Suntem echipa care administreaza site-ul de comert electronic www.topprice.ro care are in acest moment peste 250.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si Electrocasnice.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor.

Facilitati

Cautam continuu solutii si dezvoltam si sa implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul si produsul dorit.
- Notificare Email: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
- Stocuri ONLINE: Am implementat afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real.
- Timp exact de livrare: Se afiseaza in timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului in functie de momentul cand se face comanda si de metoda de livrare.
- Costuri de livrare unic.
- Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru tine.
- Comanda online: Am redus comanda online la numai 3 pasi care se parcurg rapid. Comenzile se preiau foarte rapid !

Dragi clienti, va multumim sincer pentru increderea dumneavoastra, punem mare pret pe acest lucru si vom incerca continuu sa fim mai buni.