Filtre (15 products)

Pret

120,00 lei - 1.425,00 lei

Joystick

Oferta Variata De Joystick la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru) Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru)

Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru)

Thrustmaster TCA Sidestick X Airbus Edition este o replică ergonomică a sidestick-ului Airbus, inspirată de comenzile de zbor ale legendarei aeronave Airbus (tip A320), licențiate oficial de Airbus și Xbox Series X|S și compatibile și cu PC-ul. Dispune de 14 butoane de acțiune comutabile care oferă o multitudine de posibilități, precum și o pârghie de tracțiune integrată cu mecanism de inversare (o caracteristică unică pe aeronavele comerciale). Datorită noului hub de ecosistem amplasat pe spatele TCA Sidestick X Airbus Edition, se beneficiază de conectivitate simplificată cu suport software pentru TCA Quadrant Airbus Edition (cu sau fără suplimente) și comenzile cârmei Thrustmaster, prin urmare trebuie doar să conectați un singur cablu USB la computer sau la consolă. Acest lucru va face întregul ecosistem TCA Airbus Edition compatibil cu Xbox Series X|S. TCA Sidestick X Airbus Edition este o versiune finală care preia punctele forte ale versiunii anterioare și adaugă o bază reproiectată, o accelerație îmbunătățită pentru mai mult confort și fiabilitate, noi comutatoare tactile și un nou hub pentru ecosistem - pentru o experiență de zbor unică și realistă!

664,00 lei Pret
Joystick usb thrustmaster (negru) Joystick usb thrustmaster (negru)

Joystick usb thrustmaster (negru)

Joystick-ul USB Thrustmaster este ușor de utilizat, fiabil și un produs complet fără griji pentru toți cei care doresc să păstreze cel mai bun control din toate perspectivele. Caracteristicile includ un suport mare pentru palme, o bază robustă cu crampoane de cauciuc antiderapante, o accelerație, trei butoane de acțiune, un declanșator și un comutator de pălărie cu 8 căi pentru o mai bună redare și imersiune în joc.

124,00 lei Pret