Filtre (20 products)

Pret

225,00 lei - 3.885,00 lei

Numărul de porturi HDMI

Mediaplayere

Oferta Variata De Mediaplayere la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint) Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Filme, fotografii, muzică sau aplicații de internet selectate - DMP-BDT168EG de la panasonic joacă excelent în serile home cinema. De asemenea, oferă o imagine grozavă în a treia dimensiune. Frumos pentru toți cei care doresc să se scufunde cu adevărat în blockbuster. Și dacă colecția de filme nu oferă cea potrivită: O selecție interesantă de conținut online este disponibilă prin Internet cu DMP-BDT168EG. Fie că sunt aplicații video la cerere, vreme/știri sau muzică - cu siguranță există ceva pentru toată lumea aici.

473,00 lei Pret
Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic DMR-UBS70EGK este mai mult decât un simplu player Blu-Ray puternic: dispozitivul 2-în-1 oferă nu numai opțiunea de a reda Blu-Ray, DVD-uri și CD-uri, ci are și un tuner HD dublu încorporat pentru recepție. semnale prin satelit. Acest lucru vă permite să vizionați un program în timp ce o secundă este înregistrată. Un hard disk intern de 500 GB este disponibil în acest scop sau puteți conecta un alt hard disk USB la unul dintre porturile existente. DMR-UBS70EGK acceptă conținut HDR10 și HLG și poate îmbunătăți calitatea programelor care nu sunt difuzate la rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) datorită scalării 4K. Puteți accesa o gamă largă de servicii video la cerere, cum ar fi YouTube sau Netflix, prin WLAN și, de asemenea, puteți trimite conținut de pe smartphone-uri sau tablete către DMR-UBS70EGK.

2.354,00 lei Pret
Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BCT760AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Ca un adevărat recorder UHD, DMR-BCT760AG poate upscale conținut UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

2.068,00 lei Pret
Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k) Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k)

Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k)

Pentru toți cei care doresc să se concentreze doar pe elementele esențiale atunci când se bucură de un film - Panasonic DP-UB154 este un player Blu-Ray de înaltă calitate, cu suport pentru conținut UltraHD și impresionează prin imagini vii și detaliate, precum și cu un sunet învăluitor cu cea mai simplă operație. Pe lângă UltraHD, acceptă și conținut HDR/HLG și poate reda cu ușurință numeroase formate - inclusiv upscaling 4K pentru afișarea optimă a întregului conținut.

782,00 lei Pret
Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BST760AG sunteți independent de timpii de difuzare: Multifuncționalul salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și s-au inscripționat pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BST760AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

2.143,00 lei Pret
Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BCT765AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BCT765AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

2.143,00 lei Pret
Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BST765AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BST765AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

2.143,00 lei Pret
Lenco CD-200BK, CD player Lenco CD-200BK, CD player

Lenco CD-200BK, CD player

Lenco CD-200 este un CD/MP3 player portabil practic cu funcție anti-șoc de 100 de secunde. Vine cu căști și cablu USB. Dispune de un afișaj LCD și butoane ușor de utilizat. CD player-ul portabil este partenerul perfect de călătorie. Cu Lenco CD-200 ai mereu cu tine muzica ta preferată, oriunde te-ai afla. Cu Lenco CD-200 este posibil să determinați singur ordinea redării. Puteți lăsa CD player-ul să decidă care este următoarea melodie sau puteți programa singur o comandă. În plus, melodia preferată din album poate fi ascultată la nesfârșit cu funcția de repetare. Sau puteți asculta propriile CD/MP3-uri. Dacă ascultați o carte audio sau o redare radio, Lenco CD-200 oferă și o carte audio sau o funcție de continuare, adică puteți opri cu ușurință CD player-ul în mijlocul cărții audio și când îl porniți din nou, poți continua să asculți de unde ai rămas. Lenco CD-200 poate fi operat cu baterii sau baterii reîncărcabile (nu sunt incluse), dar are și funcție de încărcare a bateriei. Dacă CD player-ul nu redă muzică mai mult de 30 de secunde, se va opri automat. În acest fel economisiți energie.

228,00 lei Pret
Lenco CD-201SI, CD player Lenco CD-201SI, CD player

Lenco CD-201SI, CD player

Lenco CD-201SI este un CD/MP3 player portabil practic cu funcție anti-șoc de 100 de secunde. Vine cu căști și cablu USB. Dispune de un afișaj LCD și butoane ușor de utilizat. CD player-ul portabil este partenerul perfect de călătorie. Cu Lenco CD-201SI ai mereu muzica ta preferată cu tine, oriunde te-ai afla. Cu Lenco CD-201SI este posibil să determinați singur ordinea redării. Puteți lăsa CD player-ul să decidă care este următoarea melodie sau puteți programa singur o comandă. În plus, melodia preferată din album poate fi ascultată la nesfârșit cu funcția de repetare. Sau puteți asculta propriile CD/MP3-uri. Dacă ascultați o carte audio sau o redare radio, Lenco CD-201SI oferă și o carte audio sau o funcție de continuare, adică puteți opri cu ușurință CD player-ul în mijlocul cărții audio și când îl porniți din nou, poți continua să asculți de unde ai rămas. Lenco CD-201SI poate fi operat cu baterii sau baterii reîncărcabile (nu sunt incluse), dar are și funcție de încărcare a bateriei. Dacă CD player-ul nu redă muzică mai mult de 30 de secunde, se va opri automat. În acest fel economisiți energie.

228,00 lei Pret