Fiare de calcat

Oferta Variata Fiare de Calcat la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 40 produse.

Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)
Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160,  (albastru) Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160,  (albastru)

Fier de călcat cu abur braun texstyle 7 pro si 7160, (albastru)

Fierul de calcat cu abur Braun TexStyle 7 Pro SI 7160 este echipat cu talpa 3D EloxalPlus pentru alunecare la 360°. Talpa concavă patentată asigură alunecare la 360° peste orice material, peste orice obstacol - chiar și înapoi. Nu te mai blochezi pe nasturi si buzunare. Combinația de 3000 de wați și puterea puternică de abur îndepărtează rapid și ușor chiar și ridurile persistente. Sistemul digital anti-picurare pune capăt petelor de apă și scurgerilor la călcare. Tehnologia digitală reglează temperatura mai eficient decât un termostat convențional. Oprirea automată de siguranță asigură că fierul de călcat cu abur este oprit automat dacă este lăsat în poziție verticală timp de 8 minute sau în poziție orizontală timp de 30 de secunde. Acest lucru nu numai că mărește siguranța, dar ajută și la economisirea energiei electrice. Cu turbo steam boost, zonele dificile, cum ar fi clapetele cu nasturi, gulerele și buzunarele pot fi acum călcate foarte ușor. Vârful de precizie îndepărtează rapid și eficient cutele mici din locurile greu accesibile. Debitul de abur poate fi crescut la 225 g/min. crește. Acesta este ideal pentru îndepărtarea rapidă și ușoară a cutelor de pe perdele și îmbrăcăminte suspendată prin abur vertical.

542,00 lei Pret
Laurastar s pure, statie de calcat cu abur (albastru deschis) Laurastar s pure, statie de calcat cu abur (albastru deschis)

Laurastar s pure, statie de calcat cu abur (albastru deschis)

Laurastar S PURE calcă hainele fără efort și le oferă volum. Masa activa cu sistem de aspirare si suflare si fierul de calcat profesional asigura un rezultat perfect. Aburul DMS (Dry Microfine Steam Technology) este igienic și dezinfectează textilele într-un mod unic. Cu sistemul 3-in-1 hainele sunt ingrijite permanent. Rezervorul de apă detașabil permite călcarea neîntreruptă.

5.101,00 lei Pret
Fier de calcat Daewoo, putere 2400 W,  culoare albastru Fier de calcat Daewoo, putere 2400 W,  culoare albastru

Fier de calcat Daewoo, putere 2400 W, culoare albastru

Fier de calcat Daewoo, putere 2400 W, capacitate rezervor 350 ml, talpa ceramica, auto curatare, debit abur 55 g/min, abur vertical, indicator nivel apa, maner cauciucat, culoare albastru

Capacitate mare rezervor

Asigura o calcare indelungata, fara intrerupere a procesului pentru reincarcarea cu apaJet de abur puternic

Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute de pe haine.Putere nominala mare

Aparat suficient de puternic pentru a facilita o incalzire rapida a lui, oferindu-ti astfel un calcat usor si perfect in cel mai scurt timp.

108,00 lei Pret