Filtre (8 products)

Pret

180,00 lei - 600,00 lei

Joystick

Oferta Variata De Joystick la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru) Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru) -21%
  • -21%

Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru)

Thrustmaster TCA Sidestick X Airbus Edition este o replică ergonomică a sidestick-ului Airbus, inspirată de comenzile de zbor ale legendarei aeronave Airbus (tip A320), licențiate oficial de Airbus și Xbox Series X|S și compatibile și cu PC-ul. Dispune de 14 butoane de acțiune comutabile care oferă o multitudine de posibilități, precum și o pârghie de tracțiune integrată cu mecanism de inversare (o caracteristică unică pe aeronavele comerciale). Datorită noului hub de ecosistem amplasat pe spatele TCA Sidestick X Airbus Edition, se beneficiază de conectivitate simplificată cu suport software pentru TCA Quadrant Airbus Edition (cu sau fără suplimente) și comenzile cârmei Thrustmaster, prin urmare trebuie doar să conectați un singur cablu USB la computer sau la consolă. Acest lucru va face întregul ecosistem TCA Airbus Edition compatibil cu Xbox Series X|S. TCA Sidestick X Airbus Edition este o versiune finală care preia punctele forte ale versiunii anterioare și adaugă o bază reproiectată, o accelerație îmbunătățită pentru mai mult confort și fiabilitate, noi comutatoare tactile și un nou hub pentru ecosistem - pentru o experiență de zbor unică și realistă!

433,71 lei Pret de baza 549,00 lei Pret
Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick -21%
  • -21%

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo este special adaptat nevoilor jucătorilor experimentați de simulare a zborului. Deoarece elementele de control cuprinzătoare și realiste permit un control mai precis decât cu un mouse și tastatură. T.16000M FCS Space Sim Duo este alcătuit din două joystick-uri T.16000M FCS cu HEART (Hall Effect Accurate Technology). Aceasta înseamnă o precizie de 256 de ori mai mare decât sistemele actuale (rezoluție de 16 biți: valori 16000 x 16000!). Pentru a oferi jucătorilor control complet, fiecare joystick are, de asemenea, 16 butoane de acțiune cu recunoaștere tactilă în stil Braille și un comutator cu cap POV cu 8 căi. Cele 3 componente detașabile permit, de asemenea, personalizarea completă a joystick-urilor pentru utilizare pentru stângaci sau dreptaci.

470,05 lei Pret de baza 595,00 lei Pret