Gamepad / Controller

Oferta Variata De Gamepad Controller la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 112 produse.

Se afiseaza 1-48 din 112 produs(e)
Razer wolverine v2, gamepad (negru) Razer wolverine v2, gamepad (negru)

Razer wolverine v2, gamepad (negru)

Joacă într-o ligă a ta cu controlerul de jocuri cu fir Razer Wolverine V2, conceput special pentru Xbox Series X|S. Dominați competiția din confortul canapelei dvs. cu și mai multe opțiuni de personalizare care permit și mai multă precizie și control asupra jocului. Razer Wolverine V2 are mânere ergonomice în formă de L și se simte chiar mai bine decât predecesorul său, cu o prindere naturală. Designul clar conturat, mânerele din cauciuc anti-alunecare și tastele cu răspuns optim permit jocul pe tot parcursul zilei la cel mai înalt nivel. Personalizarea avansată este acum și mai ușor de realizat cu aplicația Razer Controller Setup pentru Xbox. Cu acest plus pentru Xbox Series X|S,

603,00 lei Pret
Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal) Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal)

Supliment pentru cârmă pendular thrustmaster tpr, pedale (negru/metal)

Cârma pendulară Thrustmaster TPR este o cârmă profesională de simulare a zborului cu tehnologie PENDUL_R pentru precizie maximă și manevre fluide. Mecanismul unic de suspensie asigură mișcări fine și fluide. Împreună cu senzorii magnetici, mecanismul asigură o precizie perfectă chiar și cu corecții minime de zbor. Două frâne diferențiale extrem de precise asigură, de asemenea, o frânare perfect proporțională. Pozițiile arcurilor sunt ajustabile pentru a ajusta rezistența la preferințele jucătorului. Pedalele pot fi, de asemenea, reglate în cinci poziții la un unghi între 35° și 75°. Potrivită atât pentru luptă corp la corp, cât și pentru simularea spațială, cârma utilizează software-ul TARGET pentru a îmbunătăți experiența de joc. Abilitatea de a amesteca și potrivi alte dispozitive Thrustmaster face ca modularitatea și adaptabilitatea în controalele jocului să devină realitate. Cârma pendulară TPR poate fi folosită sub un birou sau într-un cockpit. Piciorul metalic oferă o stabilitate excelentă chiar și atunci când este utilizat fără cabină.

2.380,00 lei Pret
Schimbător thrustmaster tss frână de mână sparco mod+ add-on (negru argintiu) Schimbător thrustmaster tss frână de mână sparco mod+ add-on (negru argintiu)

Schimbător thrustmaster tss frână de mână sparco mod+ add-on (negru argintiu)

Frâna de mână TSS Sparco Mod+ aduce fiorul curselor de drifting și raliu și pe console! Compatibilă cu Xbox One, PlayStation 4 și PC, această inovație în ecosistemul de curse în continuă creștere al Thrustmaster oferă două moduri diferite: frână de mână progresivă și schimbare secvențială. Dezvoltat în colaborare meticuloasă și strânsă cu Sparco, care a stabilit reperul în domeniul echipamentelor de curse, Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod+ pune jucătorul chiar în inima unei experiențe de curse ultra-realiste. Pe lângă volanul pur de curse și suplimentul său de raliu, TSS Handbrake Sparco Mod+ oferă posibilități interesante. Maneta franei de mana TSS Sparco Mod+ poate fi rotita cu usurinta la 90° pentru a permite franarea de mana pe orizontala in modul GT. În plus, există poziția verticală normală pentru modul raliu. În acest fel, ambele stiluri pot fi descoperite și stăpânite independent. Unitatea dispune, de asemenea, de un sistem de montare la îndemână, datorită fileturilor M6 încorporate. Cu clemele obișnuite Thrustmaster, poate fi folosit și în cadre normale. Un schimbător de viteze TH8A poate fi, de asemenea, montat împreună cu frâna de mână progresivă pentru o setare completă.

