Rackuri

Oferta Variata De Rackuri la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)
Rack DIGITUS Professional Dynamic Basic Series DN-19 SRV-42U-8-D - 42U Rack DIGITUS Professional Dynamic Basic Series DN-19 SRV-42U-8-D - 42U

Rack DIGITUS Professional Dynamic Basic Series DN-19 SRV-42U-8-D - 42U

The DIGITUS Dynamic Basic Series is designed and produced for the high requirements of the IT-Infrastructure. The DIGITUS Network and Server Rack Dynamic Basic Series is developed and produced for cabling and network components. They provide maximum optimization resulted to an optimum performance in between quality and added value. Features such as 1 unit marking on the mounting profiles, easy and quick release of the door and side- and rear panels, fully adjustable front and rear profiles of the cabinet in depth makes the product extremely attractive to installers. The incredible design of the Dynamic Basic Series is rounded up with the use of a framed smoked safety glass front door fitted with a swing handle lock. Door hinging can be quickly reversed left to right.

6.182,00 lei Pret
Carcasa de perete Digitus Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 9 unități de înălțime) Carcasa de perete Digitus Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 9 unități de înălțime)

Carcasa de perete Digitus Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 9 unități de înălțime)

Carcasa de perete Digitus din seria Unique este realizată dintr-o construcție robustă din tablă de oțel. Panourile laterale sunt detașabile și blocabile. Montarea pe perete este ușoară și se poate face rapid. Instalarea se realizează în două etape: Panoul din spate al carcasei este înșurubat pe perete și apoi conectat la carcasă. Opțional, carcasele pot fi instalate și de sine stătătoare, cu picioare de nivelare sau roți disponibile separat. Datorită flexibilității lor, carcasele de perete sunt potrivite în mod ideal pentru toate aplicațiile obișnuite de IT și telecomunicații.

1.113,00 lei Pret
Carcasa de perete Digitus Professional Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT Carcasa de perete Digitus Professional Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT

Carcasa de perete Digitus Professional Seria Unique - 600x600 mm (LxD), dulap IT

Seria DIGITUS Unique a fost fabricată, proiectată și dezvoltată pentru cerințele înalte ale infrastructurii IT. Carcasele de perete ale seriei Unique sunt realizate dintr-o construcție robustă din tablă de oțel. Panourile laterale sunt detașabile și blocabile. Montarea pe perete este ușoară și se poate face rapid. Instalarea se realizează în două etape: Panoul din spate al carcasei este înșurubat pe perete și apoi conectat la carcasă. Opțional, carcasele pot fi instalate și de sine stătătoare, cu picioare de nivelare sau roți disponibile separat. Datorită flexibilității lor, carcasele de perete sunt potrivite în mod ideal pentru toate aplicațiile obișnuite de IT și telecomunicații.

849,00 lei Pret
Carcasă de perete Digitus, SOHO, neasamblată - 540x400 mm (LxD), dulap IT (gri deschis, 7 unități de înălțime) Carcasă de perete Digitus, SOHO, neasamblată - 540x400 mm (LxD), dulap IT (gri deschis, 7 unități de înălțime)

Carcasă de perete Digitus, SOHO, neasamblată - 540x400 mm (LxD), dulap IT (gri deschis, 7 unități de înălțime)

Carcasele de perete DIGITUS Professional au fost fabricate, proiectate și dezvoltate pentru cerințele înalte ale infrastructurii IT. Livrarea neasamblată asigură costuri și eficiență în spațiu. Dulapul IT oferă o ventilație optimă și o ușă frontală din oțel perforată care se poate încuia pentru o securitate sporită. Carcasele de perete SOHO sunt realizate dintr-o construcție robustă din tablă de oțel. Carcasele au fost special concepute pentru a economisi spațiu și costuri. Montarea pe perete este ușoară și se poate face rapid. Datorită flexibilității lor, carcasele de perete sunt potrivite în mod ideal pentru toate aplicațiile obișnuite de IT și telecomunicații.

458,00 lei Pret
Carcasă de perete Inter-Tech SMA-6612, dulap IT (negru) Carcasă de perete Inter-Tech SMA-6612, dulap IT (negru)

Carcasă de perete Inter-Tech SMA-6612, dulap IT (negru)

Carcasa de perete Inter-Tech SMA-6612 impresionează prin înălțimea sa redusă de doar 12U și adâncimea de numai 600 mm și oferă astfel o alternativă care economisește spațiu în comparație cu dulapurile mari și voluminoase pentru server și rețea. Grosimea materialului este cuprinsă între 1,25 și 1,50 mm și permite o sarcină totală de până la 40 kg și îndeplinește și clasa de protecție IP20. Carcasa este disponibilă vopsită cu pulbere RAL 9005 și poate fi închisă atât cu ușa integrată din sticlă călită, cât și cu panourile laterale detașabile individual. Intrările de cablu din partea de sus și de jos asigură, de asemenea, că cablurile sunt așezate corect.

708,00 lei Pret
Carcasa de perete Digitus seria Dynamic Basic - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 7 unități de înălțime) Carcasa de perete Digitus seria Dynamic Basic - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 7 unități de înălțime)

Carcasa de perete Digitus seria Dynamic Basic - 600x600 mm (LxD), dulap IT (negru, 7 unități de înălțime)

Carcasele de perete ale seriei Dynamic Basic sunt realizate dintr-o construcție robustă din tablă de oțel. Stabilitatea este sporită de sudurile în puncte. Panourile laterale sunt detașabile, iar montarea pe perete este ușoară și, prin urmare, se poate face rapid. Datorită flexibilității lor, carcasele de perete sunt potrivite în mod ideal pentru toate aplicațiile obișnuite de IT și telecomunicații.

708,00 lei Pret