Mouse Pad

Oferta Variata De Mouse Pad la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 66 produse.

Se afiseaza 1-48 din 66 produs(e)
Mouse Pad pentru gaming SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL (negru) Mouse Pad pentru gaming SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL (negru)

Mouse Pad pentru gaming SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL (negru)

Seria QcK Prism Cloth are aceeași țesătură emblematică microțesată ca și mousepad-urile QcK. În plus, mouse pad-urile din această serie au iluminare RGB dinamică pentru efecte și notificări. De la efecte de iluminare controlate prin clic la spectacole de lumini complexe, duceți configurația de joc la nivelul următor cu PrismSync. Baza din cauciuc rezistentă, anti-alunecare, previne mișcarea nedorită și oferă o bază solidă pentru cele mai încălzite sesiuni de joc.

495,00 lei Pret
SURF. RGB, mouse pad pentru jocuri SURF. RGB, mouse pad pentru jocuri

SURF. RGB, mouse pad pentru jocuri

Mouse Pad-ul Mad Catz SURF RGB Gaming are o țesătură care îmbunătățește precizia, o suprafață generoasă de 900 x 300 mm, rezistență la abraziune și apă și este închisă de iluminare RGB ultra-luminoasă cu 2 zone. SURF RGB nu oferă doar cel mai precis control, ci și o experiență de joc fenomenală și elegantă.

280,00 lei Pret
Mouse Pad pentru jocuri Razer Gigantus V2 (negru, 3XL) Mouse Pad pentru jocuri Razer Gigantus V2 (negru, 3XL)

Mouse Pad pentru jocuri Razer Gigantus V2 (negru, 3XL)

Fă-o mare cu finisajul din microfibră texturată a lui Razer Gigantus V2. Îmbunătățiți-vă jocul în fața concurenței cu leagăne fluide și țintire precisă în pixeli, în timp ce mouse pad-ul moale este ușor la încheietura mâinii. Materialul este optimizat pentru toți senzorii mouse-ului pentru urmărirea precisă a pixelilor și timpii de răspuns perfecti, astfel încât mouse-ul trece peste pad și mai repede și permite mișcări rapide și fluide. Cu o grosime de 4 mm, mouse pad-ul rămâne frumos și neted chiar și pe suprafețe neuniforme.

285,00 lei Pret
Mouse Pad pentru jocuri Razer Goliathus Chroma 3XL (negru) Mouse Pad pentru jocuri Razer Goliathus Chroma 3XL (negru)

Mouse Pad pentru jocuri Razer Goliathus Chroma 3XL (negru)

Cel mai bine vândut mouse pad pentru gaming de la Razer, alimentat de Razer Chroma RGB, este acum disponibil în 3XL - pentru a evidenția fiecare victorie cu un spectru fascinant de culori. Jocul strălucește într-o splendoare complet nouă, în timp ce mouse-ul alunecă peste Razer Goliathus Chroma 3XL cu viteză și precizie. Suprafața sa din pânză micro-texturată asigură viteză și control maxim și transformă fiecare mișcare a mouse-ului în mișcări precise ale cursorului. Formatul 3XL este suficient de mare pentru o masă întreagă - ideal pentru cei care preferă valori DPI mai mici sau pur și simplu doresc mai mult spațiu pentru manevrele mouse-ului fără a sacrifica iluminarea RGB elegantă pentru configurarea lor. 16,8 milioane de culori, nenumărate modele și efecte de iluminare dinamice în timpul jocului adaugă și mai multă imersiune cu cel mai mare sistem de iluminare din lume pentru dispozitive de jocuri, permițând sincronizarea perfectă a culorilor tuturor dispozitivelor compatibile cu Razer Chroma. Indiferent dacă este sensibilitate ridicată sau scăzută, senzor laser sau optic, Razer Goliathus Chroma 3XL asigură întotdeauna urmărire 100% fiabilă și control deplin asupra jocului. Și datorită bazei sale din cauciuc anti-alunecare, mouse pad-ul rămâne întotdeauna ferm și sigur pe masă - chiar și cu mișcări agitate și bruște în cele mai intense sesiuni. Cu Razer Goliathus Chroma 3XL, urmărirea 100% fiabilă și controlul deplin asupra jocului sunt întotdeauna garantate. Și datorită bazei sale din cauciuc anti-alunecare, mouse pad-ul rămâne întotdeauna ferm și sigur pe masă - chiar și cu mișcări agitate și bruște în cele mai intense sesiuni. Cu Razer Goliathus Chroma 3XL, urmărirea 100% fiabilă și controlul deplin asupra jocului sunt întotdeauna garantate. Și datorită bazei sale din cauciuc anti-alunecare, mouse pad-ul rămâne întotdeauna ferm și sigur pe masă - chiar și cu mișcări agitate și bruște în cele mai intense sesiuni.

635,00 lei Pret
ENDORFY Cordura Speed ​​​​L, mouse pad pentru gaming (negru) ENDORFY Cordura Speed ​​​​L, mouse pad pentru gaming (negru)

ENDORFY Cordura Speed ​​​​L, mouse pad pentru gaming (negru)

Cordura Speed ​​​​L de la ENDORFY este un mouse pad robust pentru gaming, realizat din material durabil CORDURA®, care a fost folosit, printre altele, pentru îmbrăcăminte militară, de ani de zile. Suprafața sa hidrofugă oferă control complet la setări de sensibilitate ridicată până la medie. Datorită părții inferioare anti-alunecare, își păstrează poziția pe birou chiar și în situații agitate.

150,00 lei Pret
ENDORFY Cordura Speed ​​​​XL, mouse pad pentru gaming (negru) ENDORFY Cordura Speed ​​​​XL, mouse pad pentru gaming (negru)

ENDORFY Cordura Speed ​​​​XL, mouse pad pentru gaming (negru)

Cordura Speed ​​​​XL de la ENDORFY este un mouse pad robust pentru gaming, fabricat din material durabil CORDURA®, care a fost folosit, printre altele, pentru îmbrăcăminte militară, de ani de zile. Suprafața sa hidrofugă oferă control complet la setări de sensibilitate ridicată până la medie. Datorită părții inferioare anti-alunecare, își păstrează poziția pe birou chiar și în situații agitate.

190,00 lei Pret