Placa de intins parul

Oferta Variata Placa de Intins Parul la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 52 produse.

Se afiseaza 1-48 din 52 produs(e)
Revlon salon straight copper smooth rvst2175e, placa de indreptat parul (antracit) Revlon salon straight copper smooth rvst2175e, placa de indreptat parul (antracit)

Revlon salon straight copper smooth rvst2175e, placa de indreptat parul (antracit)

Placa de îndreptat părul Revlon Straight Copper Smooth oferă performanțe maxime asemănătoare unui salon și asigură un stil de lungă durată, neted și strălucitor, fără încrețire. Plăcile rotunjite și mobile au o lungime de 125 mm și se instalează foarte rapid în doar 10 secunde. Cu Salon Straight Copper Smooth poți evoca valuri și valuri frumoase în cel mai scurt timp. Datorită designului delicat, te poți apropia de linia părului.

Îndreptat remington keratin therapy pro s8590 (bronz/negru) Îndreptat remington keratin therapy pro s8590 (bronz/negru)

Îndreptat remington keratin therapy pro s8590 (bronz/negru)

Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590 are plăci de coafare foarte lungi (110 mm) care sunt încărcate cu arc pentru a asigura o presiune uniformă asupra părului. Plăcile sunt acoperite cu ceramică de cheratină și sunt echipate cu un senzor de protecție termică care reglează constant temperatura pentru a permite cea mai blândă muncă posibilă. Cu controlerul de temperatură puteți ajusta cu ușurință temperatura la propriul păr și puteți alege dintre cinci temperaturi diferite între 160 și 230 °C. Keratin Therapy Pro S8590 se încălzește în doar 15 secunde și poate fi folosit pentru îndreptare. Un buton de blocare este integrat pentru a vă împiedica să schimbați accidental temperatura în timpul netezirii. Aparatul se oprește automat după o oră dacă nu l-ați folosit în acest timp.

Dyson corrale, aparat de îndreptat părul Dyson corrale, aparat de îndreptat părul

Dyson corrale, aparat de îndreptat părul

Dyson Corrale este singura placă de îndreptat părul cu plăci flexibile de încălzire din aliaj de mangan cupru care încadrează părul. Dacă temperatura este redusă cu plăcile convenționale de îndreptat părul, aceasta duce la mai puține daune, dar rezultatul coafei este și el afectat. Datorită plăcilor de încălzire flexibile, același rezultat de coafare poate fi obținut cu mai puțină căldură. Placa de îndreptat Dyson Corrale poate fi folosită și fără fir pentru a coafa părul timp de până la 30 de minute - cu aceeași putere de căldură ca o placă de îndreptat cu fir. Se reîncarcă complet în doar 70 de minute. Dacă coafarea durează mai mult, pur și simplu conectați cablul și treceți la modul hibrid. Cu aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale puteți crea o mare varietate de stiluri de păr - de la bucle și valuri până la aspecturi drepte și netede. Este inclusă o husă rezistentă la căldură pentru a păstra aparatul de îndreptat în siguranță, cu un protector separat pentru eticheta gata de zbor.

Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru) Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru)

Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru)

Placa de îndreptat părul Braun Satin Hair 7 ST710 este ideală pentru o strălucire sănătoasă și impresionează prin designul său la îndemână. Două plăci ceramice NanoGlide înguste de 24 mm montate flexibil asigură o distribuție uniformă a căldurii și un păr lung neted de la rădăcină până la vârf. Temperatura poate fi setată în 9 trepte, fiecare cu trepte de 5° Celsius.