Mouse Pad

Oferta Variata De Mouse Pad la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 67 produse.

Se afiseaza 1-48 din 67 produs(e)
Mouse pad pentru gaming steelseries qck prism cloth 3xl (negru) Mouse pad pentru gaming steelseries qck prism cloth 3xl (negru) -21%
  • -21%

Mouse pad pentru gaming steelseries qck prism cloth 3xl (negru)

Seria QcK Prism Cloth are aceeași țesătură emblematică microțesată ca și mousepad-urile QcK. În plus, mouse pad-urile din această serie au iluminare RGB dinamică pentru efecte și notificări. De la efecte de iluminare controlate prin clic la spectacole de lumini complexe, duceți configurația de joc la nivelul următor cu PrismSync. Baza din cauciuc rezistentă, anti-alunecare, previne mișcarea nedorită și oferă o bază solidă pentru cele mai încălzite sesiuni de joc.

384,73 lei Pret de baza 487,00 lei Pret
Mouse pad pentru jocuri mad catz g.lide 21 (negru) Mouse pad pentru jocuri mad catz g.lide 21 (negru) -21%
  • -21%

Mouse pad pentru jocuri mad catz g.lide 21 (negru)

Designul mouse-ului pentru gaming Mad Catz GLIDE 21 se bazează pe materiale hibride avansate, oferind o experiență de alunecare lină și o precizie de urmărire de neegalat pentru orice mouse de gaming cu DPI ridicat. Suprafața mare nu este doar rezistentă la lichide, dar oferă și un confort incredibil în timpul sesiunilor lungi. Mad Catz GLIDE 21 este un echipament de gaming fără precedent pentru jocuri fără precedent.

114,55 lei Pret de baza 145,00 lei Pret
Surf. rgb, mouse pad pentru jocuri Surf. rgb, mouse pad pentru jocuri -21%
  • -21%

Surf. rgb, mouse pad pentru jocuri

Mouse Pad-ul Mad Catz SURF RGB Gaming are o țesătură care îmbunătățește precizia, o suprafață generoasă de 900 x 300 mm, rezistență la abraziune și apă și este închisă de iluminare RGB ultra-luminoasă cu 2 zone. SURF RGB nu oferă doar cel mai precis control, ci și o experiență de joc fenomenală și elegantă.

218,04 lei Pret de baza 276,00 lei Pret
Mouse pad pentru jocuri razer gigantus v2 (negru, 3xl) Mouse pad pentru jocuri razer gigantus v2 (negru, 3xl) -21%
  • -21%

Mouse pad pentru jocuri razer gigantus v2 (negru, 3xl)

Fă-o mare cu finisajul din microfibră texturată a lui Razer Gigantus V2. Îmbunătățiți-vă jocul în fața concurenței cu leagăne fluide și țintire precisă în pixeli, în timp ce mouse pad-ul moale este ușor la încheietura mâinii. Materialul este optimizat pentru toți senzorii mouse-ului pentru urmărirea precisă a pixelilor și timpii de răspuns perfecti, astfel încât mouse-ul trece peste pad și mai repede și permite mișcări rapide și fluide. Cu o grosime de 4 mm, mouse pad-ul rămâne frumos și neted chiar și pe suprafețe neuniforme.

221,99 lei Pret de baza 281,00 lei Pret
Endorfy cordura speed ​​​​l, mouse pad pentru gaming (negru) Endorfy cordura speed ​​​​l, mouse pad pentru gaming (negru) -21%
  • -21%

Endorfy cordura speed ​​​​l, mouse pad pentru gaming (negru)

Cordura Speed ​​​​L de la ENDORFY este un mouse pad robust pentru gaming, realizat din material durabil CORDURA®, care a fost folosit, printre altele, pentru îmbrăcăminte militară, de ani de zile. Suprafața sa hidrofugă oferă control complet la setări de sensibilitate ridicată până la medie. Datorită părții inferioare anti-alunecare, își păstrează poziția pe birou chiar și în situații agitate.

97,17 lei Pret de baza 123,00 lei Pret
Endorfy cordura speed ​​​​xl, mouse pad pentru gaming (negru) Endorfy cordura speed ​​​​xl, mouse pad pentru gaming (negru) -21%
  • -21%

Endorfy cordura speed ​​​​xl, mouse pad pentru gaming (negru)

Cordura Speed ​​​​XL de la ENDORFY este un mouse pad robust pentru gaming, fabricat din material durabil CORDURA®, care a fost folosit, printre altele, pentru îmbrăcăminte militară, de ani de zile. Suprafața sa hidrofugă oferă control complet la setări de sensibilitate ridicată până la medie. Datorită părții inferioare anti-alunecare, își păstrează poziția pe birou chiar și în situații agitate.

143,78 lei Pret de baza 182,00 lei Pret
Mouse pad pentru gaming steelseries qck xxl (negru) Mouse pad pentru gaming steelseries qck xxl (negru) -21%
  • -21%

Mouse pad pentru gaming steelseries qck xxl (negru)

Mouse pad-ul extra-larg SteelSeries QcK XXL oferă utilizatorului proprietăți de alunecare precise și netede printr-o combinație de material de înaltă calitate și o suprafață texturată optimizată. Baza din cauciuc anti-alunecare special dezvoltată previne alunecarea neintenționată a plăcuței, indiferent de suprafața pe care se află.

141,41 lei Pret de baza 179,00 lei Pret