Sisteme de navigatie

Oferta Variata De Sisteme de Navigatie la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-47 din 47 produs(e)
Garmin dezlcam lgv710, sistem de navigație (negru) Garmin dezlcam lgv710, sistem de navigație (negru)

Garmin dezlcam lgv710, sistem de navigație (negru)

Navigația prin satelit Garmin dezlCam LGV710 oferă trasee specifice vehiculului și sfaturi de traseu bazate pe dimensiunile și greutatea camionului. Sistemul de navigație oferă recomandări strategice pentru realimentarea și pauzele de conducere, printre altele, și vă sprijină cu planificarea inovatoare a sosirii. Sosirea se desfășoară ca un ceasornic datorită vederii aeriene a destinației cu marcaje ale zonelor de încărcare și intrărilor pentru camioane. După configurarea unui profil de vehicul, veți primi informații și avertismente despre zonele de mediu de pe traseu. Ecranul tactil luminos de 7 inchi oferă o imagine clară, de înaltă rezoluție. Puteți afișa direct traseele care sunt populare în rândul altor șoferi pe distanțe lungi pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună chiar și în zone necunoscute. De asemenea, afișează cu ușurință traseul complet, permițându-vă să setați cele mai bune opriri pentru realimentare, pauze și înnoptări. Datele Truck Parking Europe pot fi folosite pentru a găsi locuri de parcare pentru camioane de-a lungul traseului. Pur și simplu filtrați datele în funcție de facilitățile preferate, cum ar fi WLAN, dușuri, nivelul de securitate și multe altele. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la volan și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi, fără a fi nevoie de un computer. Camera de bord integrată înregistrează continuu Videoclip HD 1080p cu un câmp vizual de 140 de grade și salvează automat înregistrările atunci când este detectat un accident. Datele GPS arată când și unde au avut loc incidentele,

Garmin drivesmart 66 mt-s, sistem de navigație Garmin drivesmart 66 mt-s, sistem de navigație

Garmin drivesmart 66 mt-s, sistem de navigație

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de condus cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6 inchi. Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6 inchi nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, precum precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului, puteți afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu, următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

Antenă kathrein bzd40(gri) Antenă kathrein bzd40(gri)

Antenă kathrein bzd40(gri)

Kathrein BZD40 este o antenă pentru utilizare în aer liber, cu un design atractiv și care economisește spațiu. Poate fi conectat printr-un conector F și are un amplificator integrat. BZD40 este proiectat pentru polarizare orizontală și verticală și poate fi montat cu ușurință pe un perete, balcon sau stâlp.

Sistem de navigație tomtom go expert 6(negru, europa, wlan) Sistem de navigație tomtom go expert 6(negru, europa, wlan)

Sistem de navigație tomtom go expert 6(negru, europa, wlan)

Ecranul Tomtom GO Expert 6 HD cu o rezoluție de 1280 x 720 oferă o imagine de ansamblu clară a fiecărui traseu. Este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Datorită rutelor specifice pentru dimensiunile, greutatea, sarcina și viteza maximă a vehiculului, se evită trasee nepotrivite vehiculului. Acum și cu rute blocate în orașe, precum și tunel ADR și restricții de clasă ONU. Primiți alerte precise, în timp real, cu privire la restricții precum zonele cu emisii scăzute, înălțimile podurilor și drumurile cu taxă. Se poate adapta cu ușurință traseul la toate cerințele. Și puteți vedea restricții chiar dacă nu aveți o rută activă planificată în acest moment. Deci știi mereu la ce să te aștepți. Datorită interfeței de utilizator clare și vizualizării moderne a hărții, puteți vedea rapid și ușor informațiile necesare. În plus, GO Expert 6 oferă un sunet remarcabil pentru o navigare clară. Difuzorul puternic ascunde zgomotul vehiculelor mari și autostrăzilor - astfel încât să fiți mai în siguranță pe drum.

