Depozitare alimente

Oferta Variata De Depozitare Alimente la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 45 produse.

Se afiseaza 1-45 din 45 produs(e)
Sticla termos sigg gemstone ibt selenite 0,75l (oțel inoxidabil, ø 76mm) Sticla termos sigg gemstone ibt selenite 0,75l (oțel inoxidabil, ø 76mm) -21%
  • -21%

Sticla termos sigg gemstone ibt selenite 0,75l (oțel inoxidabil, ø 76mm)

Dacă călătorești mult, fie că faci drumeții, ciclism montan sau canotaj, sticla șic Gemstone IBT Selenite 0,75L de la SIGG este exact lucrul potrivit. Fie la serviciu, la universitate, în timpul sportului, sticla de băut din oțel inoxidabil de înaltă calitate izolează atât de bine încât cafeaua sau ceaiul rămân fierbinți ore întregi. Sticla de băut din oțel inoxidabil cu pereți dubli izolată Selenite oferă spațiu pentru 0,75 litri și te ține de cald sau rece ore întregi, fiind în același timp pe cât de elegantă, pe atât de robustă.

130,35 lei Pret de baza 165,00 lei Pret
Sticlă electrică proficare cu apă caldă pc-ewf3105, tampon termic (gri) Sticlă electrică proficare cu apă caldă pc-ewf3105, tampon termic (gri) -21%
  • -21%

Sticlă electrică proficare cu apă caldă pc-ewf3105, tampon termic (gri)

Sticla electrică de apă caldă de la ProfiCare oferă căldură de lungă durată și liniștitoare. Este gata de utilizare în câteva minute și se încălzește până la cca. 65 °C - însoțitorul ideal în zilele reci, pentru durerile menstruale sau pur și simplu ca încălzitor de pat. Sticla cu apă caldă PC-EWF3105 cu protecție la supraîncălzire este încărcată cu energie electrică și stochează căldura timp de câteva ore (în funcție de temperatura ambiantă). Deoarece nu este nevoie să decantați apa fierbinte, așa cum este cazul sticlelor convenționale cu apă caldă, manipularea este sigură și necomplicată. Materialul exterior constă din flanel rezistent la uzură și prietenos cu pielea, este drăgălaș, catifelat și prietenos cu pielea și poate fi curățat ușor și igienic. Sticla cu apă caldă este potrivită, de exemplu, pentru utilizarea în zonele abdominale, gâtului și spatelui.

100,33 lei Pret de baza 127,00 lei Pret
Sigg metal box plus l, cutie de prânz (aluminiu) Sigg metal box plus l, cutie de prânz (aluminiu) -21%
  • -21%

Sigg metal box plus l, cutie de prânz (aluminiu)

Shapely and light as a feather - you can't top that! One can not? You can! SIGG has completely renewed the classic SIGG Food Box and equipped it with some excellent new features. For example, a dishwasher and microwave safe silicone insert and a separator made of polypropylene. And SIGG has also taken on the already sophisticated locking system again.

106,65 lei Pret de baza 135,00 lei Pret
Oala cu microunde emsa micro family, set start 3 bucati, cutie (alb/rosu, 3 oale, 3 capace) Oala cu microunde emsa micro family, set start 3 bucati, cutie (alb/rosu, 3 oale, 3 capace) -21%
  • -21%

Oala cu microunde emsa micro family, set start 3 bucati, cutie (alb/rosu, 3 oale, 3 capace)

Oalele cu microunde MICRO FAMILY de la Emsa sunt versatile. Sunt potrivite pentru frigider si congelator, rezistente la inghet si robuste. Alimentele preparate sau resturile pot fi depozitate si congelate in vasele cu microunde MICRO FAMILY, atunci sunt ideale pentru decongelare si incalzire. Pur și simplu rotiți capacul și încălziți mâncarea în cuptorul cu microunde. Materialul special asigură o distribuție deosebit de eficientă a căldurii. Desigur, vasele pentru cuptorul cu microunde MICRO FAMILY pot fi spălat vase, fără miros și fără gust.

46,61 lei Pret de baza 59,00 lei Pret
Set cutie de prânz koala din oțel inoxidabil affenzahn Set cutie de prânz koala din oțel inoxidabil affenzahn -21%
  • -21%

Set cutie de prânz koala din oțel inoxidabil affenzahn

Setul de cutie de prânz Affenzahn Koala include două cutii de prânz din oțel inoxidabil 18/8 robust, cu capac din silicon gri. Designul ergonomic este deosebit de potrivit pentru mâinile copiilor. Cutiile de prânz Affenzahn nu conțin plastic și toxine. Se pot spăla în mașina de spălat vase, deși se recomandă spălarea manuală. Cutiile pot fi stivuite cu ușurință una peste alta pentru depozitare.

139,83 lei Pret de baza 177,00 lei Pret
Cutie de picnic easy camp cerf m, vase (gri/alb, 24 buc, model 2023) Cutie de picnic easy camp cerf m, vase (gri/alb, 24 buc, model 2023) -21%
  • -21%

Cutie de picnic easy camp cerf m, vase (gri/alb, 24 buc, model 2023)

Cutia de picnic Cerf M de 24 de piese de la Easy Camp este potrivita pentru 4 persoane si vine intr-o cutie practica de depozitare cu capac cu clip si maner de transport. Cutia de picnic conține patru farfurii, patru căni de 400 ml, patru boluri, patru furculițe, patru cuțite și patru linguri. Cutia de picnic Cerf M este ideala pentru picnicuri sau gratare, pentru vacante in camping, pe plaja si in gradina.

132,72 lei Pret de baza 168,00 lei Pret
Emsa CLIP & CLOSE recipient pentru depozitare alimente 0,35 litri, cana (transparent/albastru, rotund, Ø 9,2 cm) Emsa CLIP & CLOSE recipient pentru depozitare alimente 0,35 litri, cana (transparent/albastru, rotund, Ø 9,2 cm) -21%
  • -21%

Emsa CLIP & CLOSE recipient pentru depozitare alimente 0,35 litri, cana (transparent/albastru, rotund, Ø 9,2 cm)

Recipientul rotund CLIP & CLOSE pentru depozitarea alimentelor de 0,35 litri păstrează alimentele depozitate proaspete și aromate până la de două ori mai mult timp. Recipientele pentru depozitarea alimentelor Emsa au o etanșare unică, fără goluri. Deci, niciun germen nu poate cuibărește. Sunt 100% etanșe și etanșe, chiar și cu alimente lichide. Desigur, recipientul pentru depozitarea alimentelor CLIP & CLOSE este 100% inofensiv, fără BPA, potrivit pentru frigider și congelator și chiar certificat pentru alimente pentru copii.

11,85 lei Pret de baza 15,00 lei Pret
cutie de prânz Herlitz cutie de prânz Herlitz -21%
  • -21%

cutie de prânz Herlitz

Cutia de prânz roz Herlitz are 23 cm lungime și 15,5 cm lățime. Este sigur pentru alimente, nu conține plastifianți și poate fi spălat în mașina de spălat vase. Cutia de prânz din două piese poate fi închisă cu o închidere prin apăsare.

22,12 lei Pret de baza 28,00 lei Pret
cutie de prânz Herlitz cutie de prânz Herlitz -21%
  • -21%

cutie de prânz Herlitz

Cutia de prânz Herlitz albastră are 23 cm lungime și 15,5 cm lățime. Este sigur pentru alimente, nu conține plastifianți și poate fi spălat în mașina de spălat vase. Cutia de prânz din două piese poate fi închisă cu o închidere prin apăsare.

18,17 lei Pret de baza 23,00 lei Pret