Placa de intins parul

Oferta Variata Placa de Intins Parul la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Dyson corrale, aparat de îndreptat părul Dyson corrale, aparat de îndreptat părul -21%
  • -21%

Dyson corrale, aparat de îndreptat părul

Dyson Corrale este singura placă de îndreptat părul cu plăci flexibile de încălzire din aliaj de mangan cupru care încadrează părul. Dacă temperatura este redusă cu plăcile convenționale de îndreptat părul, aceasta duce la mai puține daune, dar rezultatul coafei este și el afectat. Datorită plăcilor de încălzire flexibile, același rezultat de coafare poate fi obținut cu mai puțină căldură. Placa de îndreptat Dyson Corrale poate fi folosită și fără fir pentru a coafa părul timp de până la 30 de minute - cu aceeași putere de căldură ca o placă de îndreptat cu fir. Se reîncarcă complet în doar 70 de minute. Dacă coafarea durează mai mult, pur și simplu conectați cablul și treceți la modul hibrid. Cu aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale puteți crea o mare varietate de stiluri de păr - de la bucle și valuri până la aspecturi drepte și netede. Este inclusă o husă rezistentă la căldură pentru a păstra aparatul de îndreptat în siguranță, cu un protector separat pentru eticheta gata de zbor.

1.906,27 lei Pret de baza 2.413,00 lei Pret
Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru) Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru) -21%
  • -21%

Placa de indreptat parul braun satin hair 7 st710(negru)

Placa de îndreptat părul Braun Satin Hair 7 ST710 este ideală pentru o strălucire sănătoasă și impresionează prin designul său la îndemână. Două plăci ceramice NanoGlide înguste de 24 mm montate flexibil asigură o distribuție uniformă a căldurii și un păr lung neted de la rădăcină până la vârf. Temperatura poate fi setată în 9 trepte, fiecare cu trepte de 5° Celsius.

244,11 lei Pret de baza 309,00 lei Pret
Placa de indreptat parul Grundig HS 7130 (roz) Placa de indreptat parul Grundig HS 7130 (roz) -21%
  • -21%

Placa de indreptat parul Grundig HS 7130 (roz)

Placa de îndreptat părul Grundig HS 7130 este echipată cu un control individual al temperaturii, o funcție turbo pentru încălzire rapidă și o funcție ionică. HS 7130 este gata de utilizare foarte rapid datorită timpului de încălzire de doar 60 de secunde. Temperatura poate fi setată convenabil în patru trepte de la 160°C la 220°C. Plăcile de netezire acoperite cu ceramică asigură nu numai o suprafață foarte netedă, ci și o distribuție perfectă a temperaturii și astfel cele mai bune rezultate de coafare.

109,02 lei Pret de baza 138,00 lei Pret