1.332,00 lei Pret
Steelseries stratus+, gamepad (negru) Steelseries stratus+, gamepad (negru)

Steelseries stratus+, gamepad (negru)

Întotdeauna cu un pas înaintea concurenței – chiar și în deplasare. Cu Stratus+ Gamepad de la SteelSeries, puteți juca toate jocurile preferate pe dispozitivele Android ca și cum ați fi la consolă acasă. Suportul practic și subțire pentru smartphone, o baterie puternică de 90 de ore, stick-urile analogice ALPS cu butoane L3/R3 care se pot face clic și declanșatoarele cu efect Hall de înaltă precizie asigură cea mai autentică experiență de joc mobilă de până acum. Precizie și ergonomie de oriunde, fără operarea greoaie a ecranului tactil. Stratus+ poate fi conectat cu ușurință la orice dispozitiv mobil Android, Chromebook prin Bluetooth LE sau la orice PC Windows folosind un cablu USB-C la USB-A.

356,00 lei Pret
Hori horipad, gamepad (negru, nintendo switch, pc) Hori horipad, gamepad (negru, nintendo switch, pc)

Hori horipad, gamepad (negru, nintendo switch, pc)

HORI Horipad oferă utilizatorului controlul suprem atunci când joacă pe Nintendo Switch. Controlerul cu design ergonomic se potrivește perfect oricărei mâini, iar pad-ul direcțional detașabil permite jucătorilor să aleagă rapid între pad direcțional sau butoane direcționale în stil Joy-Con. Horipad are, de asemenea, o funcție turbo pentru fanii jocurilor de luptă și este, de asemenea, compatibil cu computerul.

168,00 lei Pret
Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu) Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu)

Suplimentul thrustmaster formula wheel ferrari sf1000 edition schimb roată (negru/aluminiu)

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition este o replică la scară 1:1 a volanului legendarei mașini de curse Ferrari SF1000 cu un singur loc. Prezintă inscripțiile iconice și marcajele oficiale găsite pe roata reală, precum și un afișaj LCD IPS de 109 mm care afișează până la 69 de informații despre cursă. Display-ul cursei are diferite skin-uri pentru tipul de joc sau mașina de condus și 21 de LED-uri: 15 pentru turația motorului și 2 câte 3 pentru steagurile de control al cursei. Structura 100% din fibră de carbon a plăcii frontale a volanului oferă un feedback echilibrat al forței pentru mișcări extrem de precise în timpul curselor, în special în jocurile care se concentrează pe vehiculele cu un singur loc. Mânerele din cauciuc texturate și paletele interschimbabile Thrustmaster T-Chrono Paddles (vândute separat) fac din acest volan replică un instrument de curse cu adevărat versatil, care se poate adapta nevoilor oricărui șofer. Licențiată oficial de Ferrari, volanul este compatibil cu toate bazele pentru roți de curse Thrustmaster T-Series (vândute separat) și este complet funcțională pe PC (Windows 10), PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

1.731,00 lei Pret
Volan thrustmaster t-128 (negru, xbox series x|s, xbox one) Volan thrustmaster t-128 (negru, xbox series x|s, xbox one)

Volan thrustmaster t-128 (negru, xbox series x|s, xbox one)

Thrustmaster T-128 este un volan cu greutate optimizată care exploatează pe deplin puterea sistemului de feedback al forței: oferă o senzație distractivă, intuitivă de cursă (suprafața drumului, pierderea aderenței anvelopelor, denivelări și denivelări, greutatea vehiculului) în diferite tipuri de jocuri cu Vehicule (F1, GT, Rally, Camioane, Farming). Designul modern al volanului cu 13 butoane este perfect pentru toate tipurile de simulări de curse. Unghiul de rotație de la 270° la 900° permite ajustarea automată la vehiculul folosit în joc și un rând de LED-uri cu patru culori diferite indică turația motorului. Mecanismul hibrid al lui T-128 dispune de un sistem de scripete și transmisie de ultimă generație cu indicator vizual de poziție a volanului pentru o conducere lină și lină. Sistemul de prindere inclus este compatibil cu toate tipurile de birouri si mese. De asemenea, este inclus și setul de pedale T2PM, cu două pedale și senzori magnetici HEART fără frecare, fără potențiometru, pentru o precizie îmbunătățită care nu se va diminua în timp.

