortabil, cu funcții complete. Are un set complet de butoane cu stick-uri analogice pe care se poate face clic, vibrații, senzor giroscop și butoane de pornire și de captură de ecran. Ca să nu mai vorbim de un D-Pad adecvat. În comparație cu predecesorul său, Pro 2 are și două butoane configurabile pe spate. Pro 2 este cel mai avansat controler al 8BitDo și dispune de software-ul extins 8BitDo Ultimate, care permite controlul complet asupra fiecărui aspect al controlerului: De exemplu, puteți configura alocarea butoanelor, puteți modifica sensibilitatea stick-urilor și a declanșatorilor, ajustați intensitatea vibrațiilor și, de asemenea, macrocomenzi pentru a crea orice combinație de taste. Profilurile de controler pot fi, de asemenea, create și comutate înainte și înapoi între ele în orice moment.

177,00 lei Pret
Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică) Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică)

Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică)

Atingeți un nou nivel de joc cu controlerul cu fir îmbunătățit PowerA pentru Xbox Series X|S. Licențiat oficial de Xbox, are două butoane de jocuri avansate care pot fi programate rapid și la mijloc. Designul ergonomic, dispunerea intuitivă a butoanelor și inelele anti-fricțiune netede ca mătase din jurul fiecărui ministick vă permit să vă jucați confortabil și mai mult decât oricând. Jocurile preferate prind viață atunci când conectați căștile la mufa pentru căști stereo de 3,5 mm și simțiți motoarele de zgomot duale hiperrealiste în fiecare mână. Fie că este vorba de un ritm puternic, pulsatoriu sau de un tremur subtil, fiecare joc pare să pășim într-o lume cu totul nouă. Controlerul cu fir îmbunătățit include, de asemenea, un buton de Partajare intuitiv și ușor accesibil, un cadran pentru căști și dezactivare rapidă a microfonului. În plus, un cablu detașabil de 3 metri de înaltă calitate îți oferă libertatea de a te juca oriunde în cameră, iar mânerele texturate de pe spate fac din acest gamepad controlerul suprem pentru bătălii intense și sesiuni lungi de joc.

188,00 lei Pret
Volan de schimb thrustmaster open wheel add-on(negru) Volan de schimb thrustmaster open wheel add-on(negru)

Volan de schimb thrustmaster open wheel add-on(negru)

Thrustmaster Open Wheel Add-On este o roată interschimbabilă inspirată de faimosul volan de curse TS-PC Racer. Open Wheel Add-On este extrem de versatil datorită caracteristicilor implementate și a fost special dezvoltat pentru cea mai bună ergonomie posibilă a jocurilor într-o gamă largă de jocuri de curse auto: GT, LMP, LMS și chiar curse de kart. Thrustmaster Open Wheel Add-on este cea mai ușoară roată pe care Thrustmaster a proiectat-o ​​și lansat-o vreodată. Acest lucru optimizează capacitatea șoferului de a percepe feedback-ul forței - un element cheie al realismului în motorsport - și asigură o performanță îmbunătățită în toate jocurile. Forma volanului, suporturile pentru palme și chiar textura mânerelor: fiecare detaliu este rezultatul unei analize atente cu scopul de a facilita toate acțiunile din joc și de a permite astfel mișcări și mai precise în cursă. Capacul din piele de căprioară a mânerelor, combinat cu materialele atent alese ale tuturor componentelor volanului, permite șoferului să manevreze volanul într-un mod atrăgător, intuitiv și realist.

