Rack Hard-disk

Oferta Variata De Rack Hard-disk la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 293 produse.

Se afiseaza 1-48 din 293 produs(e)
Raidsonic icy box ib-3810-c31 - hard drive array Raidsonic icy box ib-3810-c31 - hard drive array

Raidsonic icy box ib-3810-c31 - hard drive array

Există o mulțime de spațiu de stocare aici Spațiu de stocare superlativ! Această carcasă SINGĂ externă deține un total de zece hard disk-uri SATA I/II/III, pe care le puteți porni și opri individual printr-un comutator și, de asemenea, le puteți bloca individual cu o blocare a unității. Performanța bună a carcasei se datorează, pe de o parte, celor două ventilatoare active din interior, care disipează excelent căldura de funcționare. Prizele de aer de pe ușile compartimentelor de unitate și mult oțel în și pe carcasă în sine contribuie, de asemenea, la proprietăți bune de răcire.

Raidsonic icy box ib-553ssk - storage drive cage Raidsonic icy box ib-553ssk - storage drive cage

Raidsonic icy box ib-553ssk - storage drive cage

Acest backplane HDD este bine dovedit în serviciul extrem de greu de la server. Chiar și cu cele mai mari rate de transfer, funcționează foarte bine.

În consecință, este elaborat controlul temperaturii. Piesele din aluminiu disipă căldura. Ventilatorul de 80 mm funcționează fiabil și silențios. Dacă este necesar, este ușor de îndepărtat sau atașat, fără unelte necesare. În cazul unei temperaturi prea ridicate există semnale optice și acustice.

Toate piesele mobile sunt dispuse pentru cea mai puternică tensiune. Tăvile și mecanismul lor de blocare sunt extrem de potrivite. Ele alunecă fără rezistență. Piesele din aluminiu sunt electrolustruite.