Filre (6 products)

Pret

570,00 lei - 1.215,00 lei

Sisteme de navigatie

Oferta Variata De Sisteme de Navigatie la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB) Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de condus cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6 inchi. Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6 inchi nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, precum precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta, după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului se pot afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

1.203,00 lei Pret
Garmin Drive 52 EU MT-S, sistem de navigație Garmin Drive 52 EU MT-S, sistem de navigație

Garmin Drive 52 EU MT-S, sistem de navigație

Meniurile simple, intuitive și hărțile ușor de utilizat fac să fie o plăcere de utilizat. Indicațiile pas cu pas sunt ușor de citit pe ecranul tactil luminos de 5 inchi al Garmin Drive 52. Datorită hărților detaliate preinstalate pentru Europa (46 de țări), informații live despre trafic și alte funcții utile de asistență pentru șofer, acest sistem de navigație este un însoțitor excelent atunci când călătoriți sau în naveta zilnică la serviciu. Blocajele sau traficul lent nu mai sunt o problemă. Cu informații despre trafic Live Traffic, sunt sugerate rute alternative, astfel încât șantierele de construcții sau accidentele de pe traseu să poată fi evitate și evitate cu ușurință. Alte servicii în timp real vă ajută să ajungeți mai relaxat și să economisiți timp la parcare. Cu aplicația Smartphone Link primiți rapoarte de trafic, informații radar și prognoze meteo actuale.

670,00 lei Pret
Garmin eTrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, Europa) Garmin eTrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, Europa)

Garmin eTrex 22x, sistem de navigație (negru/albastru închis, Europa)

eTrex 22x este la fel de ușor de utilizat, durabil și accesibil pe cât te-ai așteptat de la întreaga linie de dispozitive GPS portabile eTrex. Fie că quad, bicicletă, barca sau drumeții - acest dispozitiv este însoțitorul ideal. A fost echipat cu un afișaj color optimizat de 2,2 inchi cu 65.000 de culori, care este ușor de citit chiar și în lumina soarelui. Datorită durabilității și rezistenței la apă, acest dispozitiv portabil sfidează și elementele. Hărțile TopoActive Europe capabile de rutare sunt deja preinstalate pentru navigare. Aceste hărți includ drumuri și trasee pentru a ajuta la descoperirea zonelor îndepărtate. Acum vă cunoașteți dintr-o privire împrejurimile dvs., de exemplu, căile navigabile, caracteristicile naturale cum ar fi clădirile, granițele internaționale și multe altele. Seria eTrex folosește atât sistemele de satelit GPS, cât și GLONASS. Acest lucru permite o poziționare mai bună chiar și în medii mai dificile decât atunci când utilizați numai GPS.

996,00 lei Pret