701,00 lei Pret
Tca quadrant add-on airbus edition, clapete de accelerație Tca quadrant add-on airbus edition, clapete de accelerație

Tca quadrant add-on airbus edition, clapete de accelerație

Thrustmaster este încântat să ofere o completare foarte potrivită pentru Ediția TCA Quadrant Airbus (vândută separat), de asemenea licențiată oficial de către Airbus: Ediția TCA Quadrant Add-On Airbus. Combinarea acestui supliment cu cadranul original al accelerației permite cea mai captivantă experiență de zbor posibilă, datorită a 15 caracteristici legendare din lumea aviației comerciale inspirate de Airbus. Utilizatorii vor experimenta, de asemenea, o experiență de zbor realistă, similară cu cea experimentată de piloții de linii aeriene comerciale, datorită axelor netede și neîntrerupte. În timpul decolării, în zbor și în pregătirea pentru aterizare, configurația flapurilor de aterizare și a frânelor de aer poate fi ajustată pentru un control optim al ridicării. Controlezi șasiul în mod intuitiv și realist și folosești frâna de parcare, astfel încât să fii pregătit pentru orice situație. TCA Quadrant Add-On Airbus Edition dispune de faimosul sistem proprietar HEART (HallEffect AccuRate Technology) de la Thrustmaster, care oferă jucătorilor o senzație incredibil de realistă datorită tehnologiei senzorilor utilizate cu o rezoluție de până la 16 biți. Această tehnologie, care se bazează pe senzori magnetici și nu necesită contacte sau potențiometre, permite, de asemenea, o durată de viață aproape nelimitată a produsului. care oferă jucătorilor un sentiment incredibil de realist datorită tehnologiei senzorilor utilizate cu o rezoluție de până la 16 biți. Această tehnologie, care se bazează pe senzori magnetici și nu necesită contacte sau potențiometre, permite, de asemenea, o durată de viață aproape nelimitată a produsului. care oferă jucătorilor un sentiment incredibil de realist datorită tehnologiei senzorilor utilizate cu o rezoluție de până la 16 biți. Această tehnologie, care se bazează pe senzori magnetici și nu necesită contacte sau potențiometre, permite, de asemenea, o durată de viață aproape nelimitată a produsului.

456,00 lei Pret
Gamepad 8bitdo ultimate wired pentru nintendo switch(alb) Gamepad 8bitdo ultimate wired pentru nintendo switch(alb)

Gamepad 8bitdo ultimate wired pentru nintendo switch(alb)

8BitDo Ultimate Wired pentru Nintendo Switch este un controler confortabil, cu funcții complete. Dispune de un set complet de butoane cu stick-uri analogice pe care se poate face clic, vibrație și butoane de pornire și de captură de ecran. Ca să nu mai vorbim de un D-Pad adecvat. La fel ca Pro 2, Ultimate are două butoane configurabile pe spate. Ultimate are, de asemenea, software-ul extins 8BitDo Ultimate, care permite controlul complet asupra fiecărui aspect al controlerului: De exemplu, puteți configura alocarea butoanelor, puteți modifica sensibilitatea stick-urilor și a declanșatorilor sau puteți regla intensitatea vibrațiilor. Profilurile de controler pot fi, de asemenea, create și comutate înainte și înapoi între ele în orice moment.

188,00 lei Pret
Gamepad 8bitdo ultimate 2.4g(roz) Gamepad 8bitdo ultimate 2.4g(roz)

Gamepad 8bitdo ultimate 2.4g(roz)

8BitDo Ultimate este un controler confortabil cu funcții complete. Dispune de un set complet de butoane cu stick-uri analogice pe care se poate face clic, vibrație și butoane de pornire și de captură de ecran. Ca să nu mai vorbim de un D-Pad adecvat. La fel ca Pro 2, Ultimate are două butoane configurabile pe spate. Ultimate are, de asemenea, software-ul extins 8BitDo Ultimate, care permite controlul complet asupra fiecărui aspect al controlerului: De exemplu, puteți configura alocarea butoanelor, puteți modifica sensibilitatea stick-urilor și a declanșatorilor sau puteți regla intensitatea vibrațiilor. Profilurile de controler pot fi, de asemenea, create și comutate înainte și înapoi între ele în orice moment.

