Filtre (56 products)

Pret

60,00 lei - 5.625,00 lei

Tehnologie Invertor

Capacitatea de uscare

Clasa de uscare

Clasă eficiență energetică (spălare & uscare)

Clasă eficiență energetică (spălare)

Clasă emisie de zgomot

Clasă centrifugare

Uscator rufe

Oferta Variata De Uscatoare Rufe la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 56 produse.

Se afiseaza 1-48 din 56 produs(e)
Uscător de rufe (alb, 60 cm)AEG T9DE98685 Uscător de rufe (alb, 60 cm)AEG T9DE98685

Uscător de rufe (alb, 60 cm)AEG T9DE98685

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura AEG T9DE98685 convinge cu o capacitate de 8 kg de rufe si datorita diferitelor programe de uscare este perfect pentru uscarea puloverelor din lana pana la imbracamintea de exterior. Datorită senzorilor speciali, sistemul FiberPro recunoaște diferitele textile și măsoară nivelul de umiditate. În combinație cu programul Mix-XL, tehnologia unică a senzorului usucă în mod deosebit bumbacul, materialele sintetice și țesăturile amestecate. Tehnologia SensiDry eficientă din punct de vedere energetic cu tehnologia pompei de căldură permite uscarea la temperaturi mai scăzute. Acest lucru protejează rufele și economisește energie în același timp. Sistemul AbsoluteCare controlează cu precizie mișcările tamburului și temperatura de uscare, astfel încât lâna să fie uscată într-un mod similar cu uscarea la aer, întinsă în tambur. el urmareste. Tehnologia ProSense de la T9DE98685 măsoară umiditatea și temperatura și ajustează timpul de uscare și consumul de energie la sarcină.

4.625,00 lei Pret
Uscator cu condensator pompa de caldura Telefunken T-WP8-10-B,  (Alb) Uscator cu condensator pompa de caldura Telefunken T-WP8-10-B,  (Alb)

Uscator cu condensator pompa de caldura Telefunken T-WP8-10-B, (Alb)

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura Telefunken T-WP8-10-Bü convinge cu o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa antivibrații a T-WP8-10-B, un dispozitiv de blocare pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

2.411,00 lei Pret
Uscator de condens BEKO DCU 8230 N(Alb) Uscator de condens BEKO DCU 8230 N(Alb)

Uscator de condens BEKO DCU 8230 N(Alb)

Uscătorul de rufe Beko DCU 8230 N impresionează cu o capacitate de până la 8 kg de rufe și 15 programe de uscare. Toate programele de uscare pot fi setate cu ușurință folosind un control rotativ, iar afișajul LED oferă informații despre secvența programului de uscare selectat, printre altele. La sfârșitul programului există o fază automată anti-șifonare în care rufele sunt slăbite printr-o mișcare ușoară a tamburului, astfel încât să se prevină cutele. Datorită sistemului de uscare cu senzor FlexySense, umiditatea reziduală și temperatura sunt măsurate automat, iar timpul de uscare este ajustat corespunzător. Inversarea automată a DCU 8230 N schimbă direcția de rotație a tamburului din nou și din nou, asigurând astfel o uscare uniformă.

2.048,00 lei Pret
Uscător cu condensator cu pompă de căldură Siemens WQ33G2D20 IQ500, (Alb) Uscător cu condensator cu pompă de căldură Siemens WQ33G2D20 IQ500, (Alb)

Uscător cu condensator cu pompă de căldură Siemens WQ33G2D20 IQ500, (Alb)

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura Siemens WQ33G2D20 iQ500 usuca pana la 8 kg de rufe in 165 de minute de uscare in dulap. WQ33G2D20 are un program de uscare rapidă de 40 de minute și un program de exterior pentru uscarea blândă a textilelor funcționale pentru sport și activități în aer liber. Tehnologia autoDry controlată de senzor asigură o uscare delicată, precisă, care protejează hainele, iar sistemul de tambur softDry permite uscarea deosebit de delicată a rufelor. Afișajul LED impresionează prin lizibilitatea sa excelentă, precum și prin navigarea confortabilă și intuitivă prin meniu. În ceea ce privește siguranța, WQ33G2D20 strălucește cu un design anti-vibrații și blocare pentru copii.

3.727,00 lei Pret
Uscător cu condens Gorenje DE8B(Alb) Uscător cu condens Gorenje DE8B(Alb)

Uscător cu condens Gorenje DE8B(Alb)

Uscatorul cu condens gorenje DE8B in alb impresioneaza cu o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 16 programe de uscare. Clasa de eficienta a condensului A asigura o umiditate semnificativ mai mica in incaperi. Procesul de uscare poate fi pornit în doar trei pași prin intermediul panoului de control clar cu butonul de program poziționat central. Afișajul oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. AirRefresh împrospătează rapid rufele și, datorită protecției împotriva cutelor, aveți mai puțină călcare. DE8B are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în casă.