931,00 lei Pret
Bățul de zbor de warthog al lui thrustmaster hota (negru argintiu) Bățul de zbor de warthog al lui thrustmaster hota (negru argintiu)

Bățul de zbor de warthog al lui thrustmaster hota (negru argintiu)

Stick-ul de zbor Thrustmaster Hotas Warthog este o replică a stick-ului de zbor din avionul de luptă A-10C al Forțelor Aeriene ale SUA. Thrustmaster Hotas Warthog este soluția ideală pentru simulatoarele de zbor și nu doar atunci când pilotați un avion de luptă A-10 Thunderbolt. Baza replicii controlerului unui luptător A-10C, mânerul, butoanele și alte elemente importante de comutare sunt realizate din metal și, prin urmare, sunt foarte stabile. Acest lucru promite multe ore de distracție. Acest sistem Hotas-Warthog este compatibil HID (Human Interface Device) și extrem de ușor de utilizat.

1.337,00 lei Pret
Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu) Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu)

Hori split pad compact (apricot red), gamepad (roșu)

HORI Split Pad Compact oferă o experiență de joc în modul portabil, care este comparabilă cu confortul unui controler profesionist. Este echipat cu stick-uri analogice convenabile și ușor de utilizat, pad direcțional și butoane de umăr. Caracteristicile avansate includ taste spate atribuibile, funcții turbo și multe altele. Minunat potrivit pentru o varietate de jocuri Nintendo Switch. Designul ergonomic al Split Pad Compact se potrivește perfect mâinilor, oferind confort și control maxim.

276,00 lei Pret
Controler compact cu fir nacon, gamepad Controler compact cu fir nacon, gamepad

Controler compact cu fir nacon, gamepad

Licențiat oficial pentru consolele PS4, controlerul compact cu fir Nacon vine cu o serie de caracteristici esențiale, inclusiv touchpad, motoare de vibrație și indicator luminos LED de stare a playerului. Include, de asemenea, butoane de acțiune cu pictograme și culori PlayStation, precum și butoane SHARE, OPTIONS și PS. Forma ergonomică și finisajul cauciucat oferă confort superior și aderență optimă pentru toate tipurile de jocuri, chiar și după sesiuni lungi de joc. Cu un cablu de 3 m, se potrivește perfect în orice configurație de joc din camera de zi. Dispune de o mufă pentru căști pentru o imersiune totală în jocurile tale preferate. Controlerul compact cu fir este, de asemenea, compatibil cu PC-ul (XInput) pentru și mai multă versatilitate.

218,00 lei Pret
Nacon revolution pro controller 3, gamepad Nacon revolution pro controller 3, gamepad

Nacon revolution pro controller 3, gamepad

Nacon Revolution Pro Controller 3 este un controler cu fir conceput special pentru jucătorii competitivi care caută performanță și confort. Are toate caracteristicile ergonomice ale gamei Revolution: bastoane asimetrice, butoane de acțiune și declanșatoare mai mari și compartimente cu două greutăți pentru o experiență cu adevărat personalizată. Interfața software inclusă pentru PC permite jucătorilor să creeze profiluri de joc personalizate: cartografiere completă a butoanelor, sensibilitate la stick și declanșare, motoare cu vibrații și multe altele. Cu acest controler cu fir, Nacon a stabilit un nou standard pentru jocurile competitive pe PS4. De asemenea, este complet compatibil cu jocurile pentru PC.

481,00 lei Pret
Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică) Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică)

Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (argint, gheață metalică)

Atingeți un nou nivel de joc cu controlerul cu fir îmbunătățit PowerA pentru Xbox Series X|S. Licențiat oficial de Xbox, are două butoane de jocuri avansate care pot fi programate rapid și la mijloc. Designul ergonomic, dispunerea intuitivă a butoanelor și inelele anti-fricțiune netede ca mătase din jurul fiecărui ministick vă permit să vă jucați confortabil și mai mult decât oricând. Jocurile preferate prind viață atunci când conectați căștile la mufa pentru căști stereo de 3,5 mm și simțiți motoarele de zgomot duale hiperrealiste în fiecare mână. Fie că este vorba de un ritm puternic, pulsatoriu sau de un tremur subtil, fiecare joc pare să pășim într-o lume cu totul nouă. Controlerul cu fir îmbunătățit include, de asemenea, un buton de Partajare intuitiv și ușor accesibil, un cadran pentru căști și dezactivare rapidă a microfonului. În plus, un cablu detașabil de 3 metri de înaltă calitate îți oferă libertatea de a te juca oriunde în cameră, iar mânerele texturate de pe spate fac din acest gamepad controlerul suprem pentru bătălii intense și sesiuni lungi de joc.