261,00 lei Pret
Hori split pad compact (pikachu și mimigma), gamepad (multicolor) Hori split pad compact (pikachu și mimigma), gamepad (multicolor)

Hori split pad compact (pikachu și mimigma), gamepad (multicolor)

HORI Split Pad Compact oferă o experiență de joc în modul portabil, care este comparabilă cu confortul unui controler profesionist. Este echipat cu stick-uri analogice convenabile și ușor de utilizat, pad direcțional și butoane de umăr. Caracteristicile avansate includ taste spate atribuibile, funcții turbo și multe altele. Minunat potrivit pentru o varietate de jocuri Nintendo Switch. Designul ergonomic al Split Pad Compact se potrivește perfect mâinilor, oferind confort și control maxim.

296,00 lei Pret
Hori split pad pro (pikachu și charizard), gamepad (roșu / galben) Hori split pad pro (pikachu și charizard), gamepad (roșu / galben)

Hori split pad pro (pikachu și charizard), gamepad (roșu / galben)

HORI Split Pad Pro oferă o experiență de joc revoluționară pe Nintendo Switch! Cu mânere și butoane mărite, precizie maximă și reacții rapide sunt posibile chiar și în timpul jocurilor lungi. Mânerul confortabil face ca jocul în modul portabil să fie la fel de confortabil ca și jocul cu controlerul Pro în modul TV. Cu stick-uri analogice foarte mari, butoane programabile pe spate și o funcție turbo, Split Pad Pro este ideal pentru jocuri intense precum Daemon X Machina și multe alte titluri Nintendo Switch. Experiența de joc este îmbunătățită enorm cu Split Pad Pro!

280,00 lei Pret
Hori split pad pro (pikachu și lucario), gamepad (albastru-gri/galben) Hori split pad pro (pikachu și lucario), gamepad (albastru-gri/galben)

Hori split pad pro (pikachu și lucario), gamepad (albastru-gri/galben)

HORI Split Pad Pro oferă o experiență de joc revoluționară pe Nintendo Switch! Cu mânere și butoane mărite, precizie maximă și reacții rapide sunt posibile chiar și în timpul jocurilor lungi. Mânerul confortabil face ca jocul în modul portabil să fie la fel de confortabil ca și jocul cu controlerul Pro în modul TV. Cu stick-uri analogice foarte mari, butoane programabile pe spate și o funcție turbo, Split Pad Pro este ideal pentru jocuri intense precum Daemon X Machina și multe alte titluri Nintendo Switch. Experiența de joc este îmbunătățită enorm cu Split Pad Pro!

296,00 lei Pret
Hori horipad mini (pikachu & eevee), gamepad (menta/maro) Hori horipad mini (pikachu & eevee), gamepad (menta/maro)

Hori horipad mini (pikachu & eevee), gamepad (menta/maro)

Horipad Mini este un controler Nintendo Switch compact cu fir, cu un design colorat. Acest controler este excelent pentru controlul jocurilor casual și retro. De asemenea, are o funcție turbo pentru fanii jocurilor de luptă. Datorită dimensiunii sale, Mini Pad este ideal pentru jucătorii tineri sau ca controler compact pentru prieteni și petreceri.

152,00 lei Pret
Hori horipad+, gamepad (negru/roșu, nintendo switch, pc) Hori horipad+, gamepad (negru/roșu, nintendo switch, pc)

Hori horipad+, gamepad (negru/roșu, nintendo switch, pc)

