Filtre (16 products)

Pret

210,00 lei - 3.375,00 lei

Volane

Oferta Variata De Volane la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Thrustmaster t.flight full kit x, set (negru, pedale de cârmă t.flight hotas one + t.flight tfrp) Thrustmaster t.flight full kit x, set (negru, pedale de cârmă t.flight hotas one + t.flight tfrp)

Thrustmaster t.flight full kit x, set (negru, pedale de cârmă t.flight hotas one + t.flight tfrp)

Thrustmaster este mândru să ofere un kit complet de simulare a zborului pentru jucătorii care caută imersiune și realism în sesiunile lor de zbor. T.Flight Full Kit X este soluția perfectă pentru a juca cu Microsoft Flight Simulator pe Xbox Series X|S. Pur și simplu conectați dispozitivele la consolă: totul este recunoscut imediat de joc și este deja configurat pentru utilizare. Așa zburați în jurul lumii în cel mai scurt timp și o descoperiți fără restricții! Acest kit include T.Flight Hotas One - joystick-ul popular, versatil, plug-and-play pentru Xbox Series X|S și PC. Proiectat ergonomic și realist, este excelent pentru toate tipurile de jocuri de zbor, inclusiv pentru simularea zborului (luptă aeriană, aventură spațială, zbor civil etc.). De asemenea, în kit sunt incluse TFRP - pedale de cârmă cu sistemul de glisare SMART (Sliding Motion Advanced Rail Track) de la Thrustmaster, pentru viraje lin și o experiență de zbor optimizată. T.Flight Full Kit X este soluția pe care oamenii au căutat-o ​​pentru a obține controlul total al avionului în jocurile populare de simulare a zborului!

959,00 lei Pret
Volan thrustmaster tmx force feedback (negru) Volan thrustmaster tmx force feedback (negru)

Volan thrustmaster tmx force feedback (negru)

Thrustmaster TMX Force Feedback este volanul de curse perfect pentru simulările de curse. Thrustmaster TMX Force Feedback a fost proiectat pentru Xbox One și Windows și, cu rotație de 270° până la 900°, feedback de forță reglabil și rezoluție de 12 biți, oferă o experiență optimă de condus, precizie și o experiență excelentă de joc. Sistemul de accesorii robust și versatil face ca Thrustmaster TMX Force Feedback să fie compatibil cu aproape toate mesele. Thrustmaster TMX Force Feedback este compatibil cu setul de nivel T3PA și T3PA-PRO și cu extensia schimbătorului de viteze TH8A.

1.029,00 lei Pret
Thrustmaster t-lcm pedale, pedale (argintiu/negru, playstation 4, xbox one, pc) Thrustmaster t-lcm pedale, pedale (argintiu/negru, playstation 4, xbox one, pc)

Thrustmaster t-lcm pedale, pedale (argintiu/negru, playstation 4, xbox one, pc)

Thrustmaster este deosebit de încântat să lanseze primul său set de pedale magnetice multiplatformă, care include o pedală de frână cu tehnologie „Load Cell” pentru manevre de frânare extrem de precise în jocurile de curse. Sistemul patentat HEART (HallEffect AccuRate Technology) de la Thrustmaster oferă pilotilor o percepție incredibil de reală datorită senzorilor magnetici cu rezoluție de 16 biți. Versatil și stabil, setul de pedale T-LCM oferă utilizatorilor avantaje semnificative la curse. Setul de arcuri furnizat cu 6 arcuri permite un număr mare de ajustări rapide și senzația de frânare conform propriilor idei. Setul este, de asemenea, realizat din metal 100% antiderapant, iar setările setului de pedale (zonele moarte și forța de frânare electronică [Brake Force]) pot fi ajustate folosind software-ul inclus. Setul de pedale T-LCM este compatibil cu PC (Windows 10/8), precum și cu PlayStation 4 și Xbox One.

1.071,00 lei Pret
Volan thrustmaster t-248 (negru/argintiu, playstation 5, playstation 4, pc) Volan thrustmaster t-248 (negru/argintiu, playstation 5, playstation 4, pc)

Volan thrustmaster t-248 (negru/argintiu, playstation 5, playstation 4, pc)

Volanul de curse Thrustmaster T248 dispune de un nou sistem Hybrid Drive optimizat, cu o curea combinată și un mecanism de transmisie pentru un feedback puternic, realist și versatil al forței. T248 oferă cu 70% mai multă putere (comparativ cu roțile de curse hibride din seria Thrustmaster T150 anterioare) și oferă noi funcții inovatoare, cum ar fi presetări cu feedback-ul de forță care pot fi modificate în timpul jocului, palete magnetice de schimbare, un afișaj interactiv cu peste 20 de afișaje diferite. opțiuni și un set de pedale magnetice cu 4 moduri de presiune de frână pentru pedala de frână. T248 este conceput pentru toți jucătorii care caută performanță și imersiune - inclusiv cei care doresc să se elibereze de tastatură, mouse sau gamepad și cei care doresc să-și ducă jocul de curse la nivelul următor după ce au început cu o roată destinată începătorilor. Acest volan de curse este licențiat oficial pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 și este compatibil cu PC.

