Aragazuri

Oferta Variata De Aragazuri la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 68 produse.

Se afiseaza 1-48 din 68 produs(e)
Aragaz mixt hansa, cuptor electric, 50 cm, 4 arzatoare, autocuratare catalitica, display, 8 functii, grill, ventilator, rotisor, aprindere electrica, siguranta, capac sticla, gratare fonta, sertar depozitare, 65 l, clasa a, inox Aragaz mixt hansa, cuptor electric, 50 cm, 4 arzatoare, autocuratare catalitica, display, 8 functii, grill, ventilator, rotisor, aprindere electrica, siguranta, capac sticla, gratare fonta, sertar depozitare, 65 l, clasa a, inox

Aragaz mixt hansa, cuptor electric, 50 cm, 4 arzatoare, autocuratare catalitica, display, 8 functii, grill, ventilator, rotisor, aprindere electrica, siguranta, capac sticla, gratare fonta, sertar depozitare, 65 l, clasa a, inox

Aragaz mixt Hansa, cuptor electric, 50 cm, 4 arzatoare, autocuratare catalitica, display, 8 functii, grill, ventilator, rotisor, aprindere electrica, siguranta, capac sticla, gratare fonta, sertar depozitare, 65 L, clasa A, inox

1.451,00 lei Pret
Amica ehix 933 133 s, set aragaz Amica ehix 933 133 s, set aragaz

Amica ehix 933 133 s, set aragaz

The Amica EHIX 933 133 S built-in stove set in X-type design in black offers four induction cooking zones with pot detection and booster function as well as a cooking space with a usable capacity of 77 litres. Nine oven functions and the cooking zones can be set quickly and easily using retractable knobs. The RapidWarmUp rapid heating of the EHIX 933 133 S ensures that the oven temperature is reached much more quickly. Thanks to the CoolDoor3 easy-clean door, the special, very smooth Clean enamelling and the Steam Clean cleaning function with steam, cleaning is particularly easy for the user. In addition, the EHIX 933 133 S offers a large SensorControl timer and halogen lighting.

2.970,00 lei Pret
Plită autonomă (negru)aeg hk654070fb Plită autonomă (negru)aeg hk654070fb

Plită autonomă (negru)aeg hk654070fb

Plita electrica AEG HK654070FB convinge prin multa performanta si suprafata vitroceramica neagra intr-un design fatat. HK654070FB oferă patru zone de gătit electrice cu încălzire rapidă, cu un prăjitor comutabil și o zonă de gătit cu trei inele, care pot fi setate convenabil utilizând senzorul tactil TouchControl. În ceea ce privește siguranța, indicatorii de căldură reziduală în trei trepte de pe HK654070FB indică dacă și care dintre cele patru zone de gătit mai degajă căldură pentru a preveni arsurile. De asemenea, este echipat cu o blocare de siguranță pentru copii, o funcție de blocare și o oprire automată dependentă de performanță pentru a preveni incidente ulterioare.

1.331,00 lei Pret
Plită steba ik 65 slim (negru) Plită steba ik 65 slim (negru)

Plită steba ik 65 slim (negru)

IK 65 SLIM de la Steba este o plită deosebit de portabilă și foarte plată, care impresionează prin operarea tactilă intuitivă și o suprafață ceramică din sticlă continuă. Plita are un diametru de 23 cm si poate fi reglata in 8 trepte de putere. Pe lângă o funcție de cronometru (max. 180 de minute), IK 65 SLIM oferă recunoaștere automată a panului și poate fi, de asemenea, oprit fără cratiță.

378,00 lei Pret
Plita steba vitroceramica hk 30, plita (negru argintiu) steba Plita steba vitroceramica hk 30, plita (negru argintiu) steba

Plita steba vitroceramica hk 30, plita (negru argintiu) steba

Plita luminoasă HK 30 de la Steba este o alternativă reală la plitele convenționale. Poate fi folosit în deplasare și, prin urmare, poate fi folosit și în camping, de exemplu. Suprafata vitroceramica robusta, continua, ofera posibilitatea de a gati pe doua circuite de incalzire de dimensiuni diferite. Placa de 15 cm funcționează cu 1000 W și placa de 22 cm cu 2000 W. Puterea poate fi reglată în șapte trepte (100 - 2000 wați) folosind TouchControl. Cronometrul de până la 180 de minute poate fi controlat și prin intermediul controlului tactil. HK 30 este potrivit pentru toate tipurile de oale.

