Filtre (13 products)

Pret

240,00 lei - 3.465,00 lei

Numărul de porturi HDMI

Sound bar

Oferta Variata De Sound Bar la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Creative stage air v2, bară de sunet (negru, bluetooth, usb-a, usb-c, mufă) Creative stage air v2, bară de sunet (negru, bluetooth, usb-a, usb-c, mufă) -21%
  • -21%

Creative stage air v2, bară de sunet (negru, bluetooth, usb-a, usb-c, mufă)

Proiectat special pentru medii precum biroul, Creative Stage Air V2 este proiectat pentru a se potrivi fără efort într-o configurație existentă, cu dezordine minimă. Această bară de sunet mică, dar puternică pentru computer, oferă atât audio digital USB de înaltă calitate, cât și opțiuni wireless Bluetooth 5.3 pentru versatilitate. De asemenea, oferă până la 6 ore de autonomie a bateriei, astfel încât să puteți prelua muzică oriunde în casă, fără a fi legat de o sursă de alimentare. Reglat special pentru a oferi un sunet uimitor în ciuda designului său compact, Creative Stage Air V2 scoate în evidență tot ce este mai bun în filme, jocuri și muzică.

200,66 lei Pret de baza 254,00 lei Pret
JBL Bar 5.0 Multibeam, Soundbar (negru, WLAN, Bluetooth) JBL Bar 5.0 Multibeam, Soundbar (negru, WLAN, Bluetooth) -21%
  • -21%

JBL Bar 5.0 Multibeam, Soundbar (negru, WLAN, Bluetooth)

Începem. JBL Bar 300 all-in-one transformă următoarea seară de film și TV într-o experiență reală și duce experiența de joc la următorul nivel. Tehnologiile MultiBeam și Dolby Atmos oferă un sunet surround 3D vibrant, iar tehnologia PureVoice optimizează claritatea vocii, astfel încât să nu pierdeți niciun cuvânt. Dacă vrei să te relaxezi cu muzică sau cu un podcast, poți alege dintre peste 300 de servicii de streaming și poți folosi serviciile integrate precum AirPlay, Alexa MRM sau Chromecast Built-in.

1.224,50 lei Pret de baza 1.550,00 lei Pret