196,00 lei Pret
Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (verde măsliniu/negru, soldat) Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (verde măsliniu/negru, soldat)

Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (verde măsliniu/negru, soldat)

Atingeți un nou nivel de joc cu controlerul cu fir îmbunătățit PowerA pentru Xbox Series X|S. Licențiat oficial de Xbox, are două butoane de jocuri avansate care pot fi programate rapid și la mijloc. Designul ergonomic, dispunerea intuitivă a butoanelor și inelele anti-fricțiune netede ca mătase din jurul fiecărui ministick vă permit să vă jucați confortabil și mai mult decât oricând. Jocurile preferate prind viață atunci când conectați căștile la mufa pentru căști stereo de 3,5 mm și simțiți motoarele de zgomot duale hiperrealiste în fiecare mână. Fie că este vorba de un ritm puternic, pulsatoriu sau de un tremur subtil, fiecare joc pare să pășim într-o lume cu totul nouă. Controlerul cu fir îmbunătățit include, de asemenea, un buton de Partajare intuitiv și ușor accesibil, un cadran pentru căști și dezactivare rapidă a microfonului. În plus, un cablu detașabil de 3 metri de înaltă calitate îți oferă libertatea de a te juca oriunde în cameră, iar mânerele texturate de pe spate fac din acest gamepad controlerul suprem pentru bătălii intense și sesiuni lungi de joc.

223,00 lei Pret
Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (lavandă, vârtej de lavandă) Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (lavandă, vârtej de lavandă)

Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (lavandă, vârtej de lavandă)

Atingeți un nou nivel de joc cu controlerul cu fir îmbunătățit PowerA pentru Xbox Series X|S. Licențiat oficial de Xbox, are două butoane de jocuri avansate care pot fi programate rapid și la mijloc. Designul ergonomic, dispunerea intuitivă a butoanelor și inelele anti-fricțiune netede ca mătase din jurul fiecărui ministick vă permit să vă jucați confortabil și mai mult decât oricând. Jocurile preferate prind viață atunci când conectați căștile la mufa pentru căști stereo de 3,5 mm și simțiți motoarele de zgomot duale hiperrealiste în fiecare mână. Fie că este vorba de un ritm puternic, pulsatoriu sau de un tremur subtil, fiecare joc pare să pășim într-o lume cu totul nouă. Controlerul cu fir îmbunătățit include, de asemenea, un buton de Partajare intuitiv și ușor accesibil, un cadran pentru căști și dezactivare rapidă a microfonului. În plus, un cablu detașabil de 3 metri de înaltă calitate îți oferă libertatea de a te juca oriunde în cameră, iar mânerele texturate de pe spate fac din acest gamepad controlerul suprem pentru bătălii intense și sesiuni lungi de joc.

223,00 lei Pret
Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (negru/rosu, mass effect n7) Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (negru/rosu, mass effect n7)

Controler cu fir îmbunătățit powera pentru xbox series x|s, gamepad (negru/rosu, mass effect n7)

Atingeți un nou nivel de joc cu controlerul cu fir îmbunătățit PowerA pentru Xbox Series X|S. Licențiat oficial de Xbox, are două butoane de jocuri avansate care pot fi programate rapid și la mijloc. Designul ergonomic, dispunerea intuitivă a butoanelor și inelele anti-fricțiune netede ca mătase din jurul fiecărui ministick vă permit să vă jucați confortabil și mai mult decât oricând. Jocurile preferate prind viață atunci când conectați căștile la mufa pentru căști stereo de 3,5 mm și simțiți motoarele de zgomot duale hiperrealiste în fiecare mână. Fie că este vorba de un ritm puternic, pulsatoriu sau de un tremur subtil, fiecare joc pare să pășim într-o lume cu totul nouă. Controlerul cu fir îmbunătățit include, de asemenea, un buton de Partajare intuitiv și ușor accesibil, un cadran pentru căști și dezactivare rapidă a microfonului. În plus, un cablu detașabil de 3 metri de înaltă calitate îți oferă libertatea de a te juca oriunde în cameră, iar mânerele texturate de pe spate fac din acest gamepad controlerul suprem pentru bătălii intense și sesiuni lungi de joc.

223,00 lei Pret