Camere de supraveghere

Oferta Variata De Camere Supraveghere la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Camera de exterior bosch smart home eyes, camera de retea (argint) Camera de exterior bosch smart home eyes, camera de retea (argint)

Camera de exterior bosch smart home eyes, camera de retea (argint)

Camera de exterior Eyes de la Bosch Smart Home combină supravegherea fiabilă a proprietății cu iluminatul exterior atmosferic. Indiferent unde te afli - cu camera de exterior Eyes ești mereu în imaginea a ceea ce se întâmplă prin casă. Camera inteligentă, de înaltă rezoluție, poate fi instalată pur și simplu în locul unei lumini exterioare, nu sunt necesare conexiuni speciale. Odată instalat, urmărește împrejurimile și vă oferă imagini excelente prin intermediul aplicației. Datorită senzorilor inteligenți, camera nu reacționează la mișcările copacilor sau animalelor de companie. Înregistrează doar evenimente care contează cu adevărat. În plus, poate fi folosit ca sistem de interfon. Și datorită designului său sofisticat, decupează și o figură fină ca lumină de exterior!

1.485,00 lei Pret
Foscam G4C, camera de supraveghere Foscam G4C, camera de supraveghere

Foscam G4C, camera de supraveghere

Foscam G4C este o cameră de securitate cu senzor de lumină stelară pentru exterior, care luminează zona și înregistrează video atunci când senzorul de mișcare este declanșat. Noua tehnologie inteligentă de detectare a oamenilor poate detecta activitățile umane, evitând alarmele false cauzate de insectele zburătoare, de animalele de companie în mișcare sau de alte obiecte. Dacă este detectat un posibil pericol, veți fi informat prin notificare push. Camera Foscam G4C are o funcție de vedere pe timp de noapte color, o deschidere F/1.65 și o lumină auxiliară caldă integrată. Această cameră de supraveghere cu 2 faruri încorporate și LED-uri IR oferă nu numai o viziune excelentă pe timp de noapte, ci și iluminare exterioară. Raza de viziune pe timp de noapte a culorilor este de până la 20 m. Camera Foscam G4C dispune de WiFi dual-band, care reduce timpul de conectare și simplifică procesul de configurare. Conectarea la o rețea de 5 GHz întărește conexiunea, prevenind în același timp interferența semnalului. G4P este compatibil cu Amazon Alexa. Cu această abilitate, este posibil să îi instruiți pe Alexa să transmită în direct videoclipuri de la cameră către un dispozitiv Amazon compatibil. Datorită slotului pentru card MicroSD integrat, videoclipurile sau fotografiile pot fi stocate și pe cardul MicroSD de până la 256 GB. Camera 2K este certificată IP66 și rezistă la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Carcasa metalica ofera protectie suplimentara. Camera poate fi instalată în aer liber și în interior fără restricții. Conectarea la o rețea de 5 GHz întărește conexiunea, prevenind în același timp interferența semnalului. G4P este compatibil cu Amazon Alexa. Cu această abilitate, este posibil să îi instruiți pe Alexa să transmită în direct videoclipuri de la cameră către un dispozitiv Amazon compatibil. Datorită slotului pentru card microSD integrat, videoclipuri sau fotografii 
poate fi stocat și pe cardul microSD de până la 256 GB. Camera 2K este certificată IP66 și rezistă la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Carcasa metalica ofera protectie suplimentara. Camera poate fi instalată în aer liber și în interior fără restricții. Conectarea la o rețea de 5 GHz întărește conexiunea, prevenind în același timp interferența semnalului. G4P este compatibil cu Amazon Alexa. Cu această abilitate, este posibil să îi instruiți pe Alexa să transmită în direct videoclipuri de la cameră către un dispozitiv Amazon compatibil. Datorită slotului pentru card MicroSD integrat, videoclipurile sau fotografiile pot fi stocate și pe cardul MicroSD de până la 256 GB. Camera 2K este certificată IP66 și rezistă la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Carcasa metalica ofera protectie suplimentara. Camera poate fi instalată în aer liber și în interior fără restricții. Transmite video live de la cameră către un dispozitiv Amazon compatibil. Datorită slotului pentru card MicroSD integrat, videoclipurile sau fotografiile pot fi stocate și pe cardul MicroSD de până la 256 GB. Camera 2K este certificată IP66 și rezistă la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Carcasa metalica ofera protectie suplimentara. Camera poate fi instalată în aer liber și în interior fără restricții. Transmite video live de la cameră către un dispozitiv Amazon compatibil. Datorită slotului pentru card MicroSD integrat, videoclipurile sau fotografiile pot fi stocate și pe cardul MicroSD de până la 256 GB. Camera 2K este certificată IP66 și rezistă la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Carcasa metalica ofera protectie suplimentara. Camera poate fi instalată în aer liber și în interior fără restricții.

526,00 lei Pret
F41, Foscam F41, camera de supraveghere F41, Foscam F41, camera de supraveghere

F41, Foscam F41, camera de supraveghere

Foscam F41 este o cameră cu reflectoare cu detectare a mișcării, iluminare încorporată și sirenă de securitate, vedere pe timp de noapte excelentă, sunet bidirecțional, rezoluție de 4 MP, WiFi sau cablu de rețea dual-band, detectare umană AI și multe altele. Camera oferă o rezoluție de 4MP (2560 x 1440 pixeli) și oferă imagini foarte clare. Cu proiector încorporat și LED-uri IR, Foscam F41 nu scăpa de niciun detaliu, chiar și în întuneric. Pe lângă funcțiile de bază precum detectarea mișcării și a sunetului, Foscam F41 oferă și o funcție de detectare umană. Acest lucru reduce alarmele false. Camera de supraveghere are două reflectoare mari. Datorită senzorului de mișcare PIR încorporat, proiectorul se aprinde imediat când este detectată o situație neobișnuită. Cu o luminozitate de 2600 de lumeni, pot ilumina și colțurile întunecate. Programarea PIR poate fi setată sau poate fi ajustată sensibilitatea la mișcare. Foscam F41 acceptă sunet bidirecțional în timp real. Cu un microfon și un difuzor integrate, puteți comunica cu oaspeții de bun venit și vă puteți adresa vizitatorilor nedoriți, indiferent de locația lor actuală. F41 poate fi integrat în rețea prin cablu sau prin WLAN dual-band.

561,00 lei Pret
Foscam SD2X, camera de supraveghere (alb/negru, LAN, WLAN) Foscam SD2X, camera de supraveghere (alb/negru, LAN, WLAN)

Foscam SD2X, camera de supraveghere (alb/negru, LAN, WLAN)

Cu Foscam SD2X, zonele exterioare pot fi aproape complet acoperite. Camera poate fi rotită la 350° pe orizontală și la 90° pe verticală. Împreună cu zoom-ul optic de 18x și rezoluția FHD, camera nu ratează niciun detaliu. Camera este pur și simplu integrată în rețea cu WLAN dual-band. Detectarea sunetului, detectarea mișcării și detectarea persoanei permit înregistrarea inteligentă și reduc astfel alarmele false. Chiar și noaptea, SD2X nu ratează niciun detaliu. Acest lucru este asigurat de șase LED-uri IR, care oferă vedere pe timp de noapte de până la 50 de metri.

1.356,00 lei Pret