Mediaplayere

Oferta Variata De Mediaplayere la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 54 produse.

Se afiseaza 1-48 din 54 produs(e)
Sony ubp-x800m2 player blu-ray negru Sony ubp-x800m2 player blu-ray negru

Sony ubp-x800m2 player blu-ray negru

Sony UBP-X800M2, 4K Ultra HD, DTS,DTS:X,Dolby Atmos,Dolby TrueHD, 7.1 canale, 3G2,3GP,3GPP,ASF,AVCHD,AVI,FLV,HEVC,M-JPEG,M2TS,MKV,MP4,MPEG,MPEG1,MPEG2,MPEG4,MPG,MTS,PS,TS,VC-1,VO, AAC,AC3,AIFF,ALAC,DFF,DSD,DSF,FLAC,HE-AAC,LPCM,M4A,MKA,MP3,Vorbis,WMA, BMP, GIF, JPEG, JPG, MPO, PNG

Dp-ub424, blu-ray-player Dp-ub424, blu-ray-player

Dp-ub424, blu-ray-player

Panasonic DP-UB424 este un player Blu-Ray de înaltă calitate și puternic, care, datorită unei varietăți de formate diferite și suportului HDR, reproduce fiecare mediu la o calitate fascinantă. DP-UB424 acceptă conținut HDR, HDR10 și HLG, ceea ce face ca fiecare scenă să pară mai bogată în contrast și mai dinamică decât înainte. Datorită procesării cromatice de înaltă precizie 4K, semnalele 4K originale (4:2:0) sunt interpolate într-o ieșire și mai detaliată (4:4:4) folosind un proces de cromație multi-tap - pentru o profunzime și mai mare și mai multă naturalețe. Conținutul online, cum ar fi serviciile de streaming de la Netflix și Co., poate fi, de asemenea, accesat și vizualizat prin WLAN. Integrarea în rețeaua de acasă fără fir sau prin cablu prin LAN este o joacă de copii. Pe lângă calitatea excelentă a imaginii, DP-UB424 acceptă și formate de înaltă rezoluție precum FLAC, ALAC sau DSD (11,2 MHz / 5,6 MHz / 2,8 MHz) pe lângă formatele audio convenționale. Suporturile de date pot fi conectate prin intrarea USB pentru a reda conținutul de pe ele.

Lg ubk90 player dvd/blue-ray player blu-ray negru Lg ubk90 player dvd/blue-ray player blu-ray negru

Lg ubk90 player dvd/blue-ray player blu-ray negru

LG UBK90, 4K Ultra HD, DTS, DTS-HD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, 3GP, AVC, AVCHD, DAT, FLV, H.264, H.265, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG1, MPEG2-PS, MPEG2-TS, MPEG4, TS,..., AAC, FLAC, MP3, WMA, GIF, JPEG, MPO, PNG, Audio Blu-Ray, Video blue-ray, CD audio, CD video, Audio DVD, DVD-Video

Panasonic DMP-BDT384, player Blu-ray (negru) Panasonic DMP-BDT384, player Blu-ray (negru)

Panasonic DMP-BDT384, player Blu-ray (negru)

Filme, fotografii, muzică sau aplicații de internet selectate - DMP-BDT384 de la panasonic joacă excelent în serile home cinema. Indiferent dacă este 4K upscaling, redare 4K jpeg și, de asemenea, în a treia dimensiune, oferă o imagine grozavă. Frumos pentru toți cei care doresc să se scufunde cu adevărat în blockbuster. Și dacă colecția de filme nu are cea potrivită: O selecție interesantă de conținut online este disponibilă prin Internet cu DMP-BDT384. Fie că sunt aplicații video la cerere, vreme/știri sau muzică - cu siguranță există ceva pentru toată lumea aici.

Xiaomi mi box s, player de rețea (negru, 4k, hdmi, dolby audio, android) Xiaomi mi box s, player de rețea (negru, 4k, hdmi, dolby audio, android)

Xiaomi mi box s, player de rețea (negru, 4k, hdmi, dolby audio, android)

Acest articol este un produs destinat pieței europene. Poate diferi de produsele originale germane în următoarele puncte:
posibil alt domeniu de livrare
orice diferențe în serviciul de garanție și durată
Posibilă excludere de la promoțiile producătorului (cashback etc.)
posibil nici un manual german
Posibil prima limbă a meniului nu germană
eventual lansarea ulterioară a actualizărilor software
Mi Box S de la Xiaomi este un streamer/player de rețea ultracompact, care, datorită procesorului quad-core încorporat și a 2 GB RAM, asigură performanțe ridicate - reacționează rapid la orice formă de intrare și execută comenzi fără întârziere. Pe lângă un Chromecast integrat, cu care conținutul poate fi transmis direct către Mi Box S prin intermediul dispozitivelor compatibile, acesta este echipat cu Google Assistant. Puteți modifica setările, puteți controla dispozitivele inteligente de acasă sau puteți căuta orice conținut doar cu propria voce. Calitatea strălucitoare a imaginii este garantată în orice moment datorită suportului pentru conținut 4K (UltraHD), precum și tehnologiei Dolby Audio și DTS.

Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint) Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Panasonic dmp-bdt168eg, player blu-ray (argint)

Filme, fotografii, muzică sau aplicații de internet selectate - DMP-BDT168EG de la panasonic joacă excelent în serile home cinema. De asemenea, oferă o imagine grozavă în a treia dimensiune. Frumos pentru toți cei care doresc să se scufunde cu adevărat în blockbuster. Și dacă colecția de filme nu oferă cea potrivită: O selecție interesantă de conținut online este disponibilă prin Internet cu DMP-BDT168EG. Fie că sunt aplicații video la cerere, vreme/știri sau muzică - cu siguranță există ceva pentru toată lumea aici.

Panasonic dp-ub9004, player blu-ray (negru, wifi, ultrahd/4k) Panasonic dp-ub9004, player blu-ray (negru, wifi, ultrahd/4k)

Panasonic dp-ub9004, player blu-ray (negru, wifi, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DP-UB9004, puteți experimenta Blu-Ray de înaltă calitate pe cei patru pereți: Playerul înțelege Blu-Ray, DVD și CD și, datorită suportului UltraHD, aduce în prim-plan chiar și cele mai mici detalii cu o gamă largă de culori, naturalețe extremă și televizor cu contrast uluitor. Secțiunea audio de înaltă calitate și conexiunile versatile asigură o muzică uluitoare și o reproducere a sunetului filmului.

Panasonic dmp-bdt167eg, player blu-ray (negru) Panasonic dmp-bdt167eg, player blu-ray (negru)

Panasonic dmp-bdt167eg, player blu-ray (negru)

Filme, fotografii, muzică sau aplicații de internet selectate - DMP-BDT167EG de la panasonic joacă excelent în serile home cinema. De asemenea, oferă o imagine grozavă în a treia dimensiune. Frumos pentru toți cei care doresc să se scufunde cu adevărat în blockbuster. Și dacă colecția de filme nu oferă cea potrivită: O selecție interesantă de conținut online este disponibilă prin Internet cu DMP-BDT167EG. Fie că sunt aplicații video la cerere, vreme/știri sau muzică - cu siguranță există ceva pentru toată lumea aici.

Dreambox dm920 uhd 4k, receptor satelit/cablu (negru, dvb-c fbc, dvb-c/t2 hd dual tuner) Dreambox dm920 uhd 4k, receptor satelit/cablu (negru, dvb-c fbc, dvb-c/t2 hd dual tuner)

Dreambox dm920 uhd 4k, receptor satelit/cablu (negru, dvb-c fbc, dvb-c/t2 hd dual tuner)

Dreambox DM920 UHD 4K dispune de un procesor rapid 12K DMIPS dual-core, precum și de 8 GB de memorie flash internă și 2 GB de RAM. Receptoarele suplimentare pentru recepția digitală prin satelit, cablu sau antenă pot fi conectate prin două sloturi pentru tunerele Plug&Play. Există un ecran LCD color de 3 inchi în față. Pe lângă o intrare și o ieșire HDMI, există și o ieșire optică pe spate, precum și o conexiune USB și LAN. În această variantă de Dreambox, sunt deja preinstalate un DVB-S2X MultiStream FBC și un tuner DVB-C FBC. Datorită FBC (Full Band Capture), beneficiați de timpi mai rapidi de comutare și recepție a întregii benzi de frecvență de un nivel, ceea ce înseamnă că un program poate fi vizionat și până la șapte pot fi înregistrate.

Optoma cinemax d2, proiector dlp (alb, ultrahd/4k, hdr, full 3d) Optoma cinemax d2, proiector dlp (alb, ultrahd/4k, hdr, full 3d)

Optoma cinemax d2, proiector dlp (alb, ultrahd/4k, hdr, full 3d)

Proiectorul laser cu rază ultra-scurtă CinemaX D2 face parte din seria CinemaX și oferă o experiență 4K UHD de neuitat pentru casă. Cu luminozitatea sa ridicată, tehnologia laser DuraCore de primă clasă și un spațiu de culoare mare, D2 oferă o acuratețe a culorilor uluitoare - ideală pentru experiența pe ecran mare în cei patru pereți. Echipat cu modul Gaming îmbunătățit, pasionații de jocuri pot experimenta rate de reîmprospătare extrem de rapide și lag scăzut atunci când joacă, cu un timp de răspuns de 16 ms în 4K (3840 x 2160 pixeli) la 60 Hz și 4 ms în 1080P (1920 x 1080 pixeli). Experienta 240 Hz. Difuzoarele integrate au trei intrări HDMI 2.0 cu eARC pentru un sunet clar. CinemaX D2 este plin cu tehnologii și funcții moderne și oferă, de asemenea, 3.000 de lumeni,

Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic dmr-ubs70egk, player blu-ray

Panasonic DMR-UBS70EGK este mai mult decât un simplu player Blu-Ray puternic: dispozitivul 2-în-1 oferă nu numai opțiunea de a reda Blu-Ray, DVD-uri și CD-uri, ci are și un tuner HD dublu încorporat pentru recepție. semnale prin satelit. Acest lucru vă permite să vizionați un program în timp ce o secundă este înregistrată. Un hard disk intern de 500 GB este disponibil în acest scop sau puteți conecta un alt hard disk USB la unul dintre porturile existente. DMR-UBS70EGK acceptă conținut HDR10 și HLG și poate îmbunătăți calitatea programelor care nu sunt difuzate la rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) datorită scalării 4K. Puteți accesa o gamă largă de servicii video la cerere, cum ar fi YouTube sau Netflix, prin WLAN și, de asemenea, puteți trimite conținut de pe smartphone-uri sau tablete către DMR-UBS70EGK.

Audio technica at-lpw50btrw, platantă (maro, bluetooth) Audio technica at-lpw50btrw, platantă (maro, bluetooth)

Audio technica at-lpw50btrw, platantă (maro, bluetooth)

Audio Technica AT-LPW50BTRW oferă tot ce este mai bun din ambele lumi datorită Bluetooth: această platană manuală poate reda conținut fie prin cablu, fie fără fir, prin difuzoare sau căști. Este echipat cu un preamplificator încorporat care poate fi comutat între ieșirea phono și linie. Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi folosit fie cu preamplificatorul încorporat, fie cu un dispozitiv extern cu intrare de linie. AT-LPW50BTRW are două viteze (33 și 45 rpm) și un motor DC controlat de senzor care menține cu precizie viteza de rotație dorită. Controlul dinamic antipatinaj minimizează distorsiunile. Forța de urmărire a brațului din fibră de carbon este reglabilă.

Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bct760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BCT760AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Ca un adevărat recorder UHD, DMR-BCT760AG poate upscale conținut UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k) Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k)

Panasonic dp-ub154, player blu-ray (negru, hdr, dolby atmos, ultrahd/4k)

Pentru toți cei care doresc să se concentreze doar pe elementele esențiale atunci când se bucură de un film - Panasonic DP-UB154 este un player Blu-Ray de înaltă calitate, cu suport pentru conținut UltraHD și impresionează prin imagini vii și detaliate, precum și cu un sunet învăluitor cu cea mai simplă operație. Pe lângă UltraHD, acceptă și conținut HDR/HLG și poate reda cu ușurință numeroase formate - inclusiv upscaling 4K pentru afișarea optimă a întregului conținut.

Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bst760ag, recorder blu-ray (negru, 500 gb, wlan, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BST760AG sunteți independent de timpii de difuzare: Multifuncționalul salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și s-au inscripționat pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BST760AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bct765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BCT765AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BCT765AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k) Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Panasonic dmr-bst765ag, recorder blu-ray (argintiu/negru, 500 gb, wifi, ultrahd/4k)

Cu Panasonic DMR-BST765AG sunteți independent de timpii de difuzare: aparatul multifuncțional salvează programele dvs. preferate pe hard diskul integrat de 500 GB, le redă și le arhivează - chiar și inscriptionate pe disc Blu-Ray. Datorită tunerului twin integrat, puteți primi până la două programe în același timp și, de asemenea, le puteți înregistra sau utiliza alternativ servicii video la cerere. Fiind un adevărat recorder UHD, DMR-BST765AG poate îmbunătăți conținutul UltraHD/4K chiar dacă are o rezoluție mai mică.

Lenco CD-200BK, CD player Lenco CD-200BK, CD player

Lenco CD-200BK, CD player

Lenco CD-200 este un CD/MP3 player portabil practic cu funcție anti-șoc de 100 de secunde. Vine cu căști și cablu USB. Dispune de un afișaj LCD și butoane ușor de utilizat. CD player-ul portabil este partenerul perfect de călătorie. Cu Lenco CD-200 ai mereu cu tine muzica ta preferată, oriunde te-ai afla. Cu Lenco CD-200 este posibil să determinați singur ordinea redării. Puteți lăsa CD player-ul să decidă care este următoarea melodie sau puteți programa singur o comandă. În plus, melodia preferată din album poate fi ascultată la nesfârșit cu funcția de repetare. Sau puteți asculta propriile CD/MP3-uri. Dacă ascultați o carte audio sau o redare radio, Lenco CD-200 oferă și o carte audio sau o funcție de continuare, adică puteți opri cu ușurință CD player-ul în mijlocul cărții audio și când îl porniți din nou, poți continua să asculți de unde ai rămas. Lenco CD-200 poate fi operat cu baterii sau baterii reîncărcabile (nu sunt incluse), dar are și funcție de încărcare a bateriei. Dacă CD player-ul nu redă muzică mai mult de 30 de secunde, se va opri automat. În acest fel economisiți energie.