379,00 lei Pret
Bucatarie mica km 3300, mini bucatarie rommelsbacher (negru argintiu) Bucatarie mica km 3300, mini bucatarie rommelsbacher (negru argintiu)

Bucatarie mica km 3300, mini bucatarie rommelsbacher (negru argintiu)

Gătit, prăjire, coacere, grătar și multe altele - bucătăria mică a seriei „ÖKO” aduce distracția de a găti în fiecare bucătărie. Fie că se află în apartamente individuale sau pentru studenți, fie în birou și în casa de vacanță - fața elegantă din sticlă cu oglindă îl face un punct de vedere vizual peste tot. De asemenea, impresionează pe termen lung prin nivelul său ridicat de funcționalitate și gama largă de utilizări posibile. Această bucătărie mică este deosebit de eficientă și economică de utilizat și contribuie astfel la mai multă durabilitate în gospodărie. Garniturile și cartofii prăjiți pot fi preparate pe două plite solide cu comenzi controlate de putere. Cuptorul cu diversele sale funcții (inclusiv aerul de circulație) și controlul continuu al temperaturii se încălzește foarte repede și este perfect pentru prepararea fripturii, caserolelor și prăjiturii. Cu setul de rotisor, fripturile și puiul pot fi și ele la grătar acasă. Curățarea ulterioară este foarte ușoară, deoarece camera de coacere are un strat antiaderent, iar interiorul compact este ușor accesibil. Tehnologia sofisticată, construcția eficientă din punct de vedere energetic, accesoriile practice și un design atractiv transformă această mică bucătărie într-o insulă de gătit multifuncțională care va deveni rapid indispensabilă în fiecare gospodărie.

1.044,00 lei Pret
Mini aragaz de orez steba rk 4 m (oțel inoxidabil/alb, 0,9 litri) Mini aragaz de orez steba rk 4 m (oțel inoxidabil/alb, 0,9 litri)

Mini aragaz de orez steba rk 4 m (oțel inoxidabil/alb, 0,9 litri)

Mini aragazul de orez Steba RK 4 M cu o capacitate de 0,9 litri pregateste automat cantitati mai mici de orez. Ingredientele naturale precum mineralele și vitaminele sunt păstrate. Aragazul de orez RK 4 are o funcționare simplă „cu un singur buton”, o funcție de menținere la cald și două lumini indicatoare. Oala interioară a aragazului de orez RK 4 are un strat antiaderent, care permite golirea completă și simplifică curățarea.

191,00 lei Pret
Aragaz gorenje geit6c60xpg (oţel inoxidabil) Aragaz gorenje geit6c60xpg (oţel inoxidabil)

Aragaz gorenje geit6c60xpg (oţel inoxidabil)

Cu 71 de litri, aragazul Gorenje GEIT6C60XPG oferă un volum generos al camerei de coacere și patru zone de gătit cu inducție cu funcție PowerBoost. Dacă există loc pentru vase mai mari, funcția bridge poate fi utilizată pentru a conecta două zone de gătit pentru a forma una mare. Forma ovală a cuptorului HomeMade permite aerului cald să circule liber, astfel încât mâncarea să fie coaptă uniform pe toate părțile, iar datorită MultiLevel Baking mâncărurile pot fi pregătite pe mai multe niveluri în același timp fără a se amesteca mirosurile și aromele. Funcția AquaClean, în combinație cu stratul Supreme, permite curățarea fără efort a camerei de coacere, iar datorită retractorului de ușă GentleClose, este nevoie de o atingere ușoară pentru ca ușa să se închidă ușor de la sine. În ceea ce privește siguranța, GEIT6C60XPG strălucește cu un indicator de căldură reziduală,

