Accesorii Video / Foto

Oferta Variata De Accesorii Video Foto la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 220 produse.

Se afiseaza 1-48 din 220 produs(e)
Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör

Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör

Măsurarea cu laser este o muncă de precizie pură. O condiție prealabilă pentru un rezultat de măsurare precis este ca tehnologia de măsurare cu laser să se sprijine pe un trepied stabil. Fiecare dispozitiv de măsurare și fiecare zonă de măsurare are propriile cerințe pentru un trepied. De asemenea, este recomandabil să folosiți echipamente de măsurare și trepied de la același producător, astfel încât ambele componente să se potrivească în mod ideal între ele. Trepiedul telescopic trepied Einhell este potrivit, printre altele, pentru nivelul laser Einhell TC-LL 1 și laserele cu linii încrucișate Einhell TC-LL 2 și TE-LL 360. Trepiedul telescopic este echipat cu un filet de trepied de 1/4" și, prin urmare, este potrivit și pentru toate dispozitivele de măsurare laser convenționale cu o conexiune de 1/4". Cea mai joasă înălțime de lucru este de 37 cm, înălțimea maximă de lucru este de 110 cm.

174,00 lei Pret
Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv

Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv

Obiectivul Panasonic LUMIX S 85 mm F1.8 este un obiectiv extrem de strălucitor, cu o calitate remarcabilă a imaginii pentru portrete uluitoare și multe altele. Oferă o combinație excelentă de unghi de vedere și adâncime mică de câmp. În ciuda diafragmei F1.8, acesta rămâne compact și ușor, fără a compromite calitatea imaginii - pentru portrete uluitoare și multe altele. Obiectivul LUMIX de 85 mm are o construcție rezistentă la praf și stropire. Lentila este gata de utilizare chiar și la temperaturi geroase de până la -10°C. Deci, chiar și înregistrările în condiții grele și în condiții meteorologice nefavorabile nu reprezintă o problemă. Obiectivul oferă focalizare automată rapidă și precisă și tranziții line ale diafragmei, ceea ce este crucial pentru creatorii de conținut în zilele noastre. Așa reușesc videoclipurile și fotografiile impresionante.

3.200,00 lei Pret
Cititor de carduri  chieftec crd-908h(negru) Cititor de carduri  chieftec crd-908h(negru)

Cititor de carduri chieftec crd-908h(negru)

Chieftec CRD-908H are o viteză de transfer de date de până la 5 Gbit/s și este echipat cu un cititor de carduri SD/microSD. Cu porturi USB suplimentare (1x USB Type-C cu funcție de încărcare rapidă PD3.0 și QC3.0, 1x USB Type-A cu funcție de încărcare rapidă QC3.0, 2x USB Type-C, 2x USB Type-A), CRD -908H este multifuncțional.

200,00 lei Pret