Horipad+ pentru Nintendo Switch este un gamepad cu fir extrem de personalizabil pentru Nintendo Switch, cu funcții dedicate de control al mișcării și multe altele. Dispune de tehnologia Motion Aim, care este diferită de senzorul giroscop/accelerator găsit pe controlerele Joy-Con și Nintendo Switch Pro. Când Motion Aim este activat, intrarea stick-ului analog din dreapta poate fi controlată prin înclinarea controlerului. Acest lucru permite direcționarea și direcția precisă controlată de mișcare pentru jocuri fără comenzi native ale mișcării. Sensibilitatea lui Motion Aim poate fi ajustată din mers cu două moduri unice: Modul rapid și Modul Snipe. Modul rapid mărește sensibilitatea pentru o țintire și o mișcare eficiente atunci când fotografiați de la distanță apropiată, iar modul Snipe scade temporar sensibilitatea pentru o țintire precisă când fotografiați de la distanță lungă. În plus, Turbo Hold poate fi folosit în momente intense, atribuind Turbo unui anumit buton și trăgând continuu rapid fără a fi nevoie să țineți apăsat butonul. Profilurile și setările pot fi definite și cu aplicația HORI Device Manager pentru computer, iar datorită conexiunii căștilor, un set cu cască poate fi conectat direct la gamepad pentru chatul în joc. Butoanele suplimentare practice pentru controlul căștilor și microfonului vă permit să vă concentrați pe deplin asupra jocului. În plus, Turbo Hold poate fi folosit în momente intense, atribuind Turbo unui anumit buton și trăgând continuu rapid fără a fi nevoie să țineți apăsat butonul. Profilurile și setările pot fi definite și cu aplicația HORI Device Manager pentru computer, iar datorită conexiunii căștilor, un set cu cască poate fi conectat direct la gamepad pentru chatul în joc. Butoanele suplimentare practice pentru controlul căștilor și microfonului vă permit să vă concentrați pe deplin asupra jocului. În plus, Turbo Hold poate fi folosit în momente intense, atribuind Turbo unui anumit buton și trăgând continuu rapid fără a fi nevoie să țineți apăsat butonul. Profilurile și setările pot fi definite și cu aplicația HORI Device Manager pentru computer, iar datorită conexiunii căștilor, un set cu cască poate fi conectat direct la gamepad pentru chatul în joc. Butoanele suplimentare practice pentru controlul căștilor și microfonului vă permit să vă concentrați pe deplin asupra jocului. Profilurile și setările pot fi definite și cu aplicația HORI Device Manager pentru computer, iar datorită conexiunii căștilor, un set cu cască poate fi conectat direct la gamepad pentru chatul în joc. Butoanele suplimentare practice pentru controlul căștilor și microfonului vă permit să vă concentrați pe deplin asupra jocului. Profilurile și setările pot fi definite și cu aplicația HORI Device Manager pentru computer, iar datorită conexiunii căștilor, un set cu cască poate fi conectat direct la gamepad pentru chatul în joc. Butoanele suplimentare practice pentru controlul căștilor și microfonului vă permit să vă concentrați pe deplin asupra jocului.

260,00 lei Pret
Hori horipad mini (piersică), gamepad (roz/albastru) Hori horipad mini (piersică), gamepad (roz/albastru)

Hori horipad mini (piersică), gamepad (roz/albastru)

Horipad Mini este un controler Nintendo Switch compact cu fir, cu un design colorat. Acest controler este excelent pentru controlul jocurilor casual și retro. De asemenea, are o funcție turbo pentru fanii jocurilor de luptă. Datorită dimensiunii sale, Mini Pad este ideal pentru jucătorii tineri sau ca controler compact pentru prieteni și petreceri.

134,00 lei Pret
Hori wireless horipad (zelda), gamepad (negru) Hori wireless horipad (zelda), gamepad (negru)

Hori wireless horipad (zelda), gamepad (negru)

HORI Wireless Horipad vă permite să vă jucați fără cabluri și baterii. Controlerul are atât un senzor de mișcare, cât și un senzor de accelerație pentru a folosi întregul potențial al Nintendo Switch. Bateria incorporata tine pana la 15 ore si se incarca usor prin USB-C. Ușor, portabil și puternic, HORI Wireless Gamepad este alegerea perfectă pentru jucătorii Nintendo Switch.

296,00 lei Pret