Sistem de navigație garmin dezl lgv710(negru) Sistem de navigație garmin dezl lgv710(negru)

Sistem de navigație garmin dezl lgv710(negru)

Garmin dēzl LGV710 Navi oferă trasee specifice vehiculului și sfaturi de traseu bazate pe dimensiunile și greutatea camionului. Sistemul de navigație oferă recomandări strategice pentru realimentarea și pauzele de conducere, printre altele, și vă sprijină cu planificarea inovatoare a sosirii. Sosirea se desfășoară ca un ceasornic datorită vederii aeriene a destinației cu marcaje ale zonelor de încărcare și intrărilor pentru camioane. După configurarea unui profil de vehicul, veți primi informații și avertismente despre zonele de mediu de pe traseu. Ecranul tactil luminos de 7" oferă o imagine clară, de înaltă rezoluție. Puteți afișa direct traseele care sunt populare în rândul altor șoferi pe distanțe lungi pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună chiar și în zone necunoscute. De asemenea, afișează cu ușurință traseul complet, permițându-vă să setați cele mai bune opriri pentru realimentare, pauze și înnoptări. Datele Truck Parking Europe pot fi folosite pentru a găsi locuri de parcare pentru camioane de-a lungul traseului. Pur și simplu filtrați datele în funcție de facilitățile preferate, cum ar fi WLAN, dușuri, nivelul de securitate și multe altele. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la conducere și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi fără a fi nevoie de un computer. Dușuri, nivel de securitate și multe altele mai mult. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la volan și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și soft ware la zi fără a fi nevoie de un computer. Dușuri, nivel de securitate și multe altele. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la conducere și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi fără a fi nevoie de un computer.

Garmin drivesmart 66 mt-d, sistem de navigație (negru, europa, cu receptor dab) Garmin drivesmart 66 mt-d, sistem de navigație (negru, europa, cu receptor dab)

Garmin drivesmart 66 mt-d, sistem de navigație (negru, europa, cu receptor dab)

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de condus cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6 inchi. Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6 inchi nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, precum precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta, după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului se pot afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

Garmin drive 52 eu mt-s, sistem de navigație Garmin drive 52 eu mt-s, sistem de navigație

Garmin drive 52 eu mt-s, sistem de navigație

Meniurile simple, intuitive și hărțile ușor de utilizat fac să fie o plăcere de utilizat. Indicațiile pas cu pas sunt ușor de citit pe ecranul tactil luminos de 5 inchi al Garmin Drive 52. Datorită hărților detaliate preinstalate pentru Europa (46 de țări), informații live despre trafic și alte funcții utile de asistență pentru șofer, acest sistem de navigație este un însoțitor excelent atunci când călătoriți sau în naveta zilnică la serviciu. Blocajele sau traficul lent nu mai sunt o problemă. Cu informații despre trafic Live Traffic, sunt sugerate rute alternative, astfel încât șantierele de construcții sau accidentele de pe traseu să poată fi evitate și evitate cu ușurință. Alte servicii în timp real vă ajută să ajungeți mai relaxat și să economisiți timp la parcare. Cu aplicația Smartphone Link primiți rapoarte de trafic, informații radar și prognoze meteo actuale.

Garmin etrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, europa) Garmin etrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, europa)

Garmin etrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, europa)

eTrex 22x este la fel de ușor de utilizat, durabil și accesibil pe cât te-ai așteptat de la întreaga linie de dispozitive GPS portabile eTrex. Fie că quad, bicicletă, barca sau drumeții - acest dispozitiv este însoțitorul ideal. A fost echipat cu un afișaj color optimizat de 2,2 inchi cu 65.000 de culori, care este ușor de citit chiar și în lumina soarelui. Datorită durabilității și rezistenței la apă, acest dispozitiv portabil sfidează și elementele. Hărțile TopoActive Europe capabile de rutare sunt deja preinstalate pentru navigare. Aceste hărți includ drumuri și trasee pentru a ajuta la descoperirea zonelor îndepărtate. Acum vă cunoașteți dintr-o privire împrejurimile dvs., de exemplu, căile navigabile, caracteristicile naturale cum ar fi clădirile, granițele internaționale și multe altele. Seria eTrex folosește atât sistemele de satelit GPS, cât și GLONASS. Acest lucru permite o poziționare mai bună chiar și în medii mai dificile decât atunci când utilizați numai GPS.

