Electrocasnice & Climatizare

Oferta Variata De Electrocasnice Climatizare la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)
Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160,  (albastru) Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160,  (albastru)

Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160, (albastru)

Fierul de calcat cu abur Braun TexStyle 7 Pro SI 7160 este echipat cu talpa 3D EloxalPlus pentru alunecare la 360°. Talpa concavă patentată asigură alunecare la 360° peste orice material, peste orice obstacol - chiar și înapoi. Nu te mai blochezi pe nasturi si buzunare. Combinația de 3000 de wați și puterea puternică de abur îndepărtează rapid și ușor chiar și ridurile persistente. Sistemul digital anti-picurare pune capăt petelor de apă și scurgerilor la călcare. Tehnologia digitală reglează temperatura mai eficient decât un termostat convențional. Oprirea automată de siguranță asigură că fierul de călcat cu abur este oprit automat dacă este lăsat în poziție verticală timp de 8 minute sau în poziție orizontală timp de 30 de secunde. Acest lucru nu numai că mărește siguranța, dar ajută și la economisirea energiei electrice. Cu turbo steam boost, zonele dificile, cum ar fi clapetele cu nasturi, gulerele și buzunarele pot fi acum călcate foarte ușor. Vârful de precizie îndepărtează rapid și eficient cutele mici din locurile greu accesibile. Debitul de abur poate fi crescut la 225 g/min. crește. Acesta este ideal pentru îndepărtarea rapidă și ușoară a cutelor de pe perdele și îmbrăcăminte suspendată prin abur vertical.

542,00 lei Pret
Aspirator de cenușă kärcher ad 4 premium (galben negru) Aspirator de cenușă kärcher ad 4 premium (galben negru)

Aspirator de cenușă kärcher ad 4 premium (galben negru)

Să stai lângă șemineu iarna sau să faci grătar pe balcon sau pe terasă vara - ambele sunt relaxare pură din viața de zi cu zi. Kärcher a lansat aspiratorul de cenușă AD 4 Premium pentru a facilita îndepărtarea reziduurilor de cenușă fără praf a doua zi. Aparatul este echipat cu un sistem de curățare a filtrului care asigură o putere de aspirație de lungă durată. Aspiratorul AD 4 Premium este un plus practic pentru aragazul de acasă sau grătarul cu cărbune. Cu acesta, cenușa și alte reziduuri pot fi îndepărtate cu ușurință și fără praf din șemineu. Dacă folosiți în schimb o mătură și o lopată, particulele fine se vor răspândi în toată camera. Și nici un aspirator vechi nu este la înălțime, deoarece filtrele s-ar înfunda rapid. Dispozitivul Kärcher, pe de altă parte, este certificat pentru aspirarea cenușii și este echipat cu un sistem de curățare a filtrului. La apăsarea unui buton, fluxul de aer se inversează, murdăria este suflată din filtru în recipient și puterea de aspirație crește din nou. Tubul de aspirație, recipientul de murdărie și toate celelalte părți ale aspiratorului care ar putea intra în contact cu reziduurile calde de cenușă sunt fabricate din metal sau material ignifug. Acest lucru vă permite să lucrați în siguranță cu dispozitivul. Când goliți recipientul de murdărie, nu intrați în contact cu cenușa: filtrele de murdărie pliate plate și grosiere sunt găzduite într-o casetă. Acesta poate fi îndepărtat cu o mișcare a încheieturii mâinii și eliminat. Datorită tubului de aspirație și duzei de podea, AD 4 Premium este, de asemenea, un aspirator uscat complet cu clasa de eficiență energetică A+.

698,00 lei Pret
Aspirator cilindru thomas cycloon hybrid familie și animale de companie (negru) Aspirator cilindru thomas cycloon hybrid familie și animale de companie (negru)

Aspirator cilindru thomas cycloon hybrid familie și animale de companie (negru)

Multe gospodării de animale au așteptat acest lucru. Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets este primul aspirator cu ciclon fără sac din lume care rezolvă cu adevărat cele mai importante două probleme cu care se confruntă proprietarii de animale de companie: 1. îndepărtarea puternică a părului de companie și 2. îndepărtarea completă a mirosurilor animalelor de companie. Datorită unei tehnologii speciale de antrenare bypass, dispozitivul are o putere de 1.700 de wați, ceea ce înseamnă că nimic nu stă în calea unei puteri de aspirație extrem de eficiente. Chiar și cei care suferă de alergii pot respira ușurați: cutia de filtru inovatoare THOMAS cu dublă cameră ZYKLON separă părul de animale și praful grosier de praful fin alergenic. Datorită tehnologiei de îndepărtare și blocare ușoară, easyBOX poate fi golit deosebit de ușor și igienic. Murdăria și praful sunt legate în apă și nu mai pot scăpa în aerul încăperii. Chiar și mirosurile neplăcute nu sunt doar acoperite,

1.296,00 lei Pret
Bestron asw602, crep maker (galben) Bestron asw602, crep maker (galben)

Bestron asw602, crep maker (galben)

Cu aparatul de crepe Bestron ASW602, puteți face crêpe, galete și clătite în cel mai scurt timp. Temperatura este setată cu ajutorul unui control rotativ. Apoi pur și simplu puneți aluatul pe farfuria mare de 30 cm, întindeți-l cu spirala de lemn, neteziți-l și coaceți-l scurt pe ambele părți - desertul perfect este gata. Curățarea după utilizare este rapidă și ușoară datorită stratului antiaderent.

149,00 lei Pret