1.490,00 lei Pret
Volan thrustmaster t-gt ii(negru) Volan thrustmaster t-gt ii(negru)

Volan thrustmaster t-gt ii(negru)

Volanul de curse T-GT II este un adevărat pachet de putere format din tehnologii extrem de inovatoare. Este rezultatul unui studiu foarte amănunțit al tuturor impresiilor cruciale care sunt esențiale pentru o experiență de curse ultra-realistă. T-GT II a fost rafinat și perfecționat prin mai mult de 23.000 de ore de cercetare și dezvoltare intensă pentru a duce performanța uimitoare de feedback de forță a predecesorului său (T-GT) la un nivel și mai înalt. Cu T-GT II, ​​jucătorii se pot bucura de un nivel cu totul nou de precizie și durabilitate pe PlayStation 5, PlayStation 4 și PC. Licențiat oficial pentru PlayStation 5 și Gran Turismo, volanul de curse T-GT II oferă tehnologii inovatoare precum T-LIN,

3.367,00 lei Pret
Thrustmaster tx racing wheel leather edition, volan Thrustmaster tx racing wheel leather edition, volan

Thrustmaster tx racing wheel leather edition, volan

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition este un simulator de curse cu feedback de forță de nouă generație pentru Xbox One și PC. Volanul din piele cusut manual asigură confort maxim la curse. Servomotorul industrial fără perii asigură un comportament neted și direct de feedback al forței. Mecanismul cu centură dublă optimizat și fără frecare permite o acțiune rapidă, directă și un sistem extrem de silențios. Setul de pedale T3PA este complet reglabil și oferă pilotului control și confort optim.

2.033,00 lei Pret
Volan hori rwa: racing wheel apex(negru, playstation 5, playstation 4, pc) Volan hori rwa: racing wheel apex(negru, playstation 5, playstation 4, pc)

Volan hori rwa: racing wheel apex(negru, playstation 5, playstation 4, pc)

HORI oferă cea mai bună calitate a construcției, opțiuni de personalizare și simulare de curse autentică cu Racing Wheel APEX. Echipa de design HORI oferă toate caracteristicile și calitatea unui volan de curse de dimensiuni mari la un preț avantajos. Dispunând de o rotație impresionantă de 270 de grade - complet programabilă și reglabilă - compatibil PS5, PS4 și PC. Volanul de curse APEX se fixează în siguranță pe o masă sau un suport de bicicletă de curse cu cleme rezistente și feronerie din oțel. Pedalele mari sunt construite pentru a rezista. Puteți trece de la un unghi de rotație de 270 de grade la 180 de grade în cel mai scurt timp și puteți configura alte setări, cum ar fi zona moartă, sensibilitatea pedalei și multe altele, în funcție de propriile dorințe. Intră în cursă cu Racing Wheel APEX pentru Playstation 5, Playstation 4 și PC!

572,00 lei Pret
Volan de schimb Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On (negru argintiu) Volan de schimb Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On (negru argintiu)

Volan de schimb Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On (negru argintiu)

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On este o replică la scară a volanului de curse Ferrari F1 2011, „Ferrari 150th Italia”, având un finisaj metalic periat, ghidon cauciucat cu o prindere realistă și confortabilă. Ferrari F1 Wheel Add-On este doar un add-on (roată) pentru sistemul Thrustmaster T500, T300 și TX, care oferă restul tehnologiei și pedalei necesare. Roata F1 oferă două butoane rotative (pentru a putea face setările mașinii direct în timpul cursei), trei comutatoare metalice, opt butoane de acțiune de calitate profesională și două D-Pad-uri cu 8 direcții cu o presiune realistă corespunzătoare.

225,00 lei Pret
HORI Switch Racing Wheel Pro Deluxe, volan HORI Switch Racing Wheel Pro Deluxe, volan

HORI Switch Racing Wheel Pro Deluxe, volan

Cu Racing Wheel Pro Deluxe, HORI aduce pe Nintendo Switch o calitate convingătoare a construcției, multe opțiuni de personalizare și simulare de curse autentică. Echipa de proiectare a lui HORI a inclus o rază de rotație de 270 de grade, butoane programabile și compatibilitate cu Nintendo Switch și PC. Racing Wheel Pro Deluxe se atașează în siguranță la o masă sau un suport pe volan, făcându-l ușor de utilizat. În timpul cursei, puteți trece de la o rază de viraj de 270 de grade la 180 de grade. Zona moartă, sensibilitatea pedalei și multe altele pot fi reglate. Licențiat oficial de Nintendo.

592,00 lei Pret