Garmin edge explore 2, sistem de navigație (argintiu/negru, usb-c) Garmin edge explore 2, sistem de navigație (argintiu/negru, usb-c)

Garmin edge explore 2, sistem de navigație (argintiu/negru, usb-c)

Fiți pregătiți pentru cele mai frumoase tururi cu bicicleta: Edge Explore 2 le găsește și, dacă doriți, chiar raportează drumurile aglomerate. Cu diferite profiluri de activitate, sunteți pregătit pentru fiecare cursă - chiar dacă începeți cu bicicleta electrică. Edge Explore 2 oferă navigație special adaptată pentru bicicliști și durează până la 16 ore chiar și în cazul utilizării intensive. Numeroase funcții ajută la urmărirea traseului și a evenimentelor acestuia și pentru a putea reacționa: Edge Explore 2 arată o creștere sau o înclinare, oferă indicații pas cu pas și recalculează rutele din nou și din nou. Edge Explore 2 impresionează prin alarma pentru bicicletă și detectarea accidentelor, este certificat IPX7 și afișează notificări de la dispozitivul asociat, astfel încât să rămâneți mereu conectat.

Tomtom navigatoare Tomtom navigatoare

Tomtom navigatoare

Ecranul HD al Tomtom GO Expert 5 cu o rezoluție de 480 x 854 oferă o imagine de ansamblu clară a fiecărui traseu. Este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Datorită rutelor specifice pentru dimensiunile, greutatea, sarcina și viteza maximă a vehiculului, se evită trasee nepotrivite vehiculului. Acum și cu rute blocate în orașe, precum și tunel ADR și restricții de clasă ONU. Primiți alerte precise, în timp real, cu privire la restricții precum zonele cu emisii scăzute, înălțimile podurilor și drumurile cu taxă. Se poate adapta cu ușurință traseul la toate cerințele. Și puteți vedea restricții chiar dacă nu aveți o rută activă planificată în acest moment. Deci știi mereu la ce să te aștepți. Datorită interfeței de utilizator clare și vizualizării moderne a hărții, puteți vedea rapid și ușor informațiile necesare. În plus, GO Expert 5 oferă un sunet remarcabil pentru o navigare clară. Difuzorul puternic ascunde zgomotul vehiculelor mari și autostrăzilor - astfel încât să fiți mai în siguranță pe drum.

Garmin Camper 780 + BC 40, sistem de navigație (Hărți: Europa) Garmin Camper 780 + BC 40, sistem de navigație (Hărți: Europa)

Garmin Camper 780 + BC 40, sistem de navigație (Hărți: Europa)

Navigație prin satelit pentru camping cu afișaj din sticlă multi-touch de 6,95 inchi (17,7 cm). Afișajul din sticlă de 6,95" fără cadru de înaltă rezoluție asigură o lizibilitate excelentă, hărți de navigație 3D pentru o orientare rapidă și interfață cu utilizatorul clară pentru o operare tactilă deosebit de ușoară. Camper 780 calculează cele mai bune rute în funcție de dimensiunea și greutatea rulotei sau rulotei. A comutarea rapidă între mașină, rulotă și rulotă este posibilă prin diferite profiluri.Sistemul de navigație primește informații automate despre trafic prin receptorul DAB integrat, astfel încât să puteți utiliza informațiile de trafic Garmin imediat scoase din cutie.Receptorul este, de asemenea, compatibil cu TMC. informații despre trafic dacă nu poate fi recepționat niciun semnal DAB. Mulțumită asistenței pentru șofer, primiți informații despre înclinații/pantele, curbele ascuțite, limitele de greutate și înălțime, camerele de viteză și semafor și multe altele. Profiluri de altitudine detaliate și informații de altitudine pentru ruta curentă poate fi afișată și prin ecran împărțit.