Camere de supraveghere

Oferta Variata De Camere Supraveghere la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)
Foscam FI9915B, camera de supraveghere (WLAN, LAN, 080p) Foscam FI9915B, camera de supraveghere (WLAN, LAN, 080p)

Foscam FI9915B, camera de supraveghere (WLAN, LAN, 080p)

Fi9915B este modelul actual de la Foscam și oferă rezoluție Full HD, funcție Wide Dynamic Range și viziune puternică pe timp de noapte. Permite o supraveghere clară și detaliată în orice moment al zilei. Foscam Fi9915B poate fi operat atât prin LAN, cât și prin WLAN și permite o gamă largă de scenarii de aplicație. Înregistrările pot fi stocate local pe un card MicroSD de până la 128 GB sau stocate central pe un video recorder de rețea sau NAS. Suport pentru transmisie audio, notificări push, dual stream sunt doar câteva dintre numeroasele funcții utile care sunt disponibile pe acest model. Pe lângă detectarea mișcării și a sunetului, Foscam poate detecta doar activitatea umană cu noua sa tehnologie inteligentă de detectare a oamenilor. Acest lucru evită alarmele false declanșate de insectele zburătoare, animalele de companie în mișcare sau alte obiecte. Datorită P2P și aplicației Foscam, camera poate fi pusă în funcțiune foarte ușor și accesată de oriunde din lume unde există o conexiune la internet.

346,00 lei Pret
Camera de exterior Bosch Smart Home Eyes, camera de retea (argint) Camera de exterior Bosch Smart Home Eyes, camera de retea (argint)

Camera de exterior Bosch Smart Home Eyes, camera de retea (argint)

Camera de exterior Eyes de la Bosch Smart Home combină supravegherea fiabilă a proprietății cu iluminatul exterior atmosferic. Indiferent unde te afli - cu camera de exterior Eyes ești mereu în imaginea a ceea ce se întâmplă prin casă. Camera inteligentă, de înaltă rezoluție, poate fi instalată pur și simplu în locul unei lumini exterioare, nu sunt necesare conexiuni speciale. Odată instalat, urmărește împrejurimile și vă oferă imagini excelente prin intermediul aplicației. Datorită senzorilor inteligenți, camera nu reacționează la mișcările copacilor sau animalelor de companie. Înregistrează doar evenimente care contează cu adevărat. În plus, poate fi folosit ca sistem de interfon. Și datorită designului său sofisticat, decupează și o figură fină ca lumină de exterior!

1.497,00 lei Pret