Joystick

Oferta Variata De Joystick la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)
Thrustmaster T3PM, pedale (negru/argintiu, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC) Thrustmaster T3PM, pedale (negru/argintiu, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC)

Thrustmaster T3PM, pedale (negru/argintiu, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC)

Setul de pedale T3PM de la Thrustmaster dispune de tehnologia patentată HEART magnet, oferind jucătorilor o precizie cu adevărat excepțională în intervalul de miimi de secundă. T3PM are, de asemenea, 4 moduri de apăsare a pedalei de frână, astfel încât fiecare concurent să poată juca confortabil și cu același nivel de precizie, indiferent de tipul de configurație pe care îl folosește (masă/birou, cockpit, suport pentru roți pro etc.). Cu o mișcare complet lină și fără pierderea de precizie care apare la seturile tradiționale de pedale cu potențiometre, T3PM reprezintă un pas uriaș înainte atât în ceea ce privește flexibilitatea, cât și capacitatea de răspuns în joc.

Simulator zbor thrustmaster hotas warthog (negru argintiu) Simulator zbor thrustmaster hotas warthog (negru argintiu)

Simulator zbor thrustmaster hotas warthog (negru argintiu)

Thrustmaster Hotas Warthog este un pachet de joystick-uri replică unui avion de luptă A-10C. Thrustmaster Hotas Warthog este soluția ideală pentru simulatoarele de zbor și nu doar atunci când pilotați un avion de luptă A-10 Thunderbolt. Baza replicii controlerului unui luptător A-10C, mânerul, butoanele și alte elemente importante de comutare sunt realizate din metal și, prin urmare, sunt foarte stabile. Acest lucru promite multe ore de distracție. Acest sistem de ultimă oră Hotas-Warthog este compatibil HID (Human Interface Device) și extrem de ușor de utilizat.

Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru) Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru)

Thrustmaster tca sidestick x airbus edition, joystick (negru)

Thrustmaster TCA Sidestick X Airbus Edition este o replică ergonomică a sidestick-ului Airbus, inspirată de comenzile de zbor ale legendarei aeronave Airbus (tip A320), licențiate oficial de Airbus și Xbox Series X|S și compatibile și cu PC-ul. Dispune de 14 butoane de acțiune comutabile care oferă o multitudine de posibilități, precum și o pârghie de tracțiune integrată cu mecanism de inversare (o caracteristică unică pe aeronavele comerciale). Datorită noului hub de ecosistem amplasat pe spatele TCA Sidestick X Airbus Edition, se beneficiază de conectivitate simplificată cu suport software pentru TCA Quadrant Airbus Edition (cu sau fără suplimente) și comenzile cârmei Thrustmaster, prin urmare trebuie doar să conectați un singur cablu USB la computer sau la consolă. Acest lucru va face întregul ecosistem TCA Airbus Edition compatibil cu Xbox Series X|S. TCA Sidestick X Airbus Edition este o versiune finală care preia punctele forte ale versiunii anterioare și adaugă o bază reproiectată, o accelerație îmbunătățită pentru mai mult confort și fiabilitate, noi comutatoare tactile și un nou hub pentru ecosistem - pentru o experiență de zbor unică și realistă!

Joystick usb thrustmaster (negru) Joystick usb thrustmaster (negru)

Joystick usb thrustmaster (negru)

Joystick-ul USB Thrustmaster este ușor de utilizat, fiabil și un produs complet fără griji pentru toți cei care doresc să păstreze cel mai bun control din toate perspectivele. Caracteristicile includ un suport mare pentru palme, o bază robustă cu crampoane de cauciuc antiderapante, o accelerație, trei butoane de acțiune, un declanșator și un comutator de pălărie cu 8 căi pentru o mai bună redare și imersiune în joc.

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo este special adaptat nevoilor jucătorilor experimentați de simulare a zborului. Deoarece elementele de control cuprinzătoare și realiste permit un control mai precis decât cu un mouse și tastatură. T.16000M FCS Space Sim Duo este alcătuit din două joystick-uri T.16000M FCS cu HEART (Hall Effect Accurate Technology). Aceasta înseamnă o precizie de 256 de ori mai mare decât sistemele actuale (rezoluție de 16 biți: valori 16000 x 16000!). Pentru a oferi jucătorilor control complet, fiecare joystick are, de asemenea, 16 butoane de acțiune cu recunoaștere tactilă în stil Braille și un comutator cu cap POV cu 8 căi. Cele 3 componente detașabile permit, de asemenea, personalizarea completă a joystick-urilor pentru utilizare pentru stângaci sau dreptaci.