Ingrijire & Cosmetice

Oferta Variata De Ingrijire Personala Cosmetice la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 342 produse.

Se afiseaza 1-48 din 342 produs(e)
Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb) Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 42, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Aparatul de manichiura si pedichiura Beurer MP 42 este echipat cu accesorii de inalta calitate. Versiunea de bază vine cu 7 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul continuu al vitezei și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel este de imaginat doar pentru un pedichiurist. Lumina LED practică și capacul de protecție pentru praful de unghii oferă confort suplimentar în timpul utilizării. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 42.

221,00 lei Pret
Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb) Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Set manichiura/pedichiura beurer mp 62, ingrijirea unghiilor (argintiu alb)

Acest dispozitiv de manichiură și pedichiură este echipat cu accesorii de înaltă calitate. Sunt incluse 10 atașamente din acoperire durabilă din safir sau pâslă de lustruire. Împreună cu controlul continuu al vitezei și rotația dreapta/stânga, este posibilă o îngrijire profesională a picioarelor și a unghiilor, ceea ce altfel este de imaginat doar pentru un pedichiurist. In plus, lumina LED integrata asigura conditii optime de iluminare in timpul utilizarii. Toate atașamentele pot fi integrate cu ușurință în geanta de depozitare a MP 62.

270,00 lei Pret
Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm) Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Placă de încălzire proficare pentru umeri și gât pc-snh 3097 (gri, 52 x 50 cm)

Cine nu o știe? Tensiune și durere în zona umerilor și gâtului după o zi plină la birou. PC-SNH 3097 de la ProfiCare este o pernă de încălzire pentru umeri/gât, cu o formă ergonomică. Pernuța de încălzire promovează fluxul de sânge către mușchii strânși ai umerilor și gâtului, ajutând să vă relaxați confortabil după o zi grea. Controlul electronic și precis al temperaturii permite o furnizare constantă de căldură. Puternici 100 de wați încălzesc rapid aprox. 52 x 50 cm pernă de încălzire. În plus, PC-SNH 3097 este echipat cu un sistem de siguranță și încălzire rapidă. Tehnologia senzorului electronic previne supraîncălzirea plăcuței de încălzire prin oprirea automată după 90 de minute. Husa detasabila si lavabila la masina (pana la 40°C) este realizata din material usor de intretinut si stocheaza caldura pentru caldura constanta. Suprafața foarte moale asigură o potrivire deosebit de confortabilă.

177,00 lei Pret
Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365) Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365)

Curea din piele makita dimensiune neagra. l, centură de scule (negru, e-05365)

Cureaua neagră din piele Makita este o curea modernă din piele naturală, realizată din piele de vacă dintr-o singură bucată, cu margini prelucrate pentru un design perfect. Logo-ul Maktia este pe bucla metalică. O buclă suplimentară din piele menține capătul proeminent al centurii pe corp. Lungimea poate fi reglată prin slăbirea șurubului din spatele cataramei. Cureaua are margini bine finisate și o cataramă lustruită pentru un design perfect.

147,00 lei Pret
Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul) Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul)

Aparat de masaj beurer shiatsu pentru picioare fm60, aparat de masaj (alb/gri, vânzare cu amănuntul)

Masajul shiatsu pentru picioare Beurer FM60 cu cele 18 capete de masaj asigură o atmosferă plăcută în cei patru pereți. Fie că este masaj în zona reflexă a picioarelor sau masaj Shiatsu al picioarelor, aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare FM60 cu funcție de căldură comutabilă nu lasă nimic de dorit. Unghiul de înclinare reglabil individual și controlul cu piciorul completează factorul de simțire al aparatului de masaj pentru picioare Shiatsu FM60.

386,00 lei Pret
Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri) Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri)

Aparat de masaj beurer mg 55 (alb/gri)

Dispozitivul de masaj MG 55 oferă un masaj profund eficient și relaxant. Cu mișcări puternice și ritmice, acest tip de masaj lucrează în straturile musculare mai profunde și poate asigura astfel o relaxare profundă. Intensitatea masajului poate fi reglată continuu, iar căldura poate fi pornită separat pentru o relaxare și mai liniștitoare. Domeniul de livrare include trei accesorii de masaj interschimbabile (atașament cu butuci, atașament rotund, atașament pentru cilindru) cu fixare rotativă pentru o prindere sigură și o manipulare ușoară. Există un mâner ergonomic, antiderapant, pentru zonele inaccesibile ale spatelui și ale picioarelor.

249,00 lei Pret
Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru) Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru)

Xiaomi massagegun mi fascia gun massager (negru)

MassageGun de la Xiaomi poate elibera tensiunea musculară, poate reduce durerea musculară, poate ajuta la încălzire. Amplitudinea, frecvența și puterea sunt componentele cheie ale unui bun pistol de masaj pentru a calma durerile musculare post-antrenament și pentru a îmbunătăți performanța atletică. Motorul rapid, cu cuplu ridicat, fără perii, poate genera până la 570 mN de forță și chiar 3200 rpm. Acest lucru permite dispozitivului să pătrundă cu 10 mm în țesutul muscular pentru a elibera tensiunea și fascia profundă, precum și pentru a calma durerile musculare după exercițiu. Motorul silențios fără perii și tehnologia de reducere a zgomotului fac din pistolul de masaj Xiaomi un dispozitiv extrem de silentios cu 45dB(A). Designul echilibrului dinamic asigură stabilitatea aparatului de masaj în timpul funcționării. Mânerul care absoarbe șocurile din cauciuc moale este deosebit de ergonomic și previne amorțeala mâinii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o autonomie de până la 5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. Datorită bateriei puternice de 2600 mAh litiu-ion, MassageGun are o durată de viață a bateriei de până la 
5 ore. 3 moduri de viteză (1800 rpm, 2400 rpm, 3200 rpm) și 3 accesorii de masaj interschimbabile pentru diferite cerințe, precum și o carcasă practică fac parte din echipament. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii. În plus, Xiaomi MassageGun are o intrare și o ieșire de aer ascunse. Acest lucru oferă un aspect estetic și protejează împotriva daunelor cauzate de transpirație și oferă o aplicare sigură. Cu doar 870 g și design compact, pistolul de masaj este ideal pentru călătorii.

644,00 lei Pret
Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz) Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Peria de volum și aer cald Revlon Salon One-Step RVDR5222 este o combinație de uscător de păr puternic și perie de volum. Oferă păr voluminos, uscat cu suflarea, fără încurcături de două ori mai rapid (comparativ cu uscarea și coafarea separată). Peria ovală oferă volum liniei părului și evocă vârfurile ușor ondulate. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5222 are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

216,00 lei Pret