Accesorii si incarcatoare

Oferta Variata De Accesorii si Incarcatoare Auto la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)
Suport pentru parbriz ansmann smart magnet (negru) Suport pentru parbriz ansmann smart magnet (negru)

Suport pentru parbriz ansmann smart magnet (negru)

Cu suportul Ansmann Smart Magnet pentru parbriz, puteți atașa ușor, rapid și ușor un smartphone la parbrizul vehiculului. Plăcile magnetice sunt pur și simplu lipite pe smartphone sau într-o husă de protecție și este gata de funcționare.

56,00 lei Pret
FISCHER sacoș pentru bicicletă curier, coș/geantă pentru bicicletă (negru) FISCHER sacoș pentru bicicletă curier, coș/geantă pentru bicicletă (negru)

FISCHER sacoș pentru bicicletă curier, coș/geantă pentru bicicletă (negru)

Geanta de curierat de la FISCHER este potrivită pentru atașarea pe partea laterală a portbagajului. este format dintr-o prelata rezistenta la uzura, impermeabila si este dotata cu reflectoare de siguranta. Mărimea poate fi ajustată cu închiderea rolei. Datorita curelei de umar detasabila, poate fi folosita si ca geanta de umar. Benzile reflectorizante pe lateral sporesc siguranta rutiera.

74,00 lei Pret
Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru) Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru)

Încărcător rapid pentru mașină goobay dual USB USB-C PD (livrare energie) (negru)

Încărcătorul rapid pentru mașină dual USB goobay USB-C PD (Power Delivery) cu 27W (12/24V) potrivit pentru dispozitive cu USB-C (Power Delivery) precum iPhone 12. Încărcătorul în format mini încarcă două dispozitive în același timp pe brichetă prin USB-A sau USB-C. Încărcătorul rapid a fost dezvoltat special pentru iPhone și iPad Apple. Datorita designului sau extrem de compact, adaptorul de incarcare dispare aproape complet in bricheta. Dar poate fi îndepărtat cu ușurință din nou cu vârful degetelor. O electronică de protecție integrată securizează dispozitivele conectate și oferă protecție multiplă împotriva supracurentului, supraîncărcării, supraîncălzirii.

46,00 lei Pret
Ansmann In-Car-Charger CC105, încărcător (negru) Ansmann In-Car-Charger CC105, încărcător (negru)

Ansmann In-Car-Charger CC105, încărcător (negru)

Încărcătorul USB pentru mașină CC105 de la ANSMANN cu port USB și putere de 5 wați oferă soluția ideală de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive USB. Dispozitivul este optimizat și încărcat în siguranță datorită controlului inteligent de încărcare și tehnologiei Multisafe.

20,00 lei Pret