Filtre (709 products)

Brand

Afiseaza mai multe

Pret

15,00 lei - 10.350,00 lei

Conector

Conexiune retea & alte conexiuni

Numărul de porturi HDMI

Port USB

Speaker Output Power

TV, Audio-Video & Foto

Oferta Variata De TV Audio-Video Foto la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 709 produse.

Se afiseaza 1-48 din 709 produs(e)
Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör

Teleskop-stativ tripod, stative und stativzubehör

Măsurarea cu laser este o muncă de precizie pură. O condiție prealabilă pentru un rezultat de măsurare precis este ca tehnologia de măsurare cu laser să se sprijine pe un trepied stabil. Fiecare dispozitiv de măsurare și fiecare zonă de măsurare are propriile cerințe pentru un trepied. De asemenea, este recomandabil să folosiți echipamente de măsurare și trepied de la același producător, astfel încât ambele componente să se potrivească în mod ideal între ele. Trepiedul telescopic trepied Einhell este potrivit, printre altele, pentru nivelul laser Einhell TC-LL 1 și laserele cu linii încrucișate Einhell TC-LL 2 și TE-LL 360. Trepiedul telescopic este echipat cu un filet de trepied de 1/4" și, prin urmare, este potrivit și pentru toate dispozitivele de măsurare laser convenționale cu o conexiune de 1/4". Cea mai joasă înălțime de lucru este de 37 cm, înălțimea maximă de lucru este de 110 cm.

174,00 lei Pret
Epson ceiling mount elpmb23 (eb-g5000 series) Epson ceiling mount elpmb23 (eb-g5000 series)

Epson ceiling mount elpmb23 (eb-g5000 series)

Epson Ceiling Mount ELPMB23 (EB-G5000 series), Plafonul, Alb, EMP-1825, EMP-735, EMP-720, EMP-730, EMP-713, EMP-732, EMP-760, EMP-765, EMP-750, EMP-755,..., 203 milimetri, 310 milimetri, 225 milimetri

889,00 lei Pret
Gopro hero11 black mini, cameră video Gopro hero11 black mini, cameră video

Gopro hero11 black mini, cameră video

GoPro HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a HERO11 Black într-un design mai mic, mai ușor și mai simplu. Dimensiunea compactă le face mai confortabil de purtat pentru lucrul subiectiv cu camera, iar cele două perechi de ochiuri de atașare oferă opțiuni suplimentare de montare pe corp și pe cască. Învelișul exterior dur duce rezistența și durabilitatea legendară GoPro la un nivel cu totul nou. HERO11 Black Mini oferă performanța video incredibilă a unei camere emblematice cu o operare și mai ușoară. Țineți-l și apăsați pe trăgaci - și înregistrați deja videoclipuri impresionante la cele mai înalte rezoluții, cum ar fi 5.3K. HERO11 Black Mini are o carcasă exterioară durabilă, care o face una dintre cele mai durabile și mai robuste GoPro-uri din istorie. Tehnologia integrată a bateriei enduro îmbunătățește semnificativ performanța la temperaturi scăzute și prelungește durata de funcționare la temperaturi moderate. HyperSmooth 5.0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video încorporată, oferind înregistrări incredibil de fluide chiar și atunci când lucrurile devin grele. HERO11 Black Mini facilitează capturarea unei imagini de o calitate uimitoare. Puteți oferi rapid tuturor videoclipurilor un aspect profesional cu înregistrări de 5,3K la 60 fps. Și apoi puteți partaja cu ușurință videoclipurile dvs. de înaltă definiție pe rețelele sociale. În mișcare lentă, videoclipurile încetinesc până la 8x cu încetinitorul, cu o rezoluție video impresionantă de 2,7K. Sau puteți crește rezoluția la 4K cu 4x Slo-Mo.

1.975,00 lei Pret
Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv

Panasonic lumix s 85mm f1.8, obiectiv

Obiectivul Panasonic LUMIX S 85 mm F1.8 este un obiectiv extrem de strălucitor, cu o calitate remarcabilă a imaginii pentru portrete uluitoare și multe altele. Oferă o combinație excelentă de unghi de vedere și adâncime mică de câmp. În ciuda diafragmei F1.8, acesta rămâne compact și ușor, fără a compromite calitatea imaginii - pentru portrete uluitoare și multe altele. Obiectivul LUMIX de 85 mm are o construcție rezistentă la praf și stropire. Lentila este gata de utilizare chiar și la temperaturi geroase de până la -10°C. Deci, chiar și înregistrările în condiții grele și în condiții meteorologice nefavorabile nu reprezintă o problemă. Obiectivul oferă focalizare automată rapidă și precisă și tranziții line ale diafragmei, ceea ce este crucial pentru creatorii de conținut în zilele noastre. Așa reușesc videoclipurile și fotografiile impresionante.

3.200,00 lei Pret
Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint) Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Filme, fotografii, muzică sau aplicații de internet selectate - DMP-BDT168EG de la panasonic joacă excelent în serile home cinema. De asemenea, oferă o imagine grozavă în a treia dimensiune. Frumos pentru toți cei care doresc să se scufunde cu adevărat în blockbuster. Și dacă colecția de filme nu oferă cea potrivită: O selecție interesantă de conținut online este disponibilă prin Internet cu DMP-BDT168EG. Fie că sunt aplicații video la cerere, vreme/știri sau muzică - cu siguranță există ceva pentru toată lumea aici.

473,00 lei Pret
Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic DMR-UBS70EGK este mai mult decât un simplu player Blu-Ray puternic: dispozitivul 2-în-1 oferă nu numai opțiunea de a reda Blu-Ray, DVD-uri și CD-uri, ci are și un tuner HD dublu încorporat pentru recepție. semnale prin satelit. Acest lucru vă permite să vizionați un program în timp ce o secundă este înregistrată. Un hard disk intern de 500 GB este disponibil în acest scop sau puteți conecta un alt hard disk USB la unul dintre porturile existente. DMR-UBS70EGK acceptă conținut HDR10 și HLG și poate îmbunătăți calitatea programelor care nu sunt difuzate la rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) datorită scalării 4K. Puteți accesa o gamă largă de servicii video la cerere, cum ar fi YouTube sau Netflix, prin WLAN și, de asemenea, puteți trimite conținut de pe smartphone-uri sau tablete către DMR-UBS70EGK.

2.354,00 lei Pret