Filtre (8256 products)

Pret

105,00 lei - 47.295,00 lei

Tip procesor

Afiseaza mai multe

Tip placa video

Afiseaza mai multe

HDD

SSD

Limba tastatura

Autonomie baterie

Laptopuri

Oferta Variata De Laptopuri la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 8256 produse.

Se afiseaza 1-48 din 8256 produs(e)

O categorie de laptop este un mod de a clasifica laptopurile în funcție de diferite criterii, cum ar fi dimensiunea, greutatea, performanța, designul, scopul sau prețul. Există mai multe categorii de laptopuri, dar cele mai comune sunt următoarele:

  • Laptopuri office/multimedia: sunt laptopuri echilibrate ca preț și performanță, potrivite pentru sarcini uzuale, cum ar fi navigarea pe internet, redactarea de documente, vizionarea de filme sau ascultarea de muzică. Nu sunt nici foarte ușoare, nici foarte frumoase, dar își fac treaba bine. Unele modele multimedia au un sistem audio mai bun, o placă video dedicată sau o unitate optică pentru filme DVD sau Blu ray.

  • Laptopuri business: sunt laptopuri destinate utilizatorilor profesioniști, care au nevoie de performanță, securitate și conectivitate ridicată. Au de obicei un senzor de amprentă, un modul TPM sau alte caracteristici care protejează datele confidențiale. Au și conectori variati pentru a se putea conecta la dispozitive mai vechi sau specifice domeniului de activitate.

  • Laptopuri ultraportabile: sunt laptopuri foarte ușoare și subțiri, care pun accent pe portabilitate și autonomie. Au de obicei un design modern și minimalist, dar nu au unitate optică sau alte componente care ar crește greutatea. Sunt ideale pentru cei care călătoresc mult sau lucrează în spații mici.

  • Laptopuri gaming: sunt laptopuri foarte performante, care pot rula jocuri complexe sau aplicații grafice intensive. Au de obicei un procesor puternic, o memorie generoasă, un disc SSD rapid și o placă video de ultimă generație. Au și un sistem de răcire eficient și un ecran de calitate superioară. Sunt însă și foarte grele și scumpe.

  • Laptopuri convertibile: sunt laptopuri care pot fi transformate în tablete prin rotirea sau detașarea ecranului. Au de obicei un ecran tactil și un stilou digital pentru a facilita interacțiunea cu sistemul de operare. Sunt versatile și practice, dar nu foarte performante sau rezistente.

  • Acestea sunt doar câteva dintre categoriile de laptopuri existente pe piață.