1.680,00 lei Pret
Uscator de condens Telefunken T-K8-11-B(Alb) Uscator de condens Telefunken T-K8-11-B(Alb)

Uscator de condens Telefunken T-K8-11-B(Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-11-B impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa anti-vibrații a lui T-K8-11-B, un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.909,00 lei Pret
Uscator de condens Telefunken T-11-300-W(Alb) Uscator de condens Telefunken T-11-300-W(Alb)

Uscator de condens Telefunken T-11-300-W(Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-11-300-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 7 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. T-11-300-W are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în gospodărie.

1.517,00 lei Pret
Uscator de condens Telefunken T-K9-10-W(Alb) Uscator de condens Telefunken T-K9-10-W(Alb)

Uscator de condens Telefunken T-K9-10-W(Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K9-10-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 9 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa anti-vibrații a lui T-K9-10-W, un dispozitiv de blocare pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.867,00 lei Pret
Uscator condensator pompa de caldura Telefunken T-12-300-W(Alb) Uscator condensator pompa de caldura Telefunken T-12-300-W(Alb)

Uscator condensator pompa de caldura Telefunken T-12-300-W(Alb)

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura Telefunken T-12-300-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 7 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. T-12-300-W are un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în casă.

2.150,00 lei Pret
Uscator de condens Telefunken T-K8-10-W(Alb) Uscator de condens Telefunken T-K8-10-W(Alb)

Uscator de condens Telefunken T-K8-10-W(Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-10-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa anti-vibrații a lui T-K8-10-W, un dispozitiv de blocare pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.830,00 lei Pret
Uscător cu condensare  T-11-300-B (negru) Uscător cu condensare  T-11-300-B (negru)

Uscător cu condensare T-11-300-B (negru)

Uscatorul cu condens Telefunken T-11-300-B impresioneaza printr-o capacitate de pana la 7 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. T-11-300-B are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în casă.

1.578,00 lei Pret
Uscător cu condensare T-K8-10-B(negru) Uscător cu condensare T-K8-10-B(negru)

Uscător cu condensare T-K8-10-B(negru)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-10-B impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa antivibrații a lui T-K8-10-B, un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.943,00 lei Pret
Uscător cu condensator Sharp KD-HCB8S7PW9-DE (Alb) Uscător cu condensator Sharp KD-HCB8S7PW9-DE (Alb)

Uscător cu condensator Sharp KD-HCB8S7PW9-DE (Alb)

Cu o capacitate de 8 kg, uscatorul cu condens Sharp KD-HCB8S7PW9-DE oferă suficient spațiu pentru familii de 3 până la 4 persoane. Operarea KD-HCB8S7PW9-DE este deosebit de ușoară datorită butonului de selectare a programului cu o singură mână și a afișajului LED. Cele 15 programe ale KD-HCB8S7PW9-DE oferă suficientă varietate de opțiuni, iar preselecția orei de pornire o pornire flexibilă a programului. Programul Cămăși 12’ este potrivit pentru uscarea a 2-3 cămăși în doar 12 minute. Tamburul mare din oțel inoxidabil BubbleDrum și iluminarea tamburului cu LED asigură o încărcare și descărcare ușoară. Designul WaveCabinet special conceput crește rigiditatea mașinii și reduce nivelul de zgomot.

1.757,00 lei Pret
Uscator cu condensator pompa de caldura BEKO DHC7512GX(Alb) Uscator cu condensator pompa de caldura BEKO DHC7512GX(Alb)

Uscator cu condensator pompa de caldura BEKO DHC7512GX(Alb)

Uscătorul cu condensator cu pompă de căldură BEKO DHC7512GX poate ține până la 7 kg de rufe și, cu 15 programe, precum blugi, hygiene+ sau easy-care, oferă îngrijirea potrivită pentru fiecare material textil. Cu programul Silențios, vă puteți bucura de un somn odihnitor în timp ce uscătorul funcționează în liniște. Afișajul digital oferă informații despre timpul rămas și indică când rezervorul de apă trebuie golit și filtrul sau condensatorul trebuie curățat. Datorită tehnologiei inovatoare de uscare EcoGentle, culoarea hainelor este păstrată mai mult timp. Sistemul AquaWave cu ușă curbată din sticlă și agitatoare speciale de rufe mută rufele în valuri în tambur, tratând hainele mai ușor și îmbunătățind performanța de uscare. Mecanismul de filtrare combinat face curățarea DHC7512GX mai ușoară, deoarece condensatorul trebuie curățat doar de două ori pe an. Datorită luminii interioare a tamburului, nu mai sunt trecute cu vederea rufele, iar siguranța pentru copii protejează împotriva ajustărilor accidentale.

2.889,00 lei Pret