3.579,00 lei Pret
Aragaz gorenje geit5c60bpg (negru) Aragaz gorenje geit5c60bpg (negru)

Aragaz gorenje geit5c60bpg (negru)

Cu 70 de litri, aragazul Gorenje GEIT5C60BPG oferă un volum generos al camerei de coacere și patru zone de gătit cu inducție cu funcție PowerBoost. Dacă există loc pentru vase mai mari, funcția bridge poate fi utilizată pentru a conecta două zone de gătit pentru a forma una mare. Forma ovală a cuptorului HomeMade permite aerului cald să circule liber, astfel încât mâncarea să fie coaptă uniform pe toate părțile, iar datorită MultiLevel Baking mâncărurile pot fi pregătite pe mai multe niveluri în același timp fără a se amesteca mirosurile și aromele. Funcția AquaClean, în combinație cu stratul Supreme, permite curățarea fără efort a camerei de coacere, iar datorită retractorului de ușă GentleClose, este nevoie de o atingere ușoară pentru ca ușa să se închidă ușor de la sine. În ceea ce privește siguranța, GEIT5C60BPG strălucește cu un indicator de căldură reziduală,

3.338,00 lei Pret
Set aragaz amica ehc 12516 e(oţel inoxidabil) Set aragaz amica ehc 12516 e(oţel inoxidabil)

Set aragaz amica ehc 12516 e(oţel inoxidabil)

Setul de aragaz incorporabil Amica EHC 12516 E cu design scandiu ofera o plita vitroceramica cu patru zone electrice de gatit si un spatiu de gatit cu o capacitate de 62 de litri. Butoanele de control permit un control convenabil. Încălzirea rapidă RapidWarmUp asigură atingerea mult mai rapidă a temperaturii dorite a cuptorului. Datorită ușii CoolDoor3 easy-clean, emailarea curată a interiorului și funcția de autocurățare SteamClean, curățarea și îngrijirea EHC 12516 E sunt deosebit de ușoare. O față rece a cuptorului și un indicator de căldură reziduală pentru zonele de gătit asigură siguranță la EHC 12516 E.

1.854,00 lei Pret
Amica ehc 12553 e, set aragaz Amica ehc 12553 e, set aragaz

Amica ehc 12553 e, set aragaz

Setul de gătit Amica EHC 12553 E impresionează prin designul său șic scandiu din oțel inoxidabil. Nouă tipuri de încălzire fac gătitul, coacerea, înăbușirea și fierberea la foc mic. Toate temperaturile și tipurile de încălzire pot fi setate convenabil folosind două comenzi rotative de pe panoul de control. Plita vitroceramică a EHC 12553 E cu patru zone de gătit electrice poate fi controlată cu ajutorul a patru comenzi rotative. Cu un volum al camerei de coacere de 65 de litri și un consum de energie de 0,99 kWh cu încălzire convențională, EHC 12553 E aparține clasei de eficiență energetică A și este, de asemenea, deosebit de silențios în funcționare la doar 51 db.

2.287,00 lei Pret
Set aragaz amica shi 905 100w Set aragaz amica shi 905 100w

Set aragaz amica shi 905 100w

Aragazul Amica SHI 905 100 W cu design fin, alb, oferă patru zone de gătit cu inducție cu detectare a oalei și funcție de amplificare, precum și un spațiu de gătit cu o capacitate utilă de 65 de litri. 11 funcții de coacere pot fi setate rapid și ușor folosind butoanele retractabile. Încălzirea rapidă RapidWarmUp a SHI 905 100 W asigură că temperatura cuptorului este atinsă mult mai rapid. Datorită ușii CoolDoor3 ușor de curățat, emailării speciale AquaRealEase foarte netedă și funcției de curățare Steam Clean cu abur, curățarea este deosebit de ușoară pentru utilizator. În plus, SHI 905 100 W oferă un cronometru mare pentru ferestre, iluminare interioară, un sistem de închidere a ușilor și un cărucior de vesela ghidat cu role.

3